- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi autumnleaf
Ailelenle özel günlerin dışında görüşmek istemiyorum dedim.Bana pılını pırtını topla evine git dedi.Bitti artık.
seninki biraz sivri olmus ama kocanınki hepten sivri olmus:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailelenle özel günlerin dışında görüşmek istemiyorum dedim.Bana pılını pırtını topla evine git dedi.Bitti artık.
Bunu şimdi mi söyledin ?
Daha önce mi ?
Çok haklısın eşim değişmeyeceğini açık ve net ifade ediyor zaten.Benim görgüm,sürdürmek istediğim yaşam bu diyor.Ben bu duruma katlanamıyorum.Ben eşimin ailesiyle içli dışlı olmak istemiyorum.Çünkü görüştüğümğz zamnlarda problem daha da fazlalaşıyor.Çocuk meselesine gelince bir iyi bir kötü böyle bir evlilik sürerken tabiki çocuk düşünmüyorum.Bunu eşime de söyledim.O zaman kararını ver ben bir an önce çocuk sahibi olmak dedi.Ya kurallara,sözleşmelere dayatılmış bir evlilik yaşamak isyemiyorum.
evet şimdi söyledim.
sen burda haklısın fakat haksız gibi görünüyorsun eşinin gözünde nedenmi.. çünkü annesine gitmiyorsun, çünkü annesini sevmiyorsun vsss......
bak sen bizi dinle... senin sinirlerin belki bozulacak, belki görüşmek istemeyeceksin ama görüş annesiyle...
ne kadra görüşürsen annesinin yanlışlarını okadar cok görecek eşin.... ama mutlaka eşinle birlikteyken annesine git.. yeri gelecek annesi saçmalayacak, seni suçlayacak... ama bir süre sonra eşinde annesinin aslında ne menem bişey oldgunu görecek..
annesine sarmaya başlayacak belki (sen yokken)...
bunlar cereyan ederken sen eşinle sıkı fıkı olmaya devam edeceksin... kayınvaliden sana bir yanlış yaptıgında eve gelip agla, derdini anlat eşine..... fakattttt sakın kafasını şişirme.aynı şeyi sürekli tekrarlama.yoksa eşinlede kavga edersin...ilk zamanlar annelerine toz kondurmuyorlar ama onlarda annelerinin yanlışlarını gördükten sonra olaylara daha objektif yaklşıyorlar...bir tatsız şey yaşatırsa annesi, şikayet eder gibi değilde yeri gelir magduru oynayıp ki zaten magdursun... sadece kafasına sokmaya çalış, gözü açılsın birazzz
canım annesinin haksızlığının ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biliyor eşim ama O annesine karşı annesi ne yaparsa yapsın tutumu değişmez.Az önce dedim ki ben buyum,evet benm ailem böyle ve ben değişmem sen uyarsan bu duruma evliliğimiz sürer bunu mu diyosun bana dedim evet kısmen haklısın dedi.
canım annesinin haksızlığının ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biliyor eşim ama O annesine karşı annesi ne yaparsa yapsın tutumu değişmez.Az önce dedim ki ben buyum,evet benm ailem böyle ve ben değişmem sen uyarsan bu duruma evliliğimiz sürer bunu mu diyosun bana dedim evet kısmen haklısın dedi.
Senin dediğini şurda hangi kadın söylse eşindne benzer ceap alır.Hadi bakalım herkes kocasına telefon açsın annenlerle özel gün dışında görüşmek istemiyorum yani sadece bayramlarda ve düğünlerde görüşcem başka da görüşmeyecemdeyin.Ya daya annen ya ben deyin bakalımne cevaplar gelecek.Evliliği ne zannettniz ki?Evlilik birlikte yaşamadeğildir.Annesine babasına gidecekgeleceksin o da seninkine.Bir anönce kabullen.Eşin akıllı adammış sana yol yakınken yolu göstermiş.
Senin dediğini şurda hangi kadın söylse eşindne benzer ceap alır.Hadi bakalım herkes kocasına telefon açsın annenlerle özel gün dışında görüşmek istemiyorum yani sadece bayramlarda ve düğünlerde görüşcem başka da görüşmeyecemdeyin.Ya daya annen ya ben deyin bakalımne cevaplar gelecek.Evliliği ne zannettniz ki?Evlilik birlikte yaşamadeğildir.Annesine babasına gidecekgeleceksin o da seninkine.Bir anönce kabullen.Eşin akıllı adammış sana yol yakınken yolu göstermiş.
sahsen bnm kocam pılını pırtını topla git demez. dememeli de bana göre bunu hic dogru bulmadım. canı yanmıstır görüşmek istemiyodur bence mümkün bu. bnmde canım yandıgından gayet iyi bilirimm tabiki gidilse gelinse iyi ama gitmek istemiyorsada bunun cevanı pılını pırtını topla git olmamalı :26:
sahsen bnm kocam pılını pırtını topla git demez. dememeli de bana göre bunu hic dogru bulmadım. canı yanmıstır görüşmek istemiyodur bence mümkün bu. bnmde canım yandıgından gayet iyi bilirimm tabiki gidilse gelinse iyi ama gitmek istemiyorsada bunun cevanı pılını pırtını topla git olmamalı :26:
esinizin hatali olup olmadigini tartismak bile istemiyorum, felaket hatali
ama napalim esinizi degistiremiyecegimize göre,
cözüm adina sizin nasil davranmaniz gerektigini
anlatabilmekle yetinmek zorunda kaliyoruz...
ne der sen,nki istersen seçim sun restleş bakalım.Arkadaşın dediği şeyin açılımı şudur.: ben annenleri kabul etmiyorum,benimiçin uzka bir komşudn farkları yok.Gidersem de göstermelik giderim ve bu konuda senin fikrin çok daönemli değil.Erkekelrin elilikten beklentisibir kadın alayım her türlü paylaşımı yapalım ama bunun dışında hiçbirşeye katlanmasın değildirçÖyle olsa gider kendine sevgili yapar.Annesiyle babasıyla ileride çocuklarıyla ve eşinin ailesiyle birlikte olmak için evlenirler.Sen baştan resti çekersen ooooo.Kuşak çatışması olabilir kültür çatışması olabilir huylar farklı olabilir aaönemli olan eşin ailesiyle ilişkileri iyiy tutmaktır.
Ben evliliğin ne demek olduğunun gayet farkındayım.Bir günde gelmedik bu noktaya ve ben durduk yere demedim görüşmek istemiyorum diye.Eşimimin aklı başıda olsa böyle davranmaz.Ben ona ailenle görüşme demiyorum.yolu benim kendi yaşadıklarım gösterdi bana.Evlenmek erkeklerin boyunduruğu altına giremek değildir.