• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol Arkadaşim

yaa sertaça gıcık oluyorum falan demiştim ama üzüldüm ölmesine..(amma kaptırmışım kendimi diziye.vicdan azabı çektim nerdeyse )
son bölümünde anne kızla berbaer bende ağladım resmen...
o eylül ne kadar soğuk kanlı öyle..ağlarken bile kocaman insan gibi ağlıyor yavrum :(

dizi boyu dua ediyorum
allahım bana eylül gibi bir kız ver diye...
okadar tatlı ki hep yemek geliyor yanaklarını içimden

yok artık yaa cıgdem ne arıyor orda..fisfisfis
kadının omuzlarında kı yuk azmıs gıbı bır o eksıktı..
sankı dızıde yeterınde dram yok:mymeka:

çok güzel bir dizi ya!:lepi:severek izliyoruma.s bazen gülüyorum, bazen hüzünleniyorum herşeyi çok dozunda işliyorlar bence!çiğdem'i de merak ediyordum bakalım nasıl yaklaşacaklar duruma?:uhm:

yok artık yaa cıgdem ne arıyor orda..fisfisfis
kadının omuzlarında kı yuk azmıs gıbı bır o eksıktı..
sankı dızıde yeterınde dram yok:mymeka:

ewet canım ya bir de çiğdem çıktı
kadının yuvasını dağiıttığı yetmezmiş gibi
bakalım ne olck önümüzdeki bölümde çiğdemle ilgili

ewet canım ya bir de çiğdem çıktı
kadının yuvasını dağiıttığı yetmezmiş gibi
bakalım ne olck önümüzdeki bölümde çiğdemle ilgili

bu kısmı bana pek makul gelemdi nedense yaa...acılar insanları bir araya getirir amane bileyim bu kadarda olgun, anlayışlı,güçlü, en toparlayıcı kişi olmazki bir insan ..bütün olması gereken özellikler var maşallah Ayla' da...:kahve:

bu kısmı bana pek makul gelemdi nedense yaa...acılar insanları bir araya getirir amane bileyim bu kadarda olgun, anlayışlı,güçlü, en toparlayıcı kişi olmazki bir insan ..bütün olması gereken özellikler var maşallah Ayla' da...:kahve:
[/Q

aynen canım benim
ayla nın yerınde olsam çiğdemin saçını basını yolardım oandahihoyyyt
şaka bir yana gercekten bana da makul gelmedı bir kadının eşinin sevgilisine
bu denli dostane yaklaşması pek uygun değill..ne olcak acaba çiğdem niye geldi oraya

al benden de okadar..kaydirigubbakcemile5
sankı Cıgdem dunyaya bır cocuk getırmeden once Ayla ya sordu ona guvenıptemı cocuk dunyaya getırdı cok sacma..:dilcikar:
cocuklarının yanlızca babaları ortak bu da ne oluyr kı:sm_confused:
Ayla Eylul un yaralarını sarmaya calısrken bır de kuması cıktı ıyı mıkaydirigubbakcemile3

Suat nedense bana çok itici geliyor ya başından beri hiç sevemedim. Birde o küçük kız bazen çok yapmacık gülüveriyor, şirinlik olsun diye hep güldürüyorlar ama bana hiç sevimli gelmiyor bazen.

ben diziyi başlarda seyrediyordum ama bıraktım izlemeyi. arada denk gelirse şöyle bi göz ucuyla bakıyorum
izleyen arkadaşlara bi sorum olacak. Sertaç a ne oldu?

suata bende sinir oluyorum pek izlemiyorum diziyi arada bakıyorum sertaça çok kızsamda onunla olmasını istiyodum aylanın öldürdüler saçma bir nedenle sertaçı suatı öldürselerdi ya yada başkasına aşık etseler aylayı daha samimi briyle suat çok itici

bu haftaki reting sonuçlarına göre dizinin devam edip etmemesi konusunda karar verilecekti ..bilgis i olan varmı ??

Evet arkadaşlar yol arkadaşım dizisi kanal d de kaldırıldı...
Amaaaaaaa yeni bölümleri kardeş kanal STAR da devam edecek...
Sağlam yerden duyum aldım güvenebilirsiniz...

Back
X