Uni 3 ogrencisiyim. Uzun.zaman sonra hayatima 1 ay once biri girdi ve herseyimiz kafa yapilarimiz zevklerimiz cok iyi guzel uyusuyor. Bizim durumumuz cok kotu cnku babam suan calissa bile rizkimizi hep biraya veriyor kucuklugumden beri kendime ait bir odam olmadi evimiz kucucuk annem zavalli elindekiyle yetinen.mukemmel bir kadin namazinda niyazinda. Tanistigim.kisinin aile durumu babasi ogretmen ve emekli , sitede oturuyorlar cok zengin degiller ama.bizden iyi olduklari kesin. Ona kndimi farkli gostermedim.hic calistigimi biliyor filan.ama paramla guzel giyiniyorum.ediyorum Allaha sukur. Bugune kadar aileme yardim etme dusunceleryle avuttum kndimi ama eger erkek arkadsmla devam.ediyor olursak 2 seneye ailemle tanismak.isticekmis ki bn o.zamana ise bile girmemis olurm.ailem.bu durumdan.kurtulamayacak hic
babanla konus demeyn agzimi bile actrmayan biri ne yapacagmi.bilmiyrm. Gelecegimden.umitsiz gibiyim.aile kurmak.istesem.ailem hep engellicek gbi.bu maddi sornlardan cok bunaldim.. Utanilcak bisey degil biliyrm.ama sevgilime anlatamiyrm herseyi odam.yk diyemiyrm bile .. ck.canim.sikkin cok
((