Yol yakınken bitirmeli miyim?

kesinlikle katılıyorum erkekler ilgisiz diye biz telefon başında onları beklememeliyiz hayatınızı yaşamaya bakın

Valla sekerim , ben olsam ; mesafe yuzunden yapamiyorum, kendimi yipratmak istemiyorum, derdim, bence yeterli. Mesafe en saglam, en ask dolu iliskinin bile canina okuyabiliyor cunku.

Hem okuyor hem çalışıyor. Ama çalıştığı iş bir dernekle alakalı. Şehir dışında toplantı/seminer tarzı şeyler oluyor. İşte şehir dışına gitmesi gerektiğinde benim olduğum şehre gelecekmiş. Ona göre ayarlayacakmış. Ama arkadaşlarıyla gezecek, eğlenecek vakti var. Şu an dayısının yanına tatile gitmiş 2-3 günlüğüne mesela. Daha dün akşam haberim oldu. Nerde ne yapıyor onu bile bilmiyorum, en önemlisi de bu şartlarda birisi sorduğunda sevgilim var demek gelmiyor içimden, yokmuş gibi hissediyorum bazen. Ve kendime kızıyorum, kötü bir şey yapıyormuşum gibi.

Bazı erkekler mesajlaşmayı sevmez ama sık sık arar bu kez.
Bana tuhaf geliyor yani 3 gün içinde bir insanın başına her şey gelebilir.
Hastalıktır, kazadır.. İnsan sevdiğini nasıl merak etmez?
Aklım almıyor..

Bence açık açık konuş, kavga etmeden.
Güzel güzel sor. Merak etmemen tuhaf değil mi diye sor.

Ben yürütemem o şekil ilişkiyi şahsen ama tercih ve sabır meselesi..

Valla sekerim , ben olsam ; mesafe yuzunden yapamiyorum, kendimi yipratmak istemiyorum, derdim, bence yeterli. Mesafe en saglam, en ask dolu iliskinin bile canina okuyabiliyor cunku.

Şimdiye kadar sürekli ben mesafeyi çok sorun etmem senin sevginden emin olduğum sürece dedim. Ya bir de konuşmuyoruz ya pek mesela, dan diye konuya nasıl gireceğimi hiç bilemiyorum. Yakınlarda bir arkadaşım da yok danışabilceğim, malum yaz.

canım merakımı maruz gör ama hangi şehirlerdesiniz?

O zaman ayrılman en doğrusu. Sonuçta ortada aşk diye bir olgu yok. İkinizde birbirinizin vaktinden çalmayın. Eylülü beklememiz bu durumda anlamsız olur de aç konuyu. Uzaktan herşeyin çok zor olacağını,yıpranacağınızı anlat. Erkek arkadaşınızın da ilgisiz tavrı beni bu kanıya vardırdı. Birşeyi çok istiyorsa çaba sarf edecek o da kendini sevdirmek için pek uğraşmıyor anladığım kadarıyla.

İnanın bunların hepsi zaten aklımı kurcalayan şeyler. Kimseyi üzmek kırmak istemediğim için susuyorum, bekliyorum. Şimdi de konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum.

Pek değil hiç uğraşmıyor. Kırgın kalabilen bi insan değilimdir normalde. İki tatlı sözle eskisi gibi olurum ama ne kadar aşkım, canım, cicim dese de ısınamıyorum bu sefer. Sorsanız benimle ilgili çok az şey bilir, ben de onunla ilgili. Paylaşmıyoruz çünkü. 3 ay bitecek, görüştüğümüz gün iki yabancı gibi oturacağız. Oysa benim hayalimdeki ilişki böyle bir şey değil. Hayalimdekini yakalayabilir miyim bilmiyorum ama en azından beni benim kadar iyi tanıyabilecek biri olmalı hayatımda diye düşünüyorum.

Kesinlikle sabır işi ve sabrımın son demlerindeyim. Haklısınız, konuyu bu şekilde açarsam belki istediğim noktaya getirebilirim. Şimdi bana güvenip işle ilgili düzenini bozsun da istemiyorum, suçlu hissederim yoksa.

valla sizi bağlayan pek bir şey yok gibi geldi bana.yani ne bileyim büyük aşk,tutku,yılları aşmış beraberlik yok. bunlardan biri falan olsa vazgeçme sakın derdim ama şu vaziyette diyemem.2-3 güne 1 mesaj bilemiyorum ya tamam yoğundur ama bu kadar da olmaz heralde.

Madem bu kadar netsin bu konuda sana tavsiyem seni mutsuz eden,içine sinmeyen hiç bir şeyi yaşama. Hayatının tekrarı yok. Yol yakınken ayrıl. Zaman kaybı dışında bir şey göremedim ben bur da. Bu ikilem seni yorar. Aradığın gibi birini de bulursun hiç dert etme daha önünde uzun bir hayat var :)

İnanın bunların hepsi zaten aklımı kurcalayan şeyler. Kimseyi üzmek kırmak istemediğim için susuyorum, bekliyorum. Şimdi de konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum.

Fedakarlık yapabilmek için buna değecek nedenler olması lazım. Siz üzmek isstemedikçe üzülüyorsunuz ama.Sizden önemli dğil kimse. Ve bu adamın huyu bu değişmez. Sence sen bunu hakediyor musun ?
Bence bi şekilde konuşmalısın artık.

Ya o yoğunsa bende yoğunum, yaz okulum var. Bir yandan da ev işleriyle uğraşıyorum. Ama kimi kandırıyoruz, teknoloji çağı. Hangimizin telefonu elinden düşüyor ki artık? O yüzden fırsat bulamaması pek inandırıcı gelmiyor zaten. Yatarken bi 5 dk sohbet etmek zor bir şey değil bence. Başlangıçta güzel şeyler olacağına dair umudum vardı, giderek azaldı.

Konuşmak en iyisi olacak sanırım, haklısınız. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Haklısınız, günlerdir bunu düşünüyorum.
Olacağı varsa bir şekilde olur zaten diyorum bir yandan. :26:
Konuşmak en iyisi olacak, çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Negatif yaklaşmıyorum yaşadığımı söylüyorum. Aynı senin durumundaydım önceden arkadaş olduğum insanla sevgili oldum farklı şehirlerde üniversitede okuduk başlarda sorun yoktu ama 5 6 ay sonra 3 4 günde bir msj atmalar, atınca geç atmalar oldu başta söylendim, hatta çok kızdığım küstüğümde oldu.. Yoğunluktan bahsetti, telefonu bozuluyodu hasta oluyodu sürekli birşeyler oluyordu.. Hiç irdelemedim hep boşverdim, yılların alışkanlığı diye belkide.
okul bitti bu sefer iş için şehir dışında çalışmak zorunda kaldı bazen bir hafta aramadığı oluyordu, senelerce sevgili olduk hep söylendim durdum ama değişmeyince görmezden geldim sonunda beni aldattığını gördüm ve bitti...

Belki çalışıyodur yoğundur gerçekten bilemiyorum ama hayat kimse için sıkıntı çekmeye değmiyor.. Benim sabrımın sonu selamet olamadı malesef, umarım senin olur..

Son düzenleme:
Beyefendi kac yasında acaba?? Yani eger olgun biriyse kac diyeceğim bu kişiden. Ama daha ufak bir yası varsa gençlikte oluyor boyle saçmalıklar erkeklerde. Art niyetli düşünme sende ciddiye alma. Düzelir zamanla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Negatiflikten kastım kötü yorumlardı. Bugünler de art niyetli insanlar çoğaldı da, yargısız infazlar baş gösterdi.

Ben de bunu göze alamıyorum, daha önce bu sebepten çok üzüldüm. Tekrar aynı şeyi kaldıramam. Şu an bile gözü kapalı güvenemiyorum, belki de bana mesaj atmadığı anlarda başka biri vardır yanında diye geçiyor aklımdan. Kurt işte, bir kere düşünce durmadan kemiriyor.

Konuşup bitireceğim sanırım.

Ben 20 yaşındayım o da 21. Daha da olgunlaşamamışsa arkama bakmadan kaçacağım zaten, hiiiiç uğraşamam öyle ergen tripleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…