Yok uydurmadığına eminim böyle şeyle hayatta uğraşmaz.sizi kıskandırmak için uyduruyor da olabilir gerçek de olabilir.
ben mekanda beğendiğim çocukla tanışabilebilmek için kart bıraktığımı bilirim hey yavrum heeeeey.
Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı yok aslında anlatmak istediğim bu. Ama benim için tipi değil zaten benim için yaptıkları önemliTek güzel yeri gözleri mi ? Erkek arkadaşınızı ne kadar çok beğeniyorsunuz (!) öyle.
Bana davetler bakan birine ben gitmem açıkcası onun gelmesini beklerimO güzel gözleriyle kızlara davetkar bakıyor olmasın
Bilmem ben erkek arkadaşımla , o da benimle herşeyi paylaşır. Aramızda kıskandırma derdi hiç olmadı. Sanırım beğenilmek hoşuna gittiği için anlattı.erkek arkadaşınız da tuhaf. gelip bunları mı anlatıyor size. hayır der geçer insan o kadar.
evli biri olarak yazıyorum sana bunu, kesinlikle seni kıskandırmak için anlatıyor, belki de öyle bişey bile yoktur
Bilmem ben erkek arkadaşımla , o da benimle herşeyi paylaşır. Aramızda kıskandırma derdi hiç olmadı. Sanırım beğenilmek hoşuna gittiği için anlattı.
İrina pek ahım şahım değil zaten ahahaYolda kaç defa durdurulup bırakın çay teklifi edenleri, tacize varacak kadar ısrar edenlerin sayısını söylesem siz şaşırırsınız.
Öyle pek "ahım şahım" bir kız da değilim, yani bir İrina sayılmam.Yeni nesil erkekler de pek bir cüretkar he?
Ya bu işin kızı erkeği mi var? Çok ısrar edip başıma ekşiyenler hariç genelini kibarca reddettim. Ne diyeyim yani adam dış görünüşümü beğenmiş, bir daha göremeyeceği ihtimalini de hesaba katıp benimle iletişime geçmek istemiş. Ha bunu herkes yapmalı çok matah bir şey demiyorum. Sonuçta özel hayatımdan habersizken, çok riskli bir işe kalkışmış oluyor.
Ama dedim ya reddedilince çoğu olgunca davranıp geri çekildi. Büyütülecek bir mevzu değil.
Hadi itiraf edeyim beğenilmek de fena bir şey değil yani.
Benim bi arkadasimd yoldan geçerken tum eekeklerin kendisine baktigini dusunurdu o geldi aklimaEvet Merabalar , ilginç bir konuyla sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın başına 2 defa geldi bu olay. Erkek arkadaşım da öyle ahım şahım yakışıklı filan değil. Bir defasında arabanın ön takımıyla ilgili problem olmuş onunla ilgilenirken kendisinden çakmak isteyen kız bir de çay içmeyi teklif etmiş. İkincisinde de avm çıkışı bir kız beklemiş gözleriniz çok güzel diye iltifat etmiş (tek güzel yeri gözleri) sizlerin duyduğu böyle olaylar var mı? Yeni nesil kızlar bu kadar cüretkar mı dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?