Yol arkadaşı aranıyor :(

Mucize11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
72
29
88
29
Çocukken pek kilo problemi olan biri değildim ama ergenliğe erken adım atmamla kilo almam bir oldu o zamanlar 65 kiloydum liseye yeni başlamıştım ve ciddi anlamda bu durum canımı sıkıyordu daha sonra etrafımdaki gereksiz insanların yorumları canımı yakmaya başladı. Tüm bunlar yetmez gibi bacağımda kemik timörü çıktı ameliyat oldum 3 ay bacağını kullanamadım ye yat ye yat artık rakam tartıda 96 yı vurdu okulum bitti üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım şuan tekrar hazırlıyorum ve eylüle kadar yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hem fiziksel anlamda hem ruhsal anlamda zayıflamaya dair bir çok girişimim oldu ama en fazla 1 hafta sürdü. İnanılmaz mutsuzum özgüvenim bitti istediğim hiç bir şeyi anlamıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum çevremdeki insanlar yapamazsın başaramadı demekten başka bişey yapmıyorum bu yolda hiç tanımasamda yardım edecek biri olsun istiyorum motivasyon açısından. Kaderimiz yolumuz bir olsun beraber başaralım.

ben sana katilmak istiyorum cocuklugumdan beri hep kilolu biriyim bu fazla kilolardan biktim artik benimde hic ozguvenim kalmadi istersen birlikde bir-birimizi motive ederek su kilolardan kurtulalim benim de eylule kadar vaktim var ise baslayacagim cevabini bekliyorum

Senin hedefin ne kac kilo olmak istiyorsun ben 15 kilo zayiflamak istiyorum hedefim 55 olmak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…