- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.375
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
arkadaşlar bu bir tek banamı denk geliyor anlamadım.iki hamileliğimin ikisinde de aynı sorunla karşılaşıyorum.çok büyütülecek bir şey değil belki ama genede dertleşmek istedim.hamileyim ve ne zaman belediye otobüsüne binsem hani şu hamile yaşlı ve çocuklular olan bölüm var orası ihtiyacı olmayan kişiler tarafından işgal edilmiş oluyor ve üstüne birde yüzünüze bakıp kalkma gereği bile duymuyorlar.bir kaç kez yer istemek zorunda kaldım onda da tartışma çıktı.ne olacak ayakta gitten falan muhabbeti oldu.tartışma çıkmadığında da ters ters bakışlara maruz kalıyor insan.bir banamı yapılıyor bu acaba diye düşünür oldum.değişik bir toplum yapısına sahip olduk sanırım.
insanlarda insanlık kalmamış koca koca adamlar yaşlı ,hamile,çocuk demeden yayıp oturuyorarkadaşlar bu bir tek banamı denk geliyor anlamadım.iki hamileliğimin ikisinde de aynı sorunla karşılaşıyorum.çok büyütülecek bir şey değil belki ama genede dertleşmek istedim.hamileyim ve ne zaman belediye otobüsüne binsem hani şu hamile yaşlı ve çocuklular olan bölüm var orası ihtiyacı olmayan kişiler tarafından işgal edilmiş oluyor ve üstüne birde yüzünüze bakıp kalkma gereği bile duymuyorlar.bir kaç kez yer istemek zorunda kaldım onda da tartışma çıktı.ne olacak ayakta gitten falan muhabbeti oldu.tartışma çıkmadığında da ters ters bakışlara maruz kalıyor insan.bir banamı yapılıyor bu acaba diye düşünür oldum.değişik bir toplum yapısına sahip olduk sanırım.
Valla bende iyilik olarak değil insanlık olarak görüyorum. Kucağında çocukla tutunmaya çalışmak,ayakta yolculuk yapmak çok zor çünkü.Su an toplu tasima kullanmiyorum.
Kullandigim donemde de yasli, hamile, cocuklu ya da sirf bitkin gorundugu icin yasitim birine yer verirdim. Oturma takintim hatta huyum yoktu yani.
Ama insanlara bunun zorla dayatilmasina anlam veremiyorum. Evet otobuslerdeki o alan gazi, hamile vs ayriliyor. Dogru.
Ama kimsenin kimseye yer verme zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum.
Bunu iyilik olarak goruyorum. Yapmak istemeyene diyecek bir lafim yok.
ne kadarlık hamilesiniz? belki daha göbişiniz belli olmuyor :/arkadaşlar bu bir tek banamı denk geliyor anlamadım.iki hamileliğimin ikisinde de aynı sorunla karşılaşıyorum.çok büyütülecek bir şey değil belki ama genede dertleşmek istedim.hamileyim ve ne zaman belediye otobüsüne binsem hani şu hamile yaşlı ve çocuklular olan bölüm var orası ihtiyacı olmayan kişiler tarafından işgal edilmiş oluyor ve üstüne birde yüzünüze bakıp kalkma gereği bile duymuyorlar.bir kaç kez yer istemek zorunda kaldım onda da tartışma çıktı.ne olacak ayakta gitten falan muhabbeti oldu.tartışma çıkmadığında da ters ters bakışlara maruz kalıyor insan.bir banamı yapılıyor bu acaba diye düşünür oldum.değişik bir toplum yapısına sahip olduk sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?