- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Bazı firmalar kabul ediyor ufak olunca kafesinde ,sizin yanınızda.
Keşke hangileri olduğunu bilseydim
Risk alamazsin birine biraksan daha az riskli olur sanki.
Benim arkadasimda surekli kedisiyle yolculuk yapiyor. Kendisi pet kargo(sanirim adi buydu)koyup kucaginda goturuyor. Hangi firmayla yolculuk ettigini bilmiyorum ama ogrenirim.. Kendiside asla bagaja koydurmaz, yazik oluyor hayvanlara orada..
Kardeşim köpeğini götürmüştü
Ama uyuşturulmuştu tabi
Sadece biraz ısrar ile kucağında götürdü
Yanlış hatırlamıyorsam ulusoy firmasıydı
8 haftalık oldugunu söyle. Kim anlayacak?
Karayolları taşımacılık kanunu gereği pet hayvanları otobüs içine almıyorlar 2007 yılından beri böyle.Nazınızın geçebileceği bir fir ile belki şansınızı deneyebilirsiniz ama.
Çocuk henüz 7 haftalık olduğu için kuduz aşısı yoktur ve aşıları tamamlanmamıştır diye tahmin diyorum. Kuduz aşısı olmaması çok büyük problem, bu şekilde uçağa da almazlardı zaten.
Emanet edebileceğiniz biri yok mu acaba? Bagaj gerçekten çok riskli
Cok kucuk kedicik kaldiki buyukte olsa ben otobus bagajina mumkun degil koymazdim. 3 kere sehirler arasi goturdum kedimi, aracta yanimdayken bile bazen agladi. ( Uyusturucu kullanmak istemedim) yolculukta kendindeydi hep.
Stress olayini gecelim otobus bagajada alsa uyusturucu ilac vermenizide isteyecektir, hasta da olabilir bagajda. Yol kaç saat bilmiyorum ama uzun olmasa bile göze almak cok zor bence riskli.
Belki bana kızacaksınız ama bu kedi şehir dışında küçücüktü, yaralıydı süt anneye verdi arkadaşım. Biraz kendini toparladı ama artık ailesi zorluk çıkarıyor istemiyorlar kediyi. Süt anneden de döndü yavru. Bu kediyi yaşadığım yere getirmek istiyorum ama bagaj dışında sağlıklı bir yöntem bulamazsam bencillik etmeyip onu o şehirde bırakacağım elbet bir yuvası olur diyerek.
Hangi şehirden hangi şehire gidecek bu minnak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?