Test yapmak hic aklima gelmemisti dogruya cok yasa emi senYahu bu olmayan şeylere strese girenlere şaşırıyorum. Hele bir test yapın, hamile kalın da sonra stres olup millete sorun.
Yapicam yarin tesekkur ederimDüzgün korunmuyorsan kalmış olabilirsin bunu biz nasıl bilebiliriz ki...
Test yapın en iyisi siz...
Valla gozum cok korkuyor cok zorlandim oglum da...istemiyorum da hem ama allah verdiyse de vardir bi bildigiiki çocuğum arasında 7 yaş fark var benim bildiğim çok yaş farkının iyi olmadığı şimdiki aklım olsa senin gibi ard arda hamile kalmak isterdim.her şeye sil baştan başlamakta iki çocuğu bir arada büyütmek kadar sıkıntılı.bence hamile kaldıysan ne mutlu.
Yarin gidicez doktora esimle ama ne bileyim cok buyuk konustum heralde cocuk mocuk bakamam arka arkaya diyeregl 3 gün geciktiyse test yapın en doğru sonuç kan testi
Insallahhhh oyledir bikacgundur de iyice kafama taktim belki ondan gecikti adetimHava degisimi ve stres de adeti etkiler.
Yokk kaldiysam aldirmam zaten oyle bi dusunce gecmiyo hic aklimdan..sonucta onlar bize allahin en guzel hediyesi...sadece zorlanicam diye cok korkuyBenimde 13aylik bebegim var.benimde bebegim cok zor bir bibekti hala öyle.işimden dolayi en az 3sene ara vermem gerek ama kalirsamda aldirmama kesinlikle ne guzel ikiz gibi buyurler.bence eger hamileysen netedeyse. 2.5yaş fark olacak buda cok iyi.zorlanmazsin fazla
Sen yorum yapma o zaman allah allah ne tipler var ya..sana mi sorucam nasil korunacagimi..sen hic duymadin heralde sprialle korunup hamile kalanlar oldugunu..hic tanimadigi insanlara boyle cemkirenlere de hic tahammulum yok...Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
Insallahhhh rabbim isteyen herkese nasip etsinn insallah siz de yasarsiniz anneligi..benımde gunum 3 gun geçse ve sonuç pozitif olsa keşke ... AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?