Yol Arkadaşim

Ben ilk baslarda izliyordum bu diziyi ama sirf su adama
(adini bile unutmusum cok sukur, aylanin yeni kocasi) kil oldugum icin birakmistim,
inan artik onu gormeye tahammulum kalmamisti cok itici birisi yaaa. :umursamaz:

bende çok seviom onu. zevkler tartışılmaz tabiki. ama ilker son bölümde neden yoktu birdenbire çıktı diziden. en azından son bölümde olsaydı. neyseki güzel bitti, güzel sıcak bir aile dizisiydi çok seviyordum gülerek izliyordum keşke bitmeseydi.

şimdik canım gayet güzeldi, kasabada festival yapıldı rıza bey iyi biri olmaya karar verdi aylanın annesine işlettiği dükkanı aldı, eylül suata kızıp bavulunu alıp gitti hani ilk bölümde ayla ile eylül bi bankta oturup araba beklemişlerdi suat ilk o anda karşılarına çıkmıştı ya eylül yine oraya gitti. ayla geldi yanına konuştular. eylül suata baba demeye karar verdi. artık üçümüz yol arkadaşıyız dediler. tekne almışlar kızımla ve karımla gezicem dedi suat. suatın kardeşinin üçüzü oluyo. finalde de herkes sahilde yemk yiyordu eylülle o küçük çocuğu gösterdiler arkadaş oldular eylül çocuğa yol arkadaşın ben olurum dedi elele tutuştular bitti...kestirmeden oldu ama idare ediver.

bencede güzel bir dizi idi.... son zamanlarda bir bulut olsamla kesistigi icin bence reytingleri düstü ve bu yüzden bitti....

son bölümlerde meserette yoktu, ilker ve onun olmamasina üzüldüm...

bence eylül ve o ufak cocuk ayla ve suat gibi cocukluktan beri birbirlerine bagli olucaklar...

riza beyin nalan hanim icin dükkani almasi cok güzel bir jesti, ama nalan hanimin riza bey sahildeki bagirislarina cok acidim ne kadar kötüde olsa riza bey hak etmedi heheh

bu diziyi ne zaman izlesem canim "lokma" istiyorrrr zemuszemus

hic yorulmadan ve her izledigimde icimi isitan tek diziydi...
son zamanlarda cikan carpik iliskilerle dolu olan dizilerinden cok farkliydi...
her bölümde baska bir tat vardi gercekten...
bitmesine cok üzüldüm ama bir yandanda tadinda birakilmasi cok iyi...
cagan irmagin imzasi bulunan her eser basarali zaten...
insallah yeni dönemde yine dizi ceker...

teşekkürler canlarım finalini yazmışlar bende çok seviyordum diziyi ama fazla uzayınca tadı kaçıyor tadında bırakarak bitirdiler çağan ırmak yorumlarına kesinlikle katılıyorum çok iyi projeler yapıyor... Sanırım bu diziyi sevmemde ayvalık ıda çok sevmem katkıda bulunuyor allah inşallah nasip etsede ayvalıkta benimde bir evim olsa ...

sn zamanlarda çağan ırmak diziyi bırakınca
dizi ilk zamnlardaki orjinalitesini kaybetti bence..
son bölümlerde yavaş yavaş köylü sorunlarına yönelen bir dizi oldu
baba ocağı tarzına dönüştü..nerde o çağan ırmak'ın senaristliğini yaptığı dönemler..
ayla da şımarık bir kız gibi oldu dizi de ..son bölümlerini beğenmesemde genel anlamda
severek izlediğim bir diziydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…