Kız model yani, bir de boylu posluİrina pek ahım şahım değil zaten ahaha
Tek güzel yeri gözleri mi ? Erkek arkadaşınızı ne kadar çok beğeniyorsunuz (!) öyle.
Estetiksiz haline bak sonra konuşalım ahahaKız model yani, bir de boylu poslu
Ben model değilim e bir de kısayım doğruya doğru yani.
Olsun ya sonuç mühim bence, çok şey yapmamak lazım Helen kardeş.Estetiksiz haline bak sonra konuşalım ahaha
Candice candır
Ahaha tercih meselesi tabiiOlsun ya sonuç mühim bence, çok şey yapmamak lazım Helen kardeş.Şimdi ben de makyajlıyken kendimi daha çekici hissediyorum mