Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bitirmelisin bana hiç normal gelmedi. 2-3 günde mesaj atmak nedir yani. Tamam ilk ay gibi olmaz belki ama insan en azından akşamdan akşama sorar bu kız neler yapıyor der.
Değil mi yani? Yatmadan 5 dk önce bugün neler yaptığımı bir sor mesela. Yok.. Aynı şekilde nerde ne yapıyor hiçbirini bilmiyorum. İlk ay da öyle mesajlaşmadık, konuşmadık ki. İlk hafta belki.![]()
O zaman yolu göründü arkadaşın bence :) tabi aşık değilsen.
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda kafamı kurcalayan konuyu paylaşmak istedim sizinle.
Öncelikle sadece 3 aydır birlikteyiz, liseden arkadaşımdı kendisi. Şu an farklı şehirlerde üniversite okuyoruz. Dolayısıyla arada mesafe var, ancak bir kez görüşebildik bu 3 ayda. Bir de bayramda görüşeceğiz. Mesafe zor evet ama katlanılamayacak bir şey değil benim için. Beni sevdiğini söylüyor ama ben seviyor muyum emin değilim. Kesinlikle boş değilim ona karşı ama bunun adı sevgi mi bilemiyorum. Neyse, ben mesafeyi dert etmedim başta, görüşünceye kadar birbirimizi biraz daha tanımış oluruz dedim hatta. Lisede arkadaştık evet ama ilişki bambaşka bir boyutta şu an. Ama gelin görün ki 2-3 günde bir anca mesaj atıyor. Ben de o atmadıkça atmıyorum, çünkü ona da 45 dakika sonra falan cevap verecek biliyorum. Yok yere sinirleneceğim. Yanlış anlamayın bunları dert edecek bir insan değilim normalde ama elimizdeki tek şey de bu şu an iletişim olarak. Buna rağmen kendisi ciddi düşündüğünü söylüyor. Bense son zamanlarda istediğim ilişki böyle bir şey mi, bu ilişki devam etse de beni mutlu edecek mi onu düşünmeye başladım. Tam ona da bundan bahsedecektim ki "Nolur Eylül'e kadar bir şey aramızı bozmasın, Eylül'de şehir dışı için gittiğim işleri bulunduğun şehre aldıracağım, hafta sonları görüşebileceğiz." dedi.
Bir şey diyemedim ama kafamda hala soru işaretleri var. Fikirlerinizi de bu yüzden almak istedim. Kimsenin vaktinden çalmak, kalbini kırmak istemiyorum çünkü.
Negatif yaklaşmayalım lütfen, yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
EK: Bir de ben bu mesaj atmamasıyla ilgili orda başka biriyle görüşüyor mu acaba diye düşünüyorum. Sonuçta görüşse ruhum duymaz.
Negatiflikten kastım kötü yorumlardı. Bugünler de art niyetli insanlar çoğaldı da, yargısız infazlar baş gösterdi.![]()
Ben de bunu göze alamıyorum, daha önce bu sebepten çok üzüldüm. Tekrar aynı şeyi kaldıramam. Şu an bile gözü kapalı güvenemiyorum, belki de bana mesaj atmadığı anlarda başka biri vardır yanında diye geçiyor aklımdan. Kurt işte, bir kere düşünce durmadan kemiriyor.![]()
Konuşup bitireceğim sanırım.
Bence bir şans verin ya . Bayramda görüşün mesela hislerinizi gözden geçirin . Bakın bakalım tekrar gittikten sonra nasıl davranacak .
Hala aynı ise güzel bir konuşma . Yanınızda isterse yüzlerce insan olsun ama kısmetiniz sizin çok uzağınızda olabilir bunu da unutmayın .
Yoksa kimse şehir dışında uzak mesafede ilişki yaşamazdı .
Bu devirde güvenip bir ilişkiye başlayabilmişsin kestirip atma derim.
2-3günde bir mesaj geliyorsa merak etmiyor demektir sizi.basınıza bişey gelme ihtimali yok çünkü,hastalanmışsınız yada birşeye üzüldünüz belki ama bunun onun için bi önemi yok, merak etmiyor çünkü yada 2-3 gün sonra ancak merak ediyor.
Merak etmiyorsa sevmiyor demektir yeterince acık.lafa değil davranışına bakın
Canim valla ilginc geldi biraz bende uzaktan iliski yasadim bizde tam tersiydi yani uzaktayiz diye telefonda daha cok konusurduk en fazla yirmi dk fln gecikirdi bi msja. İlgiyi seven biriysen hic baslama derimki bide uzaktayken bu kadar ilgisiz olmasi guven sorunuda yaratabilir suanda dusundugun gibi.. Yada bi bu konuyu konusmayi dene mesajlasmayi fln mi sevmiyor yani niye boyle bi sor istersen
olurununa bırakın ne olur ne olmaz belki ondan daha iyisi karşınıza çıkmaz.hani erkeklerin elinde altında tuttugu gibi sizde bir köşede bulundurun.hep onlar mı yapacak
normal değil canım, yol yakınken dön bence, vaktini boşa harcama, üzülürsün.
hoşlandığın, ilgi duyduğun insana merak edersin, ararsın sorarsın, olmadı mı yazarsın, hiç normal değil bu kadar ilgisiz olması.
üstelik birbirinizi tanısanız bile yeni başlayan bir ilişki. başta bu kadar az arayıp soran, zamanla hiç aramaz.
Anlıyorum.. Senin ona gösterdiğin ilgiyi o da sana göstersin istiyorsun.. En azından 5 dakika bile boşta olamaz mı diye düşünüp duruyorsun. Bende aynılarını yaşadım sorun ettim kavga ettim sustum, ilk bikaç gün belki bi hafta ilgiliydi ama sonrasında hiç birşey değişmiyordu..
Bu hayatta kimseye gözü kapalı güvenemezsin zaten ama en azından bazı şeylerin karşılığı olsa güzel olur... Daha yolun başındayken bazı şeyleri konuşmak daha rahat olur diye düşünüyorum, devreye alışkanlıklar girince sıkıntı daha büyük oluyor malesef. Direkt bitir bitirme diyemem ama önemli bir konu bence, üstünde durmalısın tabi.
Beni ikilemde bırakan kısım da bu. Ama görüşmeden sonra ben ısınamazsam ve ayrılma kararı alırsam, bunu görüşmeden sonra yapmam yanlış bi izlenim oluşturmaz mı? Ne bileyim. Resmen kafamda deli sorular..
Çok kararsızım, dün akşam buradan çıkarken mesaj atıp bitirmeyi düşünüyordum ve hala tek bir mesaj atabilmiş değilim. Kimbilir ne düşünceler var kafasında, Eylül'e kadar bir şey çıkmasın dedi, şimdi bitirmek istediğimi söylesem çok saçma olacak. Daha önce bana yapılanı yapmış olacağım ona. Her şeyin iyi gittiğini düşünüyor ama öyle değil.![]()
bana sorarsan bitirmelisin. asksa birbirinizden uzakken de aşktır. ne o öyle yanına gelene kadar sabret ama aramamı da bekleme imaları filan. gercek sevgi kendini uzaktayken belli eder, dizinin dibindeyken tabi kolay, öpüp koklamak, el ele dolasmak var cünkü..
bak yakın bi arkadasımın basına gelen bi seyi anlatayım.
kız çok iyi bir mesleği olan gayet de varlıklı bir ailenin kızı, cok iyi yetişmiş. ama anasını satayım sevgi eksikliği mi vardır nedir internet yoluyla bir cocukla tanısmıs. cocuk da baya uzakta doğuda bir yerde öğretmenlik yapıyormus. bunlar bir kez görüşmüşler cocuk kalkmıs yanına gelmiş. ama orta halli bir ailenin cocuğu bizim kızla ayrı dünyaların insanları yani.. cocuk hal böyle olunca avukat olmaya karar veriyor. avukatlık sınavlarına hazırlanmayı kafaya koyuyor. kıza da evlilik fikrini aşılıyor, bizimki de zaten dünden razı, aşk insanı, parada pulda gözü yok.
çocuk durumu ailesine anlatıyor, aileyle telefonda tanısılıyor, bahsettiğim sınavı gecebilrse kızın ailesinin karsısına cıkabilecek imkanlar saglanmaya calısılıyor. derken bi gün bizim kızın annesi bizimkini skype'ta kamera acık cocukla konusurken yakalıyor. kızı sorguya tutuyor kim bu cocuk diye, bizimki de anlatıyor işte ogretmen vs.. anne tabi krize giriyor, o cocuk bize layık değil, sen ayda 5000-6000 le gecinebilecek insan mısın (!) asla olmaz diye kendini yerden yere atıyor, (bu sinir krizine bizzat sahit oldum) kız cocuga durumdan bahsediyor filan. cocuk da sınava odaklanmıs ya olumsuz bir sey dymak istemiyor, senin sevgilin gibi adam gibi ilgilenmiyor ama sürekli ağzında evlilik.
neyse cocuk bir kez ddaha kızın sehrine geliyor, 3 gün orada kalıyor, arkadasım da artık kmse umrumda değil ben bu adamı seviyorum gerekirse ailemi karsıma alırım nidalarıyla sosyal medyada birlkte fotograflarını paylasıyor. tebrikler, sunlar bunlar..
sabahına adam dönüyor ama adam gibi ne aramak ne sormak, bizimki de aman sınav stresi var diye üstüne gitmiyor iki gün. derken cocuk buna diyor ki su snav bitene kadar cok sık görüşmeyelim, kazanamazsam seni kaybedrim buna dayanamam bıdı bıdı.. bizimki de yüzylın askını yasadığını sanarak, ''tamam sevgilim seni bekliyciiimm'' diyor. kızım sen manyak mısın yerler öyle askın ızdırabını, türk filmi mi lan bu diyorum, ama yok, ''hayır mrsfreesia hayır o benim için yapıyor'' bunu diyor. ins cnm yhaa diyorum..
2 gün sonra kız mesleğinde ilk iş gününde mesaj bekliyor ama yok, aksam o yazıyor cocuğa cevap yok, gece arıyor acmıyor, bir mesaj daha, bir arama daha mesgule düsüyor ama bizim kız da hırslı actırana kadar uğrasıyor ve adam telefonu açıp ''x beni bi daha arama'' deyip yüzüne kapıyor.
bu hikayede bana sorarsan adamın bekle bekle diye uzatmaya calıstığı sey arkadasımın çok varlıklı bir aileye sahip olması, o adamın 100 yıl calıssa kazanamayacağı parayı bu kızın babası bi kac ayda kazanıyor. ama sevgi olmadığı için muhtemelen arkadasımın aramalarına, ilgi beklemesine bu kadar dayanabiliyor.
velhasıl kelam, sen o telefon yüzüne kapatılan olmadan bak icabına, bence bu adam da seni sevmiyor. sizin işin icinde baska seyler var gibi, erkek beyni neticede![]()
Aşık olamamışsam, ilişkiye aşkla başlayamamışsam pek ısınamıyorum. Konuşurken evet bir iki mutlu oluyorum ama ilgiyi kesince eskiye dönüyor. Bu durumda biraz kendine alıştırması, kendini sevdirmesi gerekiyor sanırım.Kolay ısınan aşık olan ilişki yaşayan biri değilsin gibi geldi . Şimdi bitirip pişman olmakta var . Görüştükten sonra bitirsen inan bana tuaf olmaz . Açıklmasıda kolay ve mantıklı olur yanındayken bir şey hissedemedim dersin . Yinede sen bilirsin tabi karar senin :)
devir teknoloji devri..
eskisi gibi mesajlar paralı da değil, sınırlı da değil ki...
koskoca işinde gücünde adam, tamam yoğun olur mesaj atamaz anlarım da,
günün sonunda arayıp bir saat bi sohbet edebilir pekala da..
gününüzün nasıl geçtiğini anlatırsınız falan..
ya hu ilk aylarda ilgili olmayacaksa ne zaman olacak bu erkekler?
hep denmez mi ki, ilk zamanlar gibi olmaz zamanla erkek rahata alışır vs..
ee bu adam şimdiden rahatsa bunun sonu ne ola??
bana sorarsan bitirmelisin. asksa birbirinizden uzakken de aşktır. ne o öyle yanına gelene kadar sabret ama aramamı da bekleme imaları filan. gercek sevgi kendini uzaktayken belli eder, dizinin dibindeyken tabi kolay, öpüp koklamak, el ele dolasmak var cünkü..
bak yakın bi arkadasımın basına gelen bi seyi anlatayım.
kız çok iyi bir mesleği olan gayet de varlıklı bir ailenin kızı, cok iyi yetişmiş. ama anasını satayım sevgi eksikliği mi vardır nedir internet yoluyla bir cocukla tanısmıs. cocuk da baya uzakta doğuda bir yerde öğretmenlik yapıyormus. bunlar bir kez görüşmüşler cocuk kalkmıs yanına gelmiş. ama orta halli bir ailenin cocuğu bizim kızla ayrı dünyaların insanları yani.. cocuk hal böyle olunca avukat olmaya karar veriyor. avukatlık sınavlarına hazırlanmayı kafaya koyuyor. kıza da evlilik fikrini aşılıyor, bizimki de zaten dünden razı, aşk insanı, parada pulda gözü yok.
çocuk durumu ailesine anlatıyor, aileyle telefonda tanısılıyor, bahsettiğim sınavı gecebilrse kızın ailesinin karsısına cıkabilecek imkanlar saglanmaya calısılıyor. derken bi gün bizim kızın annesi bizimkini skype'ta kamera acık cocukla konusurken yakalıyor. kızı sorguya tutuyor kim bu cocuk diye, bizimki de anlatıyor işte ogretmen vs.. anne tabi krize giriyor, o cocuk bize layık değil, sen ayda 5000-6000 le gecinebilecek insan mısın (!) asla olmaz diye kendini yerden yere atıyor, (bu sinir krizine bizzat sahit oldum) kız cocuga durumdan bahsediyor filan. cocuk da sınava odaklanmıs ya olumsuz bir sey dymak istemiyor, senin sevgilin gibi adam gibi ilgilenmiyor ama sürekli ağzında evlilik.
neyse cocuk bir kez ddaha kızın sehrine geliyor, 3 gün orada kalıyor, arkadasım da artık kmse umrumda değil ben bu adamı seviyorum gerekirse ailemi karsıma alırım nidalarıyla sosyal medyada birlkte fotograflarını paylasıyor. tebrikler, sunlar bunlar..
sabahına adam dönüyor ama adam gibi ne aramak ne sormak, bizimki de aman sınav stresi var diye üstüne gitmiyor iki gün. derken cocuk buna diyor ki su snav bitene kadar cok sık görüşmeyelim, kazanamazsam seni kaybedrim buna dayanamam bıdı bıdı.. bizimki de yüzylın askını yasadığını sanarak, ''tamam sevgilim seni bekliyciiimm'' diyor. kızım sen manyak mısın yerler öyle askın ızdırabını, türk filmi mi lan bu diyorum, ama yok, ''hayır mrsfreesia hayır o benim için yapıyor'' bunu diyor. ins cnm yhaa diyorum..
2 gün sonra kız mesleğinde ilk iş gününde mesaj bekliyor ama yok, aksam o yazıyor cocuğa cevap yok, gece arıyor acmıyor, bir mesaj daha, bir arama daha mesgule düsüyor ama bizim kız da hırslı actırana kadar uğrasıyor ve adam telefonu açıp ''x beni bi daha arama'' deyip yüzüne kapıyor.
bu hikayede bana sorarsan adamın bekle bekle diye uzatmaya calıstığı sey arkadasımın çok varlıklı bir aileye sahip olması, o adamın 100 yıl calıssa kazanamayacağı parayı bu kızın babası bi kac ayda kazanıyor. ama sevgi olmadığı için muhtemelen arkadasımın aramalarına, ilgi beklemesine bu kadar dayanabiliyor.
velhasıl kelam, sen o telefon yüzüne kapatılan olmadan bak icabına, bence bu adam da seni sevmiyor. sizin işin icinde baska seyler var gibi, erkek beyni neticede![]()
Ben üstünde duruyorum da keşke o da benim kadar üstünde dursa bu konunun. İlgisiz olduğunun da farkında, bu yüzden aramızın bozulabileceğinin de. Buna niye ısrarla devam ediyor onu anlayabilmiş değilim henüz. :26:
yok canım öyle olsa adam gibi söylerdi bunu. yapamayız eşit değiliz diye.E belki aradaki maddi uçurumlardan dolayı arama demiştir.
yarın olsa da beklenen gün olmaz