yol bulamıyorum kızlar bi akıl verin :(

Bence sen iliskiyi baslamadan once daha iyi dusunmeliydin. Herkese karsi icine kapanik oldugunu soyluyorsun. Bastan gormen lazimdi.

bence kutu gibi sesiz sakin birinden vazgeçmelisin çünkü hayat öyle çok sıkıcı olur kendin gibi hayat dolu biriyle birlikte ol tavsiyem

Hayatım mantığım da aynen bunu diyor ahh bi de yüreğim dinlese.. Nefret ediyorum kendımden ya en büyük zararı kendıme ben veriyorum... Neymiş aşık olmusum sonra uğras dur işin yoksa... Ha kendi bitirse kalbime gömerım illaki alışırım ama ne bitirio ne sevmiorum dio ne de ilgisini sevgisini gösterio ben böle çok mutsuzum ama çünkü karakterlerimiz çok zıt aşik olduumu bile bile evlensek bile nasıl mutlu olabiliriz ki. bu durumda ne yapacağimi da bilmiyorum... Ayrılamam ben böle severken.. ya bu şekilde onu kabullenecem ya da herseyi zamana bırakıcam.. çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için, ii ki varsınız kızlar a.s.a.s.

canım ben bunun aldatma olduğunu düşünen arkadaşlara katılamayacağım... sonuçta sen bilinçli olarak bir tanışmaya gitmiyorsun.. bu durumu anladığında da ortamdan kalkıp gidecek halin yok... karşındaki insan sana senden hoşlandığını söylemiş sen ona bir cevap vermemişsin...

sevgiline gelince ; evlilik ortak bir yaşam bence... ve birçok şeyi paylaşmak... aşk zamanla geçiyor ve paylaşımlar evliliği yürütüyor... çok seviyor olabilirsin ama sevgilinin bu yönü seni rahatsız etmeye başlamışsa artık eskisi kadar çok sevemiyorsun demektir... ve bitirmeye karar verirsen zaman geçip gün geldiğinde onu artık sevmiyor olacaksın... yani severek ayrılmaktan korkma...

amacın aşkı yaşamaksa yaşa ; ama üzgünüm ki bu şekilde yaşamaya devam ettiğin aşk zaten tükenecek...

bence doğru kararı verdin... tanıştığın çocuğu bir kenara bırak... mevcut ilişkine yönel... paylaşarak çözmeye çalış; olmuyorsa da zorlama çünkü ne sen ne de o değişebilir senin de dediğin gibi...

iyi düşün ve kararın ne olursa olsun güçlü ol... çünkü her iki karar da senin canını yakacak... sen doğru kararı ver ... acı elbet geçecek...

Bence sen iliskiyi baslamadan once daha iyi dusunmeliydin. Herkese karsi icine kapanik oldugunu soyluyorsun. Bastan gormen lazimdi.

hayatımda ilk kez aşık oldum hem de görür görmez.. hani derler ya zıt kutuplar çeker birbirini. iyi çocuk hoş çocuk diyip de mantıklı bi şekılde düşünerek çıkmaya başlamadım ben, görür görmez aşık oldum. belki de dediğin gibi keşke ileriyi görebilseydım de dizginleseydım kendımı, uzak durmaya görmemeye çalişsaydım... bu kararı da almıstım aslında, bir daha görmicem onu unutucam dediğim günün gecesi bana açıldı, ben sana karşi bişiler hissediyorum benimle var mısın yok musun dedi... Dünyalar benim oldu o gece, o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam. aşkından ölüp bittiğiniz adam size sizden hoşlandiğinizi söylüyor ve beraberlik teklifi ediyor... tabiki kabul ettim, ama gel gör ki o mutluluk söndü, yanımdayken soğuk uzak ilgisiz çok konustum sevmiorsan bana alişamiorsan bitirelim dedim kavga etti benimle nasıl inanmazsın askımı sevgimi nasıl yargılarsın dedi, benim karakterim böle dior, canımı acitior kızlar bu durum artık senağlama

bence önemli olan senin nasıl bir ilişki yaşamak istediğin... onu yargılamak değil olay... sen sana hissettirdiği ile mutlu olabilirsin... böyle düşün canım... inan çoğumuz erkekler duygularını daha az belli eder mantığı ile hep daha azla yetiniyoruz... ama yetinmemek lazım... ben bunu acı bir tecrübeyle öğrendim... yaşamak istediğin gibi bir ilişki yaşa... mutsuz bir ilişki yaşayacağına olmasın daha iyi...

