Yoksaa ikinci kez mii ....kafayi yemek uzereyim...

Mmzab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
86
51
88
Kizlar benim 17 aylik bi oglum var ve adetim 3 gun gecikti...olcem strestenn...ya hamile kaldiysam diye...cunku oglum cok zor bi bebekti yeni yeni duzeliyo gibi...tam kendimi ona verecekken tam oglumla cok guzel zaman gecirecekken yeniden hamile kaldiysam nasil altindan kalkicam...iki cocugunun arasinda boyle az zaman olanlar nasil yaptilar ya da yapiyolar acaba...bi de hava degisimi adet geciktirir mi...off off

iki çocuğum arasında 7 yaş fark var benim bildiğim çok yaş farkının iyi olmadığı şimdiki aklım olsa senin gibi ard arda hamile kalmak isterdim.her şeye sil baştan başlamakta iki çocuğu bir arada büyütmek kadar sıkıntılı.bence hamile kaldıysan ne mutlu.

Valla gozum cok korkuyor cok zorlandim oglum da...istemiyorum da hem ama allah verdiyse de vardir bi bildigi

regl 3 gün geciktiyse test yapın en doğru sonuç kan testi

Stres yok.
Olduysa da cok güzel bakar büyütürsün merak etme. Iyi tarafindan bak.
Tecrubeli bir annesin artik.
Ilki kadar zor olmamali.
Ben de hamileyim simdi, dogunca kizim üc yasinda olacak. Ben de cok zorlanmistim. ama tecrube cok sey katiyor insana öyle düsün. Iyi düsün iyi olsun.

Benimde 13aylik bebegim var.benimde bebegim cok zor bir bibekti hala öyle.işimden dolayi en az 3sene ara vermem gerek ama kalirsamda aldirmama kesinlikle ne guzel ikiz gibi buyurler.bence eger hamileysen netedeyse. 2.5yaş fark olacak buda cok iyi.zorlanmazsin fazla

Doktoru niye bekliyorsunuz ki?

Hemen eczaneden bir idrar testi alin iciniz rahat eder yarina kadar.

Eczaneden bı test alıp yapın.
Sonuc neyse ona gore stres olursunuz.
İçinizde ne oluyo bilemeyiz ki.

Yokk kaldiysam aldirmam zaten oyle bi dusunce gecmiyo hic aklimdan..sonucta onlar bize allahin en guzel hediyesi...sadece zorlanicam diye cok korkuy
Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
Sen yorum yapma o zaman allah allah ne tipler var ya..sana mi sorucam nasil korunacagimi..sen hic duymadin heralde sprialle korunup hamile kalanlar oldugunu..hic tanimadigi insanlara boyle cemkirenlere de hic tahammulum yok...

benim de geçen ay 5 gün gecikti, çok dikkatli korunduğumuz halde ve testlerin hepsi negatif olduğu halde regl olana kadar inanılmaz stres yaptım. o psikolojiyi anlıyorum ama test yapıp bir an önce rahatlayın en kötüsü belirsizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…