Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

Tek güzel yeri gözleri mi ? Erkek arkadaşınızı ne kadar çok beğeniyorsunuz (!) öyle.

Beğeniyorum dese , " benim sevgilim çok yakışıklı " demek için konu acmissiniz diyorlar, beğenmiyorum deyince böyle yorumlar. :) Arada kalınca gözleri sadece deyivermis haklı olarak :)
...

Erkekler çay içmek için teklifte bulunabiliyorsa , kadınlarda bulunabilir.
Seçen taraf olmak istemiştir kız.
.
Size anlatmasının tek nedeni kıskandırmak.

Estetiksiz haline bak sonra konuşalım ahaha
Candice candır
Olsun ya sonuç mühim bence, çok şey yapmamak lazım Helen kardeş. Şimdi ben de makyajlıyken kendimi daha çekici hissediyorum mesela. Estetikle bir değil tabi de.
Candice büyük beden diye lanse edilen model mi? O da güzel tabi.
Neysem demek istediğim beğenilmek hoştur, fakat bunu gidip de erkek arkadaşımın avucuna yazmadım hiç. Aşkım bugün birisi bana çıkma teklifi etti demedim.

Ahaha tercih meselesi tabii
Beğenilmek ayrı beğenildiğini zannedip triplere girmek ayrı herkes bana bakıyor herkes bana aşık diyen kızlar var aman allahım

Beğenilmek ayrı beğenildiğini zannedip triplere girmek ayrı herkes bana bakıyor herkes bana aşık diyen kızlar var aman allahım
O ayrı bir boyut zaten, bazı şeyleri kendi içinde yaşamak lazım. Sonra narsist derler, sosyopat derler.
Ama bunu gidip sevgilime söylemek istersem amaçladığım iki şey olur. Birincisi onu kıskançlığa yönlendirmek, ikincisi gıcık etmektir.

Konuyu dagitacagim ama sen bunu yazinca manyak bir anim geldi aklima.
Universite son siniftayim, tramvayla okula gidiyoruz. Karsimdaki cocuk da bildigin kesiyor beni.Tam kampüsün girisi hani turnikeler falan, herkesin biriktigi yer.
Çocuk geldi , biraz konusabilir miyiz diye. Ben de gayet nazik bir sekilde reddettim, konusmak istemedigimi söyledim. Israr etti, hayir lutfen istemiyorum dedim.
Cocuk herkesin icinde bana bir bagirdi
Hayvan misin be hayvan, insan gibi konussana vs vs
Ben bildigin mal gibi kaldim orda
Muhtemelen cevredeki herkes benim onu taciz ettigimi falan dusunmustur, oyle bagirdi cagirdi cekti gitti sonra da
Dusununce iyi taktik aslinda

Kızlarla kendi tanışmak istemiş de sizin duyma ihtimalinize karşı böyle bi yalan söylemiş olabilir mi acaba diğeri cok ütopik geldi bana

Taktik müthişmiş yalnız.
Bir tane de bende var. Hatta daha geçen kış oldu. Lapa lapa kar yağıyor, eve varayım diye ekstra çaba sarf ediyorum zaten. Biri başıma ekşidi, illa tanışalım diye. Ben bir yandan yürüyorum, bu hala elindeki kartı uzatıyor bana. Yeminle paparazzilerden kaçan ünlüler gibi hissettim kendimi. Koskoca bir caddeyi yürüdü benle, en son ben de çığırtkana bağlamıştım. İstemiyorum diyorum, rahat bırak beni diye bağırınca fena olmuştu.

Ben eşime direk öpüşelim mi diye teklif etmiştim kabul etmemişti aylarca beni peşinden koşturmuştu o ayrı
Kabul etmedide ne oldu sanki evlendik

Sen burdaki bekar kızlara taktik ver bibi,genç erkek nasıl tavlanır ders 1-2 diye anlat yararlansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…