Yoksulluktan utanilmaz ama bu haksizlik..

neden utanıyorsun ki para mıdır insanı adam eden..
ne güzel üniversitedesin bak bence sevgiline her şeyi tamamen anlat sonradan yalancı konumuna düşmen kötü olur.. zaten eğer seni kabul ederse böyle de sevgisinden emin olursun..anlatmalısın..

Sen aileni utandırmadın, mevcut imkanlara karşı aileni suçlamadın, okulunu okudun efendi efendi çalışıyorsun. Babanın yapamadığını sen yapmak zorunda değilsin. Kimsenin senin omuzlarına bu kadar ağır bir yük yüklemeye hakkı yok.

Ailenle konuşacak, vakti geldiğinde evleneceğini söyleyip, ısrarla bu durumu kabul ettireceksin. İmkanlar dahilinde de ailene yardım edecek ve evlatlığını yapacaksın.

Bu kadar...

Ailen bile olsa kendini kullandırtma arkadaşım.

Ne güzel üniversite okuyosun.. Utanıcak kişi sen değilsin, baban.. O da yoksullaktan değil, ailesinin rızkını içkiye yatırdğı için.
Ona yalan söylememişsin ki, neysen onu görmüş hep. Önemli olan kafa yapılarınızın uyması, ki öyleymiş de.
Benim nişanlımın da durumu bizimkinden çok çok daha iyi.. Bunlar mevzu değil, takılma. Annen neden ayrılmıyor babandan?

Şimdilik dert edinmek için erken değilmi? baktın ilişkin yürüyor sende evlenmeye kesin karar verdin zamanla yavaş yavaş aile yapından bahsedersin

Canım benim yaaa seni gerçekten seven insan sana o samimiyeti öyle bir verir ki o sormadan sen ona utanarak değil severek derdini açarsın ki böyle de olması gerekir.
Hiç utanma inan her şey insanlar için. Yarın kimin ne olacağını bilmeden yaşıyoruz.

bence şimdiden takılma bunlara. ona yalan söylüyor değilsin ki tam olarak her şeyi anlatmıyorsun sadece.

ki senin odan varmış yokmuş bunlar ilişkinizi etkileyecek bilgiler de değil.

daha 1 aydır birlikteymişsiniz daha kendini ona tam anlatıcak kadar yakın hissetmiyor olabilirsin.

bence zamana bırak her şey yoluna girecektir.

Ahh canım benim .. Allah senin yüreğine göre versin bundan sonra çooook güzel bir hayatın olsun inşallah..bundan önceki hayatının böyle olması ömrünün sonuna kadar aynı hayatı yaşıyacağın anlamına gelmiyor üniversite okuyorsun başarılı ve istediği gibi yaşayacak parayı kazanan kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olacaksın..utanılacak birşy yok erkek arkadaşın seni seviyorsa zaten bu durumu önemsemeyecektir ailenin durumundan onane siz beraber yeni bir hayat kuracaksınız..baban utansın sizi bu duruma düşürdüğü için demek isterdim ama o da utanamaz çünkü bağımlı..alkol bağımlılığı zordur..tedavi görmeden atlatamaz..hem psikolojik hemde fiziksel bir bağımlılıktır..imkanınız olursa babanı tedaviye ikna edin

fakirlik utanilcak birsey degilki,evlenmeden evvel benimde kendime ait bir odam yoktu evlendim 10aylik bir kizim var ona kendi hayalimdeki pespembe prenses odasini hazirladimseni seven oldugu gibi sever merak etme insallah evlenince huzurlu olacagin guzel bir evin olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Utanmanı gerektirecek bir durum yok ortada,asıl utanması gereken baban oda yoksulluktan değil çocuklarının rızkını içkiye verip evini ihmal ettigi için,ayrı oda falan bunlar hiç önemli değil gerekirse eviniz 1 oda olsun huzurunuz,sağlıgınız yerinizde olsun önemli olan bu.

