yol arkadaşlarımız eşlerimize mesajlarımız

dilmuh

hosgeldin oglum
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
7.490
4
156
Diğer
eşlerimize söylemek istediklerimiz vardır hepimizin.ama bazen söze dökülmez.o zaman yazıya döküp eşlerimize yazalımmı?kaydirigubbakcemile5

Daha küçücük bir çocukken babacığıma benzeyen biriyle evlenmek isterdim. Hep dualar ederdim rabbime.
Canım babacığımı çok küçük yaşta kaybettim. Doğru dürüst tanıyamadım bile. Ama annem hep anlatırdı. Nasıl iyi niyetli, nasıl yardımsever ve nasıl yufka yürekli olduğunu… Şükürler olsun rabbime. Bana işte babam gibi iyi biri diyebileceğim birini çıkardı karşıma.
Sen aşkım nasıl bir insansın böyle, nasıl böyle kinsiz, nasıl böyle iyi niyetli, yardımsever ve en önemlisi nasıl böyle cansın ya. Evet sen cansın benim canımdan öte cansın. Bazen biraz erken mi davrandık diye düşünürken nasıl da beni hayır en doğru zaman ve en doğru insan demeye itiyorsun. Düşünüyorum da benim bazen annem, bazen babam, bazen en yakın arkadaşım, eşim dostum, canım yol arkadaşım…
Evet yol arkadaşım… 3 sene önce çıktığım bilinmez yoldan beni alıp bambaşka ve çok güzel bir yola sürükleyen yol arkadaşım iyi ki varsın ve iyi ki benimsin.
Her engeli beraber göğüslediğimiz bu yoldan eğer bir gün döneceksek bu; elinde bastonları yanında torunları çocukları olan ama yine elele yine beraber biten bir yol olsun… sen benim her şeyimsin. Yine söylüyorum:
İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ BENİMSİN HERŞEYİM…

dünyaya bir daha gelsem hayranı olduğum babamdan sonra tıpkı babm gibi olan eşimmm seninle evlenmek yine seninle hayata gözlerimi açıp ,yine seninle anne olmak isterdim...iyi ki varsın hep yanımda ol çünkü ben seninleyim senin gibi bende senin içindeyim..hayranım sana tavrına ,sakince karşımda durup meydan okuyan o tavrına varlığına!
seni seviyorum eşim herşeyim .....

bugun oldugu gıbı yarında,yarından sonrada,ondan sonrakı gunlerdede gozlerımdekı yerının degısmeyecegıne..senı bır omur sevecegıme...en yakın dostun,en yakın sırdasın,en yakın arkadasın olacagıma... sıkıntının sıkıntım, uzuntunun uzuntum olacagına... her uzgun anında tebessumun gerı gelmesı ıcın elımden gelenı yapacagıma... yanında olmadıgım ve varlıgıma ıhtıyacın olgunu her anda bır ruzgar olup senı saracagıma.. yasam boyu her sabah sana olrak olarak uyanacagıma... hasta oldugun zaman sana corbalar yapacagıma... sevgımın asla azalmayacagına... senı ıhmal etmeyecegıme... senın sadece 14 subatta degıl, 365 tane sevgılıler gununde 365 tane ısmın olacagına... sana yalan soylemeyecegıme... baskalarının yanındayken senı asla unutmayacagıma... bır omur senın elını bırakmayacagıma....
tum balonları senın ıcın gokyuzune salacagıma... tum cıceklerde senı gorecegıme... her satırda senı yazacagıma... senı cızecegımı ve sana seslenecegıme... senı, SEN oldugun ıcın sevecegıme....
senı bır omurden de ote sevecegıme....
senı sevıyorum dıyecegıme......... AND ICERIM!... :asigim: :asigim: :asigim:

ne diyebilirim kii...
çok basit olacak ama....
aşkım... kocacığım...
koca bebeğim seni çok seviyorum...

canim askitom
öncelikle beni esin ve daha sonra hayat arkadasin olarak secdigin icin
ve beni anne olmaya laik gördügün icin sana nekadat tsk etsem azdir...
ben aski yalniz sana yakisdigi icin severim
banada yasatdigin icin kociskom cok tsk ederim...
seni okadar cok seviyorumki dünümde,bugünümde ve yarinimda hep seninle olmak dilegiyle
iyiki varsin ve iyiki karsima cikmissin biricik askim...

Ve iste hayatimdasın biriciğim...
Basima gelmesini istedigim seylerin en guzeli belkide..
Bir yildiz kaymadan , Hic mum üflemeden, Suya demir para atmadan...
Hic ummadigim kadar kendiliginden gerceklesen dilegimsin..
Gulumseyisin,huzur verisin,herseyi hissedisin,
İki kisilik dusundugun zamanlar benim ilgilendigim..
Ne kocaman pastadan bir ev ne de ışıklı bir şato hayalim...
Sadece sen...
Dünyanın bana verdiği en büyük armağansın sen.. Hani dönme dolap en yukarıda durur ya bulutlara değeceğini sanırsın,değersen sonsuza kadar mutlu olacağını.. Yüreğime bu ateş düştüğünden beri , ben bulutların üzerindeyim..
Bana çok şey öğrettin bitanem.. ama en önemlisi seni görmeseydim gerçek aşkı bilmeden ölecektim.. iyiki girdin hayatıma iyiki varsın aşkım..

Sevdiceğime...
Hayatıma girmesi bile olay olan bir insansın bebeqim bu hayat seninle başladı bende seninle bitecek inş....
Seninle büyüyecek doğacak bebişlerimiz...
Aşkımızla birlikte yeşerecek sevgi tomurcuklarımız..
Ömrüm boyunca yanımda ol benim ol bu yeter sevdiceğim gül çiçeğim ...
Her anımda yanımda ve kalbimdesin , her kötü anımda destekçim, güzel anlarımda dostumsun...
Ne olur beni bırakma ve hep yanımda kal bir tanem...

Sensiz dakikalar bile zorken beni sensiz bırakma!!!!

herşeyimm... Şeniz :teselli: :sm_cool:

Bebişimin babası,biricik sevgilim....
Eline yakışan en güzel takı benim elim diye beni tavlamıştın ne güzel günler yaşadık seninle acısıyla tatlısıyla hep yanımda oldun bunu bana hep hissettirdin.
İlk günkü gibi sana aşığım sana baktıkça bakasım geliyo biliyorum sende bana aşıksın bunu gözlerinden anlıyorum.
Hep yanımızda ol emi.
Seni seviyorum seni seviyoruz bi tanem bu cümleleri ne kadar çok kullanıyorum biliyorum ama bundan hiç gocunmuyorum seni çokkkkkkkkkk seviyorummm.
Evimizin yakışıklı babası..

askim sensizlik demek nefesimin kesilmesi demek.
balgozlum sen herseyimsin.

iyiki iyiki seninle evlenmişi aşkım, herşeyim
seni çook seviyorum derdim, dedim de zaten

canım biliyorum buraya yazdıklarımdan haberin olmıcak
olsun ben yazıyorum.
iyiki hayatıma girdin gerçi ben seni haketmiyorum.
sen çok iyi bir insansın zaman zaman sana layık olmadığımı düşünüyor ve üüzlüyorum.
bir çok sebebi var ama anlatması zor boşver bunlarıda bilme
zaten bildiklerin yeter
sebebsiz kıskançlıklarım,huysuzluklarım,ani sinirlenmelerim ve bağırmalarım
ailenden nefret etmem ve bunu onlara çok belli etmem
ama haksız değilim birtanem biliyorsun hayatıma girdiğin 20 yıl önce böyle değildim
iyiki oğlumuz var hayatımızda o olmasaydı biz diye birşey çok zor olurdu herhalde
sağol bana 14 yıldır dayandığın için
ikinci kez anne olmak istemem ve bunu 5 yıldır başaramamış olamamızın sebebeini sana yüklemem
işte bana nasıl dayanıyorsun bunu bilememsenağlamasenağlamasenağlama

canım, bitanem,eşim,sevdiğim,her şeyim.seni çok özlüyorum hayatım.haftasonun da bile mesaidesin.şuanda da yoksun.mesleğin çok zor birtanem.sensiz kalmak bu evde öyle zor ki.göreve gittiğinde,uzun süre gelmediğinde,senden haber alamadığımda nefes alamıyorum aşkım.aşkım gitme.hep yanımda ol.seni çok özlüyorum bebeğim.yatarken bile seni izliyorum aşkım.uyumuyorum.akşam eve geldiğinde,ya da burada nöbet tuttuğunda kendimi şanslı hissediyorum.çünkü gene de yakınsın.ya uzak denizlere yolculuk yaptığında.aşkım aslında senin işin daha zor.hep aklın buarada.beni burada yapayalnız bırakmanın verdiği acıyla,başın önünde gidiyorsun.kızıyorum sana ama gitme diyemiyorum.üzülme aşkım.başın dik olsun birtanem.ben evimizi bekliyorum .senin yokluğunu aratmıyorum kendime.şuan bebeğimiz yok evet ,inşallah olunca o da babasını beliyecek benim gibi.kaybetmeseydik şu ara 8 aylık olacaktı meleğimiz.üzülme aşkım,ne çok üzüldün benden çok ağladın,kürtaj olmak zorunda kaldığımda.ben ne olursa olsun seni çok seviyorum.rabbim kimseyi birbirinden ayırmasın.allahım isteyen herkese bebek versin.seni çok seviyorum biricik kocam...... nazlı çiçeğin :))

Liin seniçoktan biraz daha çok seviyor..yanyanayken vakit dursun isityor derdimsüprizzzzz

Back
X