Yok canim bence bu forum adina soylersen iki bin falansu forumda 2 binle yurtdisi tatiline cikan var la
kimmiş ki o, pilot tanıdıktır belki
Narenciye miiBir narenciye nickine sahip arkadas, millet bandan kirilmis onun yuzunden iki gun once
Orta sınıf yok oldu ortalardan aşağıya doğru topaç gibi düştük biz yoksunn kesimNe kadar terazisi bozuk bi milletiz
Zenginimiz über zengin fakirimiz fasfakir
benim de anlamadığım bu,
pazarın marketin fiyatını biliyoruz.
yahu biz zor geçiniyoruz diyorum ki yoksulluk sınırının üzerindeyiz Allaha şükür.
adam asgari ücret kazanıyor, ya demiyor mu ekonomi iyiye gidiyor diye, ben şok ben iptal.
ya nasıl geçiniyorsun, bir de kira ödüyorsun, sen nasıl geçiniyorsun, hiç anlamıyorum.
benim de anlamadığım bu,
pazarın marketin fiyatını biliyoruz.
yahu biz zor geçiniyoruz diyorum ki yoksulluk sınırının üzerindeyiz Allaha şükür.
adam asgari ücret kazanıyor, ya demiyor mu ekonomi iyiye gidiyor diye, ben şok ben iptal.
ya nasıl geçiniyorsun, bir de kira ödüyorsun, sen nasıl geçiniyorsun, hiç anlamıyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sürekli.
Biz bu gelirle hala ucu ucuna denkleştirirken nasıl oluyor da asgari ücretle çocuk okutup birikim yapıyorlar anlamıyorum. Bu şekilde yapan tanıdıklarım var. Biz mi berektsiziz onlar mı mucize yaratıyor bilemiyorum.
benim gördüğüm bariz farklardan biri genelde bim, a101 türevi yerlerden tüm ihtiyaçlarını alıyorlar.
hiç bilmediğim markalar oluyor evlerinde.
yarı fiyatına ürünler satılıyor sanırım bu marketlerde, çok gitmediğim için bilmiyorum.
umarım güvenilir markalardır yoksa işin boyutu daha kötü...
benim gördüğüm bariz farklardan biri genelde bim, a101 türevi yerlerden tüm ihtiyaçlarını alıyorlar.
hiç bilmediğim markalar oluyor evlerinde.
yarı fiyatına ürünler satılıyor sanırım bu marketlerde, çok gitmediğim için bilmiyorum.
umarım güvenilir markalardır yoksa işin boyutu daha kötü...
Benim de tanıdıklarım var bim çok ucuz vs.. diyorlardı, birgün merak ettim gittim baktım inanın hiç de öyle abartıldığı gibi fiyat farkı yok, ama ztn 3-5 kuruşun hesabını yapmam, yiyecekte ucuza kaçmam. Ama yarı fiyat falan hayal yani. Migros ta sarı etiketli ürünleri takip ediyorum, markayı aynı fiyata aldığım bile oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?