Bazen oyle olmuyor canim ya ornek evine bi arkadasini cagirmak.istiyorsun olmuyor insanlar garip yeri geliyor yuzune vuruluyor bu durum.. belkide alay konusu oluyr arkandan oluyor bunlar hicbi zaman rahatca evime arkafaslarimi davet edenedim. Evimizde bir dolap var dolap demeye bin sahit ister kapaklari kirik perde takilmis duruyr hepsi babamin kafasini kullanmamasi yuzunden biz cekiyoruz.. Dusunmemeye calisiyrm bazen hayatima odaklaniyorum ama.oyle anlar oluyr ki sinir hastasi olup cikiyorum babama karsi gelmk istemesem de engel olamiyorum kndime ve evde kiyamet kopuyr en sonunda.. annem ise elinden birsey gelmiyor ..

Sağlığın yerinde mi?
Başını sokacak evin var mı?
Varsın odan olmayıversin ne olacak..

Ayrilamaz ki annem hayatinda hic calismamis biri ki bizimkiler kitabinda ayrilmak yazmaz kafa yapisini oyle aciklayim babamin. 3. sayfa haberi olur bizimkilerin ayrilmasi zaten bnm istedigim babamin duzelmesi ve mutlu bir aile olmamiz Allah insallah yardim eder de babam.birakur ickiyi diyrm.olmuyr olmuyr... Allaha da karsi gelnmez kndime engel olmaliyim isyan etmemeliyim.

Eger senin evin için seninle alay eden arkadaşların varsa hiç olmasın ben 27 yaşındayım 24 yaşına kadar da benim de ayrı odam olmadı ama ne arkadaşlarım arasında alay konusu oldu ne de ben sorun ettim zaten evimle ilgili benimle alay eden olmuş olsaydı o evin kapısından adım dahi atamazlardı.

her zaman olduğun gibi davran yanılıyo olabilirim ama sanki sen kendini biraz farklı göstermişsin okul çevrene giyiminle kuşamınla hareketlerinle vs.

nedenmi ailesini çok düşünen insan çalıştığı parayı sadece kendi giyimine ihtiyaçlarına ayırmaz ailesine yardım eder heleki maddi sorun yaşıyosa zor

zamanları için kenara para koymak ister. bende çizdiğin imaj giyimiyle kuşamıyla her haliyle kendini olduğundan farklı gösterip kendinden daha iyi imkanlara

sahip biriyle evlenip hayatını kurtarmak gibi bişey oldu kusura bakma sakın

​Konu sahibi çalışıyormuş ben orayı kaçırmışım :) sayende ögrendim teşekkürler konu sahibi arkadaşım çalışıyorsan o zaman beğenmedigin,arkadaşlarının alay ettigini düşündügün eve biraz bakım yapabilirsin taksitle her türlü bakımı yaparlar.

Üzülme. Her şey geçer.. Bak şanslısın yine üniversiteyi okuyosun, düzgün bi insan çıkmış karşına.. Her şey girer yoluna. En azından senin çocuklarının başında daha bilinçli ebeveynler olacak..
Senden küçük kardeşlerin var mı? Allah babana doğru yolu göstersin inşallah..

Ailenden de evinden de fakirliginden de utanma.herkesin ayni standartlarda yasami olamaz.burada sorsan pekcogumuz sobali bigoz evlerde buyuduk.onemli olan senin ayaklari yere basan saglam karakterli bi insan olman.okulunu bitirince ekmegini kazanir yuvani da kurarsin.annrne de destek olursun.simdiden kara kara dusuncelere dalma umutla bak gelecege.gun geliyor olmaz denilen oluyor her is yoluna giriyor

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de hemen hemen aynı durumdaydım hayat bu kimin ne olacağını Allah bilir, hiç üzülme, okulunu bitir Allah yyüzüne bakar, fakirlik ayıp değilhırsız değil o.... Pu değil ya böyle olsaydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…