Ben birşeye takıldım...
Sevgilin var çok seviyorsun aşıksın ama seni biriyle tanıştırıyorlar sende aşık olduğun biri olduğu halde başka biri ilede görüşüyorsun.... üstüne üstlük birde adamın sohbeti hoş işi iyi beni beğeniyor evlilik düşünüyor diyorsun...
bu aldatmaktır bence.
Sen ne istediğini kimi istediğini bilmiyorsun.
Haklısın ben ne istediğimi bilmiorum ondan yaziorum zaten buraya. ne istediğimi ya da ne yapmam gerektiğini ah bir bilsem.. Sevgilimle "sevgili" gibi deiliz ki.. Dedim ya seviyorum dior ama hissedemiyorum o sevgiyi ben.. o kadar uzak o kadar soğuk ki... bitti diyip kestirip atamıyorum da aşiğim çünkü. ama hiç bişey net deil.. hersey karman çorman.. Bi akrabam aradı benı bugün hazirlan seni gelip alıcam dedi geldiler arabada biri var. noluo ne bitio anlamadım. akrabamın birisine asık olduumdan haberi yok, beni taniştirmak istemiş ikimizi meslek olarak yaş olarak yakıstırmıs. konustuk sadece, bunun aldatmak olduunu düşünmüyorum sonucta bi laf var ya "gelin ata binmiş ya nasip demiş.." sevgilimle bişiler net olsa konusmam bile haklısın... ama ben evliliği düşünecek yaşa geldım bu sene okulum bitior, ve taniştiğim kişi cidden kaliteli güleryüzlü sıcakkanlı biri.. ama ben dediğin gibi ne istediğimi ne yapacağimi hiç bilmiyorum dedim ya yol bulamıyorum işte...
Kızlar çook kötü bi durumdayım ya aklımla kalbimin arasında kaldım çıkar bir yol bulamıyorum.. Ben aşığım birine, aşık olduğum adamla da çıkıyorum ama mutlu değilim çünkü çok içine kapanık çok ilgisiz çok sessiz biri.. ona çoğu zaman ulaşamıyorum aramızda hep aşılması zor bir duvar var sankıSeviorum dior seninim dior ama ben hissedemiorum onu... sadece bana karsı böyle deil herkese karsı sessiz sakin biri karakterım böyle napim dior. Ben sevgimi aşkımı dolu dolu yaşarım ve yaşatırım ama aşık olduğum adam buna izin vermiyor, susuyor, konusmuor, gel dediğimde yanımda bitiyor hemen ama onu dolu dolu yaşayamıyorum.. aynı zamanda bi akrabam beni biriyle taniştirdi adamın işi gücü kariyeri çok güzel ve evliliği düşünüyor, beni de çok beğendiğini söylüyor. muhabbeti çok güzel çok kafa dengi onunla konustuğum gibi sevgilimle konusamiyorum hiç bişey paylaşamiyorum, ama aşiğim ona (acı çekiyorum bu aşk yüzünden :S ) ne yapmalıyım kızlar ? mantık girdiği an işin içine işler değişiyo işte offff bi akıl verin, en azından bi yorum yapin da kafam rahatlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?