Ben yukarda kızın fotosunu koydum bende o olabilcegini dusundum insallah odurBugun de muge anlida 15 yasinda kayip bi kiz araniyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yukarda kızın fotosunu koydum bende o olabilcegini dusundum insallah odurBugun de muge anlida 15 yasinda kayip bi kiz araniyordu
Yukarda foto koydum bakarmisinizkarakolda baya atarlı ergen mod takılmış kız ya :) polis sormuş ailen seni dövüyor mu şiddet uyguluyor mu hayır arkadaşlarım yüzünden bana kötü davranıyorlar demiş. bugün kaçtım yine kaçarım ki demiş. Alllah ailesine sabır versin . 3 aylık kardeşi varmış özlemedin mi kardeşini die sormuş polis haaayıır tabikide demiş. valla durumu eşime anlattım iyi ki annen bulmuş yoksa sokakta itin kopuğun tecavüzüne uğrayacakmış yazık Allah korumuş dedi. 2000 doğumlu kız daha ya neler görüyoruz. kızın psikolojik desteğe bi terapiye ihtiyacın var kötü arkadaşları var sanırım.
o değilde burada ahkam kesen kızı eve getirmeden polise başvursaydınız vesaire diyen bayanların çoğunun böyle bir olayda aman banane deyip arkasına bakmadan gideceğine eminin.Hala daha eve getirdiniz yemek yedirdiniz vs muhabbetlerini yapmanız komik.Besbelli polis gelene kadar oyalamak istemişler.Ona buna alerjisi olsa yediğinden diyorsunuzda o kadar narin bir kız evden kaçmaya cesaretmi eder ?
Ben yukarda kızın fotosunu koydum bende o olabilcegini dusundum insallah odur
Bide keske yazdiklarimiz okunsa da en azından o mu değil mi anlasak ne guzel olurAa evet benim de ilk o aklima geldi
Yukarda foto koydum bakarmisiniz
Aaaa oyle mi pardon o zaman bende bu kadar mesajdan gormuyodur diye mesaj atiyodum tam. Cok umitlenmistim ya baya heycanlanmistim.. üzüldümcanim o degilmis daha once sordu kizlardan biri
Bide keske yazdiklarimiz okunsa da en azından o mu değil mi anlasak ne guzel olur
kızlar mügedeki kız deil zaten ailesine teslim edildiBide keske yazdiklarimiz okunsa da en azından o mu değil mi anlasak ne guzel olur
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakolda.
bu arada kızın dinlediği şarkılar benide bi acayip yaptı o nedir ya :)
karakolda baya atarlı ergen mod takılmış kız ya :) polis sormuş ailen seni dövüyor mu şiddet uyguluyor mu hayır arkadaşlarım yüzünden bana kötü davranıyorlar demiş. bugün kaçtım yine kaçarım ki demiş. Alllah ailesine sabır versin . 3 aylık kardeşi varmış özlemedin mi kardeşini die sormuş polis haaayıır tabikide demiş. valla durumu eşime anlattım iyi ki annen bulmuş yoksa sokakta itin kopuğun tecavüzüne uğrayacakmış yazık Allah korumuş dedi. 2000 doğumlu kız daha ya neler görüyoruz. kızın psikolojik desteğe bi terapiye ihtiyacın var kötü arkadaşları var sanırım.
Aaaa oyle mi pardon o zaman bende bu kadar mesajdan gormuyodur diye mesaj atiyodum tam. Cok umitlenmistim ya baya heycanlanmistim.. üzüldüm
Iyi bari en azından yine de bi aile yavrusuna kavuştukızlar mügedeki kız deil zaten ailesine teslim edildi
Insallah kacmistir diger ihtimal Allah korusun cok cok kötü. Telefonunu caldirmis ya sonucta ilk defa buluştuğu bi erkek çalmış ailesine ne diyecegini bilmeyip bi arkadaşında filan kaliyodur. Ama insallah kaçma nedenide budur. Kaçma nedeni başka bişeyse başına çok kötü seyler gelebilir yine.Insallah o kiz bulunur keske bulunsa ama ben o kizin kactigini dusunuyorum cunku o kiz cidden hic 15 16 yasinda durmuyor ben gorsem 19 20 derim yani rahat.Benden buyuk duruyor resmen
o değilde burada ahkam kesen kızı eve getirmeden polise başvursaydınız vesaire diyen bayanların çoğunun böyle bir olayda aman banane deyip arkasına bakmadan gideceğine eminin.Hala daha eve getirdiniz yemek yedirdiniz vs muhabbetlerini yapmanız komik.Besbelli polis gelene kadar oyalamak istemişler.Ona buna alerjisi olsa yediğinden diyorsunuzda o kadar narin bir kız evden kaçmaya cesaretmi eder ?
Çok tatlı resimdeki aile üyesibizde çok şeyler görüyoruz duyuıyoruz korkuyoruzda yardım isteyen birinede kayıtsız kalamıyoruz.kız ben kayboldum dese anneme zaten eve gelmeden direkt karakola gideceklerdi. arkadaşımı aricam telefonunuz var mı bi de wc ye gitmem gerekiyor diyince böle oldu :) kızın tuhaf olduğunuda evde anladık sonrasıda malum :) o deil de annem sokakta yardıma muhtaç birini daha eve almıştı ve 3 yıldır bizimle şu an hiç pişman deiliz profil resmimdeki şahsiyettir kendisi![]()
Kaçacakmış öle demiş :)Peki risk almaya deger mi? Kizin kimi neyle suclayacagindan nasil emin olabilirsiniz? Anne babasindan cekinip beni bunlar kacirdi evde tuttular dese ne olacakti? Isin dogrusu ortaya cikar cikmasina da kim nezarete alinip sorgulanmak ister? Liseye giden herhangi bir kizi sokakta görsek gidip de sen evden mi kactin diye kim sorar? Telefon etmek istemis mesela ben ver numarayi arayayim derdim. Anne babasini bulmak isteyen kaybomus kiz her halinden belli olur. Aglar caresiz üzgün görünür. Misafir edildigi evde arabesk sarkilar dinleyip yemek yemez. Korkudan sapsari kesilir. Sizden kayboldum deyip telefonunuzu istese, arama yaptiktan sonra hadi eyvallah ben gidiyorum dese elini kolunu mu baglardiniz, zorla mi tutardiniz orada?
Ben sokakta yalniz bir cocuk görsem göz takibine aliyorum nerde bunun anne babasi diye. Bir kere D&.. kitapcida buldum kücük bir cocuk. Ilk yaptigim is güvenlige haber vermek olmustu. Polis gelene kadar oyalamak istemisler degil, kizin söyledikleri bir bir yalan cikinca polisi aradilar. Tek hatalari bu kiza güvenmek konu sahibi ve annesinin. Kac üye hemen polise haber verin dedi. Ama onlar kendileri bulmak isteyip arastirma yaptilar.
Alerji de basit bir olay degil. Mesela olabilir demek kesin var demek degildir. Temkinli olmakta fayda var. Aklinizda bulunsun tanimadiginiz bilmediginiz kimseye özellikle de bir cocuga yiyecek vermeyin. Biz burada bazen degisik ülkelerin yemeklerini yapip toplaniyoruz okulda vs.. Her yiyecegin etiketi var ve kullanilan malzemeleri yazmak zorundayiz. Tuz biber dahil.
Konu tatliya baglanmis sonucta. Kiz ailesine teslim edilmis ama bir daha kacmayacaginin garantisi yok.
çokta risk alınmış bir durum yok sonuçta evde yalnızken getirlmemiş kız, ev ahaliside orada.Birde wcyi kullanmak istemiş o sebeple gelmiş ilk başta durumun anormal olduğunu anlayınca konu sahibi evde oyalamışlar.Durduk yerede polis çağıralım hemen denmezki olay anlaşılmadan , önce bir ölçmüş tartmışlar..Peki risk almaya deger mi? Kizin kimi neyle suclayacagindan nasil emin olabilirsiniz? Anne babasindan cekinip beni bunlar kacirdi evde tuttular dese ne olacakti? Isin dogrusu ortaya cikar cikmasina da kim nezarete alinip sorgulanmak ister? Liseye giden herhangi bir kizi sokakta görsek gidip de sen evden mi kactin diye kim sorar? Telefon etmek istemis mesela ben ver numarayi arayayim derdim. Anne babasini bulmak isteyen kaybomus kiz her halinden belli olur. Aglar caresiz üzgün görünür. Misafir edildigi evde arabesk sarkilar dinleyip yemek yemez. Korkudan sapsari kesilir. Sizden kayboldum deyip telefonunuzu istese, arama yaptiktan sonra hadi eyvallah ben gidiyorum dese elini kolunu mu baglardiniz, zorla mi tutardiniz orada?
Ben sokakta yalniz bir cocuk görsem göz takibine aliyorum nerde bunun anne babasi diye. Bir kere D&.. kitapcida buldum kücük bir cocuk. Ilk yaptigim is güvenlige haber vermek olmustu. Polis gelene kadar oyalamak istemisler degil, kizin söyledikleri bir bir yalan cikinca polisi aradilar. Tek hatalari bu kiza güvenmek konu sahibi ve annesinin. Kac üye hemen polise haber verin dedi. Ama onlar kendileri bulmak isteyip arastirma yaptilar.
Alerji de basit bir olay degil. Mesela olabilir demek kesin var demek degildir. Temkinli olmakta fayda var. Aklinizda bulunsun tanimadiginiz bilmediginiz kimseye özellikle de bir cocuga yiyecek vermeyin. Biz burada bazen degisik ülkelerin yemeklerini yapip toplaniyoruz okulda vs.. Her yiyecegin etiketi var ve kullanilan malzemeleri yazmak zorundayiz. Tuz biber dahil.
Konu tatliya baglanmis sonucta. Kiz ailesine teslim edilmis ama bir daha kacmayacaginin garantisi yok.