Ya ona bakarsanız okuldaki sınıf arkadaşınızda tehlinikeli olabilir. Sanki sınıfınızdaki insanları seçiyorsunuz ya da iş yerinizdeki. Herkes potansiyel bir sapık ya da katil olabilir nerden bilicezki? Ben ne arkadaşlar gördüm gerçek yüzlerini gösterdiklerinde arkama bile bakmadan kaçtığım. Yareninde dediği gibi güvenli bir ortamda görüştükten sonra ayrıntılı kişilik bilgisi vermedikten sonra bir sakıncası yoktu belki ama devir tabiki kötü insanın aklına neler neler gelior
cnm merhaba gercekten beyaz atlı prensınse gene karsına cıkacaktır emın ol
hem cok dogru yapmısın ılk gunden reddederek zaten cıddı bırısıyse gene karsına cıkar pesıne duser yanı hıc vıcdan azabı duyma bence
kacan balık buyuk olur hesabı sende kacırdım dıye ıyıce buyuttun heralde adamı gozunde yakısıklıydı fılan dıye gene gelır meraklanma kısmetse
cnm ama sanki sapıklık yapmış gibi kaçtım çocuktan, bi daha karşıma çıksa keşke, ama iyi biriyse görsede gelmezki tekrar yanıma.ah kafam böyle düşünmek yerine numarasını filan alsaydım
ay cnm ya sen en dogru olanı yapmısın gercekten iii ve senden hoslanan bırısıyse bu onun hosuna bıle gıtmıstır bence
zaten sen etrafında oldugunu farkedersen az bellı edersın ıstedıgını o da cesaretını toplayıp yanına gelır 2. sefer
hem guven olmaz ya ılk gorusten neler oluyo duymuyon mu ay ne kotuler var hayatta allah karsılastırmasın
umarım öyle olur canım.peki tekrar karşılaşırsak napıyım bide onu söyleyin :) aşıkmı oldum bu yabancıya yaaaaa
ay cnm ben hıc yadırgamam boyle seylerı tabı asıkta olmus olabılırsın reddetttıgın ıcın takıntı halıne getırmıs de olabılırsın
karsılasırsan gozlerıne bak ( ben anlarım genelde ınsanın gozune bakınca ıyı veya kotu nıyetlı oldugunu 6. hıs mıdır nedır artık ) sonra eger gercekten tanısmayı ıstıyorsan cok hafıf bı tebessum edebılırsın belkı bır bas selamı olabılır
zaten bırseyler olacaksa kaderde varsa o an oluverır bırseyler tanısmanıza vesıleler cogalır takılma bu kadar ılk defa gordugun ınsana hemde
cnm öle deme ama benim eşim bana ben eşime cok aşık olduk hem yolda ilk göruşte ve işi gucu duzgun kariyer sahibi biriydi öle ezik kişiliksizde değil tabi kötu örneklerde var ama ezik kişiliksiz gibi genellemeler gercekten ilk göruşte aşık olanlara yapılmış haksızlık
O oyle yakisikli , kendine guvenen ideal bir erkek olmus olsaydi yollarda kiz aramazdi cicim. Ya senin gozune ahim sahim birsey gibi gelmistir yada goruntusu iyiyse bile kisiliginde is yoktur. Ezik tipler yapar bunu zaten yoksa kim sokaklarda kizlarla tanisacagim diye peslerine takilir! Demek ki bir kiza cok ihtiyaCI var hepten cAresizlige dusmus... artik ne anlamda ihtiyaci var onu bilemiycem...Benim biber gazim var direk sikarim gozune acimam yani...
cnm bundan tam 10 sene önce başıma olayın aynısı geldi ve ben peşimi brakması için telini aldım ben vermedim ve şu anda kızımın ve karnımdaki bebeğimin babası iyiki o teli almışım 7 yıllık evliyiz ve hala işten geleceği zaman kalbim gum gum atar onu çok sevdim benim eşimde hayatında ilk defa böle bişey yaptını sölemişti
Bence de öyle yolda gördüklerinize inanmayın öyle güzel yakışıklı tipler çete üyesi bile olabilir...
evet cnmm ya hatta bana bazen derki aşkım ben seni yoldamı buldum bende vet falan derim bende diyorum şiddetle reddetseydim böle bi eşe sahip olabilirmiydım hala romantık hala bana çok bağlı oonun için hep iyiki demişimdir bu arada ilk gun no sunu aldığımda isim bilmediğimdem meçhul die kaydetmiştim 10 senedirde öle
bi daha karşıma çıksa keşke, ama iyi biriyse görsede gelmezki tekrar yanıma.ah kafam böyle düşünmek yerine numarasını filan alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?