• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

Şu an annem nasihatler veriyor yemekten sonra polisi çağırıcaz

hala yemekten sonra diyorsunuz neyi beklediginizi ogrenebilirmiyiz, ya kiz sagolun yedirdiniz icirdiniz ben gideyim derse, yaka paca kizi zorla mi tutacaksiniz. Hemen polisi arayin kizin elinede verin bir bardak cay ekip gelene kadar oyalansin. Basiniza is alacaksiniz haberiniz yok.

Şu anda okulu arıyoruz bilgi almaya çalışıyoruz. Kız çok tuhaf geldi bana yaşına ağır şarkılar dinliyor arabesk rap küfürlü falan ferdi tayfur seviyorum bide dio şu an tvde arabesk rap kanalı bulmuş o çalıo şu an. Bana bi değişik geldi. Ve okul müdüryle konuşuyoruz bu kız yalan söylüyor arkadaşlar polis şart oldu.

Evet yalan söylediği ortaya çıktı zten okul müdürü okul kıyafetine kadar anlattı ve kayıtlaraında baktı böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen size yalan söylüyor dedi

Polis zaten şart.
Vakit kaybetmeden arayın, başınız belaya girmesin.

Aynen öyle.

Yahu okuduğu okul bir yana, kız adını bile doğru vermemiş olabilir. Başına ne geldiği belli değil, kimden kaçtığı belli değil. Dedektifçilik oynama zamanı mı? Arayın polisi işte. Polis ilk çare değil de son çareymiş gibi davranmak kızın da sizin de başınızı belaya sokacak farkında değilsiniz. Ve hala yemekten sonra polisi çağırırız diyorsunuz ya, vallahi söyleyecek bir şey bulamıyorum artık. Pes!
Aradık bizde şaşırdık napıcağımızı

Annemde polisle gidicek bu kızı annesinin yanında görmeden içi rahat etmez bizimde öle

merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?
Sakın bırakmayın polisi arayın yada goturun..

Loreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim? :KK14:
Aynen öyle.

Yahu okuduğu okul bir yana, kız adını bile doğru vermemiş olabilir. Başına ne geldiği belli değil, kimden kaçtığı belli değil. Dedektifçilik oynama zamanı mı? Arayın polisi işte. Polis ilk çare değil de son çareymiş gibi davranmak kızın da sizin de başınızı belaya sokacak farkında değilsiniz. Ve hala yemekten sonra polisi çağırırız diyorsunuz ya, vallahi söyleyecek bir şey bulamıyorum artık. Pes!

Ben bu kadar evhamlandım, siz nasıl hala yemek - tv falan takılıyosunuz öyle :KK57:
Başınıza bir iş gelmeden polisi arayın derim.

Siz gelmem desenizde polis zaten sizi merkeze alir. Ifadenize basvurur. Yolda kayip esya bulmadiniz sonucta insan bu.

konu sahibi çok iyi niyetli.. üzerine gitmenin manası yok..
belliki gelir gelmez korkutup kaçırmak istememiş..
polis gelince ayrıntılar öğrenilir..
aman kaşla göz arasında kız kaçmasın dikkat edin

Bende daha önce gaziosmanpaşa nın pazariçi bölgesinde oturdum ve çok tehlikeli bir yer olduğunu biliyorum.
Evimin önünde çatışma çıkmıştı biz yere yatmıştık mesela :(
Kızı göndermeyin lütfen.Geldi mi polis?

merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?

Lisede okuyorsa dewrhal polisi arayın alsın kızı. Başınıza fena iş alırsınız kaçarı yok.

Back
X