- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?