• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

Loreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim? :KK14:
Gerçekten ya, kimse kusura bakmasn ama bazısıda kendi kaşınıyo yani. Yapılcak şey belli sonuçta amaan kendileri bilir gerçekten anlamakta zorlanıyorum yani

sabah müge anlıda biz kız kayıptı telefonu yokmuş yanında..
keşke o kız olsada annesi sevinse yazık çok ağlıyordu..

Loreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim? :KK14:
Neyse ki polisi aramışlar. Vallahi saçımı başımı yolacak kıvama geldim. Hayır bir de ailesine teslim etme ısrarı neden? Belki kızın başına gelen şeyler, artık ne geldiyse, ailesi yüzünden geldi, nereden bilebiliriz?

Umarım sonu iyi biter bu işin.

sabah müge anlıda biz kız kayıptı telefonu yokmuş yanında..
keşke o kız olsada annesi sevinse yazık çok ağlıyordu..
Programda kızın resmini falan gösterdiler mi eğer paylaşmışlarsa konu sahibine göstersek o resmide, o mu değil mi bi baksalar..

Şu polis nerde kaldı ya ufff.. Canım sıkılıo bn gitsem falan diyor evde durmayı sevmiyorum dio polisin gelceğinş bilse kaçıp gitcek galiba.. Şu an çok tedirgin oturuyor

Direk sabah muge anlidaki kiz geldi aklima .keske kiz olsa.
Muge anli fac kizin resmine baksaniz bi

Şu polis nerde kaldı ya ufff.. Canım sıkılıo bn gitsem falan diyor evde durmayı sevmiyorum dio polisin gelceğinş bilse kaçıp gitcek galiba.. Şu an çok tedirgin oturuyor

Çay, kahve filan verin

gelir gelmez arasaydınız keşke.
yemek yemeye dalmışken polis gelirdi.

Ee yumurta kapiya dayaninca polisi aradiniz. Simdi polis nerede diyorsunuz. Daha once aramaliydiniz. Tek vaka siz degilsinizdir. Gelirler elbet.

bir umut işte... bu kız olabilir mi?

Eklentiler

• 12243379_1019581531436627_1402173691927421717_n.webp
    12243379_1019581531436627_1402173691927421717_n.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 349
Çok merak ettim bende gerçekten muge de ki kız olma olasılığı az gibi geldi bana da ama

Kızı korkutmamak adına okuldan bilgi alıp direkt ailesine teslim etmek kız daha mantıklı geldi şu an eğer ulaşamazsak devreye polisi zaten sokucaz bakalım şu an yemek yiyor
Töbe yarabbim.
Hala diyorsunuz ki yemek yiyor.Bakın siz iyilik falan yapmıyorsunuz.Suç şuan yaptığınız.Bir de annem salmicak diyorsunuz.Bildiğiniz çocuk alıkoyma.
Neyinize boyunuzdan büyük iyilikler.

Back
X