Yol Arkadaşim

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
kızlar dün akşam kanal d ekranlarında yeni bir dizi başladı yol arkdaşım diye benim çok hoşuma gitti hatta bazı sahnelerinde gözümden yaş bile geldi kadrosu sağlam bi diziye benziyor izleyenler varmı yorumlarınızı bekliyorum

Köprüyle aynı saate denk geliyor
O yüzden tamamını izleyemedim canım ama arada baktığım kadarıyla gerçekten güzel bir diziye benziyor.

bence yz dizilerinde hit olucak bi dizi.çağan ırmak yönetmenliğinde.
bir kadının hayatını anlatıyo duygusal yanı biras daha ağır basıyo filmin

Evet kızlar bende izledim,çok güzel...tavsiye ederim..
Hem de yaşamaktan zevk aldığım,dünya harikası ayvalık-cunda da geçiyor...
Çağan Irmak yien babam ve oğlum tadında bir ege dizisi çekmiş.

İyi seyirler
a.s.

bende izledim çok guzeldi valla
zaten ilk çağan ırmak okuyunca kesın guzeldir dedım
guzelmiş bakalım nası gelişcek

canım ayvalıktamı geçiyo ben plakada balıkesiri görünce orası zannetim zaten şivelerde gösteriyo kendini bi yöreye ait olduğunu yani ben beğendim ve 2.bölümünü merak etmeye başladım bile ekip güzel izleyiciye verilen tad güzel umarım bu çizgyi bozmazlar bende aynı babam ve oğlumdaki tada benzettim

aay Evet Bayildim Bu Diziye Ama Sonunu Izleyemedim Noldu Sonu
Pztsi Günleri Aylak Aylak Oturuyordum.bana Göre Bişi Yoktu Tv De
Bu Diziyi çok Sevdim Artik Pzte Si Günleri Yol Arkadaşim Günü

Sonunda Bişi Olmadi Aslinda Amcasi Ve Oğlu Eve Gelirken Balkonda Kzii Gördüler Baktilar Birbirlerine Orda Kizi Gösterip Bitti Ve Farkettiyseniz Dizinin Müziğide Değişikti Hooş Olmuş Inşallah Tutar
Hele O Bebiş Yani Ailenin Ortasinda Kalan Kiz çok şekerdi Maşallah Aile çocuğu Için Savaşicakmi Bakalim

Benim de pek yerli dizi hastalığım yoktur ama sanırım buna kaptırıcam kendimi , özellikle atmosferi çok hoşuma gitti son zamanlarda dizilerin artık türkiyenin farklı bölgelerinde çekilmesi çok hoş oluyor bence ,özellikle ayvalık çok iyi olmuş. Konu da iyi bakalım izleyip göreceğiz gerisini :)

bence harika bir dizi olmuş mutlu bir yuvanın aldatılma yüzünden nasıl parçalandığının en güzel göstergesi
bu kadın napacak şimdi
ailesine dönse orası dahada beter
ne yazıkki toplumumuzda bu durumda çok kadın var
diziden o kadar etkilenmişim ki rüyamda eşimin aldattığını gördüm
2. bölümü merakla bekliyorum​

kızlar bende sizin gibi çok güzel bir duyguyla izledim.bazen ağladım bazen güldüm.
pazartesi artık iple çekiyorumm.inş bu heyecanla devam eder.bu arada EYLÜL e bayıldım çok şeker yaaa çokda akıllı :)) hehe

Katılıyorum. Bayılıyorum o kıza.
Ama bizimkiler dizisinde hangi roldeydi?

selamlar ....o kız bizimkiler dizisinde ali varya onun sevgilisi rolündeydiiiii....bence de o kız idare eder itici ve medyatik değilllll..... siz onu bırakın ben ordaki küzük kıza bittim daha önce sabah proğramlarında istiklal marşımızı falan ezbere okutuyolardı o kızaaaa....pek güzellll pek şirinnnn...Rabbim bana da okız gibi bi bebek nasip ettt....

sanki dizilerde bizden biri gibilerrrr

zaten diziler bizden hikayeler içermese tutulmazki değilmi bakın tutan dizilere hep halk dizileri halkın içinden gerçekçi hikayelera.s.

evet kizlar tesaduf gordum ilk bolumune takip edicem cok guzel bi dizi bence o kacasinin aldattigi sahne cok uzdu agladim allah kimseye vermesin ne aci bisey ya dizi tam heycanla bekliyorum bolumlerini

Çağan Irmak çeker Özge Özberk de oynarsa o dizi kötü olur mu hiç...
Çemberimde Gül Oya dan biliyoruz zaten sağlam iş yaptıklarınıçç
Artık favori dizim bu kavak yellerinden sonra..
:hooray:

Çağan Irmak çeker Özge Özberk de oynarsa o dizi kötü olur mu hiç...
Çemberimde Gül Oya dan biliyoruz zaten sağlam iş yaptıklarını..
Artık favori dizim bu kavak yellerinden sonra..
:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…