- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Çocuğumda var stresten ne terler döküoruz bir bilseniz off oyalamaya çalışıuoruz anlamasın polisin geleceğini diye
İnşallah polis gelmeden çıkıp gitmez offf.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğumda var stresten ne terler döküoruz bir bilseniz off oyalamaya çalışıuoruz anlamasın polisin geleceğini diye
Fotoğrafına baktı mi konu sahibesi ne bileyim bir ümit diyor insanO kızın çantası cüzdanı yoktu. O değildir ama evden kaçması yada madde bağımlısı olması muhtemel geldi bana
Çoktan aradık karnım çatladı stresten ya nerdeler uffff aradım 2 defa. Kızda gidelim gidicem diyip duruo
Üstüne yanlışlıkla birşey dökün su meyve suyu gibi. Hem zaman kazanırsınız hemde zihni dağılır belki birazArkadaşıma gidicem dio annem soruo nerde oturuo tam bilmiyorum dio ama evde durmak istemiyor çok tuhaf biri
Adı soyadı doğruysa polise gidin onlar bulur ailesini evden kaçmış olabilir yazık aileside merak içindedirmerhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?
Bakmış o degılmışFotoğrafına baktı mi konu sahibesi ne bileyim bir ümit diyor insan
Bilmiyorum umarım odur ama oglan çantasını kitaplarını cüzdanını kızın ailesine vermiş. Konu sahibi çantası falan var dedi ya onun için dedim.Fotoğrafına baktı mi konu sahibesi ne bileyim bir ümit diyor insan
Arkadaşıma gidicem dio annem soruo nerde oturuo tam bilmiyorum dio ama evde durmak istemiyor çok tuhaf biri
merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?