• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

Munna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1.690
1.540
133
35
merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?

gop hangı ilçe ayıptır sorması?
kız suanda sızın evınızdemı? kaç yaşında
Ataşehirle gop baya uzak aslında

Kafanda deli sorular.
Bizide deli sorulara sevk ettin:KK51:

Evden kaçmış gibi geldi bana da. Telefon ettiği arkadaşı da belki kaçıp, buluşmayı düşündüğü kişidir. Yalnız ne cesaret hiç tanımadığı bir kadınla, kalkıp evine gitmiş. Sonuçta anneniz kötü niyetli biri de olabilirdi. Bence de çaktırmadan polisi arayın. Üniformalı filansa zaten reşit de değildir.

Son düzenleme:
Polisi arayin tabikide.Allah korusun kiz bir cinayete karismis bile olabilir bence bu kadarda iyi niyetli olmayin arayin polisi gelsin gotursun.Numara kaydina internetten bakabilirsin turkcellden.

Bence polisi qrayin. Simdi paronayak diyen olacak belki ama o kiz sizin evden cikip gittikten sonra basina bi sey gelirse aradigi numaradan sizi bulurlar. Basiniza durduk yere is acilir. Belli ki ortada yalan dolan var. Madem anneniz almis getirmis ki bence yanlis yapmis, kizi polise teslim edin. En azindan polisi haberdar edin

kızın üniformasında okulun arması falan var mı? gopta da kaybolmak zor iş yalnız çok karman çorman bir yer değil. bence bu kız evden kaçmış. korkutmak istemem ama evde yalnız bırakmayın kızı

sonucu merak ediyorum.
Bende cok merak ediyorum..

Disarida tanimadigin bir insani yardim amacli eve aliyorsun bu buyul cesaret ister bence.. Konu sahibinin annesi ne kadar iyi niyetli yaklasmis olsada , bu zamanda kimseye guven olmaz..

Kizin birinden kactigi belli bence. Tacize ugramissa veya basi dertte ise gidersin en yakin polis merkezine . Evine de ulasirsin ailenede..

Neden tanimadik birinin evine girerki insan polise gitmek varken..

Back
X