bence kutu gibi sesiz sakin birinden vazgeçmelisin çünkü hayat öyle çok sıkıcı olur kendin gibi hayat dolu biriyle birlikte ol tavsiyem
Bir gönülde iki aşk falan yok zaten. Dün bi başkasıyla taniştirdi bi akrabam beni adamin niyeti ciddi beni de beğendiğini görüşmek istediğini söledi ortada aşk falan yok.. İlişkim o kadar çıkmaz bi yolda ki.. ne yardan geçebiliorum ne serden.. Gönül işte gitti sessiz sakin içine kapanık kapali bi kutu gibi birine vuruldu... Ben neyim ilişkimiz ne durumda bizim sonumuz ne olacak hiç bişi net deil kiilişkim çok güzel olsa ve ben mutlu olsam zaten burda sizle bunu paylaşmam.. Evet ilişkim çok kötü ama seviorum "bitti" diyemiorum.. Deiştirmeye çalişmak anlamsız, onu böle kabullenmek zorundayım, ya da sevdiğim halde vazgecmek...
Bence sen iliskiyi baslamadan once daha iyi dusunmeliydin. Herkese karsi icine kapanik oldugunu soyluyorsun. Bastan gormen lazimdi.
hayatımda ilk kez aşık oldum hem de görür görmez.. hani derler ya zıt kutuplar çeker birbirini. iyi çocuk hoş çocuk diyip de mantıklı bi şekılde düşünerek çıkmaya başlamadım ben, görür görmez aşık oldum. belki de dediğin gibi keşke ileriyi görebilseydım de dizginleseydım kendımı, uzak durmaya görmemeye çalişsaydım... bu kararı da almıstım aslında, bir daha görmicem onu unutucam dediğim günün gecesi bana açıldı, ben sana karşi bişiler hissediyorum benimle var mısın yok musun dedi... Dünyalar benim oldu o gece, o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam. aşkından ölüp bittiğiniz adam size sizden hoşlandiğinizi söylüyor ve beraberlik teklifi ediyor... tabiki kabul ettim, ama gel gör ki o mutluluk söndü, yanımdayken soğuk uzak ilgisiz çok konustum sevmiorsan bana alişamiorsan bitirelim dedim kavga etti benimle nasıl inanmazsın askımı sevgimi nasıl yargılarsın dedi, benim karakterim böle dior, canımı acitior kızlar bu durum artık senağlama
bence önemli olan senin nasıl bir ilişki yaşamak istediğin... onu yargılamak değil olay... sen sana hissettirdiği ile mutlu olabilirsin... böyle düşün canım... inan çoğumuz erkekler duygularını daha az belli eder mantığı ile hep daha azla yetiniyoruz... ama yetinmemek lazım... ben bunu acı bir tecrübeyle öğrendim... yaşamak istediğin gibi bir ilişki yaşa... mutsuz bir ilişki yaşayacağına olmasın daha iyi...
canım ben bunun aldatma olduğunu düşünen arkadaşlara katılamayacağım... sonuçta sen bilinçli olarak bir tanışmaya gitmiyorsun.. bu durumu anladığında da ortamdan kalkıp gidecek halin yok... karşındaki insan sana senden hoşlandığını söylemiş sen ona bir cevap vermemişsin...
sevgiline gelince ; evlilik ortak bir yaşam bence... ve birçok şeyi paylaşmak... aşk zamanla geçiyor ve paylaşımlar evliliği yürütüyor... çok seviyor olabilirsin ama sevgilinin bu yönü seni rahatsız etmeye başlamışsa artık eskisi kadar çok sevemiyorsun demektir... ve bitirmeye karar verirsen zaman geçip gün geldiğinde onu artık sevmiyor olacaksın... yani severek ayrılmaktan korkma...
amacın aşkı yaşamaksa yaşa ; ama üzgünüm ki bu şekilde yaşamaya devam ettiğin aşk zaten tükenecek...
bence doğru kararı verdin... tanıştığın çocuğu bir kenara bırak... mevcut ilişkine yönel... paylaşarak çözmeye çalış; olmuyorsa da zorlama çünkü ne sen ne de o değişebilir senin de dediğin gibi...
iyi düşün ve kararın ne olursa olsun güçlü ol... çünkü her iki karar da senin canını yakacak... sen doğru kararı ver ... acı elbet geçecek...
slm canım.aldatma dıyen arkadaslara kesınlıkle katılmıyorum.ve sana da hak verıyorum.aşk bambaska bısey.gönül konduysa senin elınden bısey gelmez artık.bekle ve gör.ama keskelre fırsat verme.yanı elinden gelenı yap askın için sonrasında olmazsa en azından vıcdanın rahat olur..dua et canım bol bol.Allah yardımcn olsun
zor bi durum seni cok iyi anliyorum cünkü nerdeyse bende ayni durumu yasiyorum benim sevgilimde nerdeyse öyle aslinda seviyorum ama mutlu degilim.arar sorar nezaman istersem yanimda ne istersem yapar ama birseyler eksik benimki herseyi benim dememle yapiyor seninki sana ben buyum diyormus ama benimki bana benim istedim gibi olcagna söz veriyor.yani benimde kafam karisik seninki kadar eger bi sonuca ulasirsan banada bildir.benimde bi karar vermem lazim cünkü sevgilim evlenelim diyor aylem ona karsi istemiyor bende hala tam karar veremedim aylem baskasina vermek istiyor yani belki ben senden daha bi karisik durumdayim benimde yardima ihtiyacim var hemde cok ama bu durumda maglesef kimse yardim edemiyor.
merhaba arkadaşlar. soru soran arkadaşımızı lütfen yargılamadan akıl verelim. çünkü onun durumunu yaşadıklarını tam olarak bilmeden bi şey diyemeyiz. belki aynı durumda biz de benzer şeyleri yapacaktık.Çünkü duygu işinde mantık olmuyo maalesef.
Arkadaşım ben seni benzer bi durumu daha önce yaşayan biri olarak konuşayım. Bence sevdiğin şuan seninle olduğu için onun kötü yönlerini görüyosun. ama bi gün kaybettiğinde onun sessizliğini bile özleyeceksin. eğer gerçekten seviyosan. bırak o da öyle kalsın. sen belki bilmeyerek onun o yönünü sevdin. emin ol bu abartacağın kadar kötü bi özellik değil. ilerde bir arada yaşarken ister istemez zaten konuşmadan bile çok şey paylaşacaksınız.
Yeni tanıştığın kişiye gelince bence anlık bi etkilenmeden çok şey çıkarma. o kişiyle çok iyi sohbet etmek demek onu seveceğin ve mutlu olacağın anlamına gelmez. belki çok iyi ağzı laf yapan ama doğru söylemeyen biridir. bilemezsin. çabuk karar verip tek bi özelliğe kilitlenme... Tanıdıkça anlarsın insanları...
sen bildiğin güvendiğin o sessiz ama aşık olduğun adamı bırakma derim ben. O sana gözleriyle bile verir o sevgiyi. yeterki gönül gözün açık olsun...
Kızlar çook kötü bi durumdayım ya aklımla kalbimin arasında kaldım çıkar bir yol bulamıyorum.. Ben aşığım birine, aşık olduğum adamla da çıkıyorum ama mutlu değilim çünkü çok içine kapanık çok ilgisiz çok sessiz biri.. ona çoğu zaman ulaşamıyorum aramızda hep aşılması zor bir duvar var sankıSeviorum dior seninim dior ama ben hissedemiorum onu... sadece bana karsı böyle deil herkese karsı sessiz sakin biri karakterım böyle napim dior. Ben sevgimi aşkımı dolu dolu yaşarım ve yaşatırım ama aşık olduğum adam buna izin vermiyor, susuyor, konusmuor, gel dediğimde yanımda bitiyor hemen ama onu dolu dolu yaşayamıyorum.. aynı zamanda bi akrabam beni biriyle taniştirdi adamın işi gücü kariyeri çok güzel ve evliliği düşünüyor, beni de çok beğendiğini söylüyor. muhabbeti çok güzel çok kafa dengi onunla konustuğum gibi sevgilimle konusamiyorum hiç bişey paylaşamiyorum, ama aşiğim ona (acı çekiyorum bu aşk yüzünden :S ) ne yapmalıyım kızlar ? mantık girdiği an işin içine işler değişiyo işte offff bi akıl verin, en azından bi yorum yapin da kafam rahatlasın..
yav bacım 6 sene geçti üzerinden nerden hortlattın bu konuyu sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?