Çok haklısın canım ya mutlu olmadıktan sonra neye yarar ki ? ne die evleniriz mutlu olmak mutlu etmek için... Acı çekerek devam etmek, istediğin gibi yaşayamamak ilişkini, o sıcaklığı sevgiyi hissedememek.. Böle nereye kadar ? Bıraktım oluruna zaten, ben elimden geleni yaptım, çekildim köşeme, şimdi sıra onda.. o da elinden geleni yapmazsa böle susup da herseyi benden beklemeye devam ederse eninde sonunda biticek zaten.. Ben artık aramıza ördüğü duvarlari aşamiyorum, yoruldum. ya hep benim olsun ya da hiç olmasın, gitsin hayatımdan :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım benım yorumun için çok teşekkürler çok iyi geldi cidden, kendimi şimdi çok daha iyi hissediyorum kızlar ii ki varsınız :1hug:

slm canım.aldatma dıyen arkadaslara kesınlıkle katılmıyorum.ve sana da hak verıyorum.aşk bambaska bısey.gönül konduysa senin elınden bısey gelmez artık.bekle ve gör.ama keskelre fırsat verme.yanı elinden gelenı yap askın için sonrasında olmazsa en azından vıcdanın rahat olur..dua et canım bol bol.Allah yardımcn olsun

Çok saol canım yorumların için.. Dediğin gibi elim kolum bağli... Aşkım için yapacağim herseyi yaparım olmazsa olmaz zaten...

Hayatım seni o kadar iyi anlıyorum ki... Elden hiç bişey gelmior ya... ne yaparsam yapayım adam ruh gibi...:çok üzgünüm: bu ilişkiyi ben yürütüyorum tek basıma ve çok yoruldm artık... ben kendi kabuğuma çekildiğimde de neden böylesin diyor, neden yüzüme bakmıorsun dior neden ilgilenmiorsun benımle dior.. yani herseyi benden beklior... böle nereye kadar ? yanıma gelior susuor anca konus askım anlat diorum ne anlatim diyor. ben o kadar konuskan o kadar sıcakkanlı biriyim ki hayat doluyum o çok durgun sessiz soğuk... ben de ona benziyorum artık daha çok susuyorum bu sefer sorun oluyo nie konusmuomusum nie ilgilenmiomusum ne yapacağimi nasıl davranaciğimi şaşirdim artık ya... bu kadar çok sevmesem bitirecem ama çok seviyorum :çok üzgünüm: Zamana bırakıcaz tatlım yapacak bişi yok... Seviyosak sevgimiz için elimizden geleni yapicaz artık... İlişki tıkanip kaldiğinda da yapacak baska bişi yok ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende aynı durumu yasıyorum canım..
mantıgımla kalbım arasında kaldım ve yaklasık 2 senedır boyle...
ve suan mantıgımın sectıgı kısıyleyım ve asık oldugum kısıden dahada mukemmel ve benım aıleme cevreme ayak uyduracak bırısı ...asık oldugum kısı ıse hep ıcıne kapanıktı ben ne zaman bu asktan vazgecer gıbı oldugumda senın neyın var neden boylesın dıyıp sankı ortada sorun yokda ben cıkarıyormusum durumuna sokuyordu....
valla bendede yazsam bır roman cıkar:))

sende benım gıbısın asıksın ama cevrenı aılenı hıce sayamıyorsun onlarda onemlı...yada soyle yapabılırsın suan sana evlenme teklıf etse evet dıyebılırmsın bunu dusun cevap veremıyorsan bu ılıskıde cesaretın yok yada erkek arkadasın sana ılerıye donuk bıseyler yapabılecegını kanıtlamamıs en onemlısıde EVLENECEK ADAM GIBI OLAMAYISIDIR..SADECE ASK YASANACAK CEVRENDEN UZAK SENI SURUNDURECEK KISIDIR...
Dahada uzatmamaya calıs ayrıl derım zaman ınan zaman herseye ılaç..bırak kendını duzeltsın sen ona uymaktan vazgec..bıde yuzsuz gıbı benım bıseyım dıyıp yok suyun yuzune cıkarlar....cekıp gıtme cesaretı yoktur ..cunku pısman olacaklar !!!cokta kurnazlar bunlar:))

hayatım aynen demişsin ya "ben ne zaman bu asktan vazgecer gıbı oldugumda senın neyın var neden boylesın dıyıp sankı ortada sorun yokda ben cıkarıyormusum durumuna sokuyordu...." ben bu aşktan vazgecme kararı aldım en azından kendimi biraz geri çekicem biraz da o mücadele etsin dedım bana 2 gün dayanamadı ve "bitti" die msj attı. bi msj la bitecek kadar acizmiş zaten... giden zamana verdiğim emeklere aciorum ya.. nie böle ki bu insanlar...

merhaba arkadaşlar. soru soran arkadaşımızı lütfen yargılamadan akıl verelim. çünkü onun durumunu yaşadıklarını tam olarak bilmeden bi şey diyemeyiz. belki aynı durumda biz de benzer şeyleri yapacaktık.Çünkü duygu işinde mantık olmuyo maalesef.

Arkadaşım ben seni benzer bi durumu daha önce yaşayan biri olarak konuşayım. Bence sevdiğin şuan seninle olduğu için onun kötü yönlerini görüyosun. ama bi gün kaybettiğinde onun sessizliğini bile özleyeceksin. eğer gerçekten seviyosan. bırak o da öyle kalsın. sen belki bilmeyerek onun o yönünü sevdin. emin ol bu abartacağın kadar kötü bi özellik değil. ilerde bir arada yaşarken ister istemez zaten konuşmadan bile çok şey paylaşacaksınız.

Yeni tanıştığın kişiye gelince bence anlık bi etkilenmeden çok şey çıkarma. o kişiyle çok iyi sohbet etmek demek onu seveceğin ve mutlu olacağın anlamına gelmez. belki çok iyi ağzı laf yapan ama doğru söylemeyen biridir. bilemezsin. çabuk karar verip tek bi özelliğe kilitlenme... Tanıdıkça anlarsın insanları...

sen bildiğin güvendiğin o sessiz ama aşık olduğun adamı bırakma derim ben. O sana gözleriyle bile verir o sevgiyi. yeterki gönül gözün açık olsun...

canımmmm tesekkür ederim yorumun ve desteğin için ben birakmadım terketti beni ama iyiki terketmiş şuan çok güzel bir ilişkim var, sevilior seviorum... çok saolasın desteğin için öpüorum cnmyerimseniben

eğer gerçekten seviyorsan ileride çok üzülürsün hiç aklından çıkmaz sen gece yatağa girdiğin zaman yanında başka biri olsada hep onun hayaliyle yaşayacaksın ama gerçekten seviyorsan böyle olur eğer sevmiyorsan sadece sevdiğini zannediyorsun gibime geliyor insan sevse padişah oğlu bile gelse dönüpte bakmaz ben birini sevdim ve babam beni zorla birine verdi ama ben sabrettim elimden gelen gayreti gösterdim sevdiğim için herşeyi yaptım düğünüme bir hafta kalmıştı ve kendimi toparladım ben ne yapıyorum dedim ve babamın karşısına geçtim ve herşeyi anlattım şu anda sevdiğim kişiyle nişanlıyım ve onu çok seviyorum ben sevgimden eminim ama sen değilsin o yüzden o çocuğu bırak sen onu sevmiyorsun sevdiğini zannediyorsun kendine başka bir yol çiz bu yol sana ait değil..

bence önüne bi kağıt al düşün herşeyin artısını eksisini yaz.aşk bitiyo.bi süre geçince biter yani bence. mantıklı olunması lazım.duygularını ifade edememe die bişeye inanmıyorum ben.seven insan bi şekilde belli olur.o sana böyle davranmasa sen bu kadar üzülmezdin.bence seni kaybedebileceğini hissettir ona biraz etekleri tutuşsun.bakalım aşık mı değil mi?haber ver haaa:)

bence mantığını kullan ask sewgı yaşandıkça gelırr canm bnde mantık ewlılıgı yaptm snrada asık oldum:

yav bacım 6 sene geçti üzerinden nerden hortlattın bu konuyu sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…