- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Uni 3 ogrencisiyim. Uzun.zaman sonra hayatima 1 ay once biri girdi ve herseyimiz kafa yapilarimiz zevklerimiz cok iyi guzel uyusuyor. Bizim durumumuz cok kotu cnku babam suan calissa bile rizkimizi hep biraya veriyor kucuklugumden beri kendime ait bir odam olmadi evimiz kucucuk annem zavalli elindekiyle yetinen.mukemmel bir kadin namazinda niyazinda. Tanistigim.kisinin aile durumu babasi ogretmen ve emekli , sitede oturuyorlar cok zengin degiller ama.bizden iyi olduklari kesin. Ona kndimi farkli gostermedim.hic calistigimi biliyor filan.ama paramla guzel giyiniyorum.ediyorum Allaha sukur. Bugune kadar aileme yardim etme dusunceleryle avuttum kndimi ama eger erkek arkadsmla devam.ediyor olursak 2 seneye ailemle tanismak.isticekmis ki bn o.zamana ise bile girmemis olurm.ailem.bu durumdan.kurtulamayacak hicbabanla konus demeyn agzimi bile actrmayan biri ne yapacagmi.bilmiyrm. Gelecegimden.umitsiz gibiyim.aile kurmak.istesem.ailem hep engellicek gbi.bu maddi sornlardan cok bunaldim.. Utanilcak bisey degil biliyrm.ama sevgilime anlatamiyrm herseyi odam.yk diyemiyrm bile .. ck.canim.sikkin cok ((
Uni 3 ogrencisiyim. Uzun.zaman sonra hayatima 1 ay once biri girdi ve herseyimiz kafa yapilarimiz zevklerimiz cok iyi guzel uyusuyor. Bizim durumumuz cok kotu cnku babam suan calissa bile rizkimizi hep biraya veriyor kucuklugumden beri kendime ait bir odam olmadi evimiz kucucuk annem zavalli elindekiyle yetinen.mukemmel bir kadin namazinda niyazinda. Tanistigim.kisinin aile durumu babasi ogretmen ve emekli , sitede oturuyorlar cok zengin degiller ama.bizden iyi olduklari kesin. Ona kndimi farkli gostermedim.hic calistigimi biliyor filan.ama paramla guzel giyiniyorum.ediyorum Allaha sukur. Bugune kadar aileme yardim etme dusunceleryle avuttum kndimi ama eger erkek arkadsmla devam.ediyor olursak 2 seneye ailemle tanismak.isticekmis ki bn o.zamana ise bile girmemis olurm.ailem.bu durumdan.kurtulamayacak hicbabanla konus demeyn agzimi bile actrmayan biri ne yapacagmi.bilmiyrm. Gelecegimden.umitsiz gibiyim.aile kurmak.istesem.ailem hep engellicek gbi.bu maddi sornlardan cok bunaldim.. Utanilcak bisey degil biliyrm.ama sevgilime anlatamiyrm herseyi odam.yk diyemiyrm bile .. ck.canim.sikkin cok ((
Utanmanı gerektirecek bir durum yok ortada,asıl utanması gereken baban oda yoksulluktan değil çocuklarının rızkını içkiye verip evini ihmal ettigi için,ayrı oda falan bunlar hiç önemli değil gerekirse eviniz 1 oda olsun huzurunuz,sağlıgınız yerinizde olsun önemli olan bu.
Utanmanı gerektirecek bir durum yok ortada,asıl utanması gereken baban oda yoksulluktan değil çocuklarının rızkını içkiye verip evini ihmal ettigi için,ayrı oda falan bunlar hiç önemli değil gerekirse eviniz 1 oda olsun huzurunuz,sağlıgınız yerinizde olsun önemli olan bu.
Sağlığın yerinde mi?
Başını sokacak evin var mı?
Varsın odan olmayıversin ne olacak..
Ne güzel üniversite okuyosun.. Utanıcak kişi sen değilsin, baban.. O da yoksullaktan değil, ailesinin rızkını içkiye yatırdğı için.
Ona yalan söylememişsin ki, neysen onu görmüş hep. Önemli olan kafa yapılarınızın uyması, ki öyleymiş de.
Benim nişanlımın da durumu bizimkinden çok çok daha iyi.. Bunlar mevzu değil, takılma. Annen neden ayrılmıyor babandan?
Eger senin evin için seninle alay eden arkadaşların varsa hiç olmasın ben 27 yaşındayım 24 yaşına kadar da benim de ayrı odam olmadı ama ne arkadaşlarım arasında alay konusu oldu ne de ben sorun ettim zaten evimle ilgili benimle alay eden olmuş olsaydı o evin kapısından adım dahi atamazlardı.Bazen oyle olmuyor canim ya ornek evine bi arkadasini cagirmak.istiyorsun olmuyor insanlar garip yeri geliyor yuzune vuruluyor bu durum.. belkide alay konusu oluyr arkandan oluyor bunlar hicbi zaman rahatca evime arkafaslarimi davet edenedim. Evimizde bir dolap var dolap demeye bin sahit ister kapaklari kirik perde takilmis duruyr hepsi babamin kafasini kullanmamasi yuzunden biz cekiyoruz.. Dusunmemeye calisiyrm bazen hayatima odaklaniyorum ama.oyle anlar oluyr ki sinir hastasi olup cikiyorum babama karsi gelmk istemesem de engel olamiyorum kndime ve evde kiyamet kopuyr en sonunda.. annem ise elinden birsey gelmiyor ..
her zaman olduğun gibi davran yanılıyo olabilirim ama sanki sen kendini biraz farklı göstermişsin okul çevrene giyiminle kuşamınla hareketlerinle vs.
nedenmi ailesini çok düşünen insan çalıştığı parayı sadece kendi giyimine ihtiyaçlarına ayırmaz ailesine yardım eder heleki maddi sorun yaşıyosa zor
zamanları için kenara para koymak ister. bende çizdiğin imaj giyimiyle kuşamıyla her haliyle kendini olduğundan farklı gösterip kendinden daha iyi imkanlara
sahip biriyle evlenip hayatını kurtarmak gibi bişey oldu kusura bakma sakın
Ayrilamaz ki annem hayatinda hic calismamis biri ki bizimkiler kitabinda ayrilmak yazmaz kafa yapisini oyle aciklayim babamin. 3. sayfa haberi olur bizimkilerin ayrilmasi zaten bnm istedigim babamin duzelmesi ve mutlu bir aile olmamiz Allah insallah yardim eder de babam.birakur ickiyi diyrm.olmuyr olmuyr... Allaha da karsi gelnmez kndime engel olmaliyim isyan etmemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?