canım, bitanem,eşim,sevdiğim,her şeyim.seni çok özlüyorum hayatım.haftasonun da bile mesaidesin.şuanda da yoksun.mesleğin çok zor birtanem.sensiz kalmak bu evde öyle zor ki.göreve gittiğinde,uzun süre gelmediğinde,senden haber alamadığımda nefes alamıyorum aşkım.aşkım gitme.hep yanımda ol.seni çok özlüyorum bebeğim.yatarken bile seni izliyorum aşkım.uyumuyorum.akşam eve geldiğinde,ya da burada nöbet tuttuğunda kendimi şanslı hissediyorum.çünkü gene de yakınsın.ya uzak denizlere yolculuk yaptığında.aşkım aslında senin işin daha zor.hep aklın buarada.beni burada yapayalnız bırakmanın verdiği acıyla,başın önünde gidiyorsun.kızıyorum sana ama gitme diyemiyorum.üzülme aşkım.başın dik olsun birtanem.ben evimizi bekliyorum .senin yokluğunu aratmıyorum kendime.şuan bebeğimiz yok evet ,inşallah olunca o da babasını beliyecek benim gibi.kaybetmeseydik şu ara 8 aylık olacaktı meleğimiz.üzülme aşkım,ne çok üzüldün benden çok ağladın,kürtaj olmak zorunda kaldığımda.ben ne olursa olsun seni çok seviyorum.rabbim kimseyi birbirinden ayırmasın.allahım isteyen herkese bebek versin.seni çok seviyorum biricik kocam...... nazlı çiçeğin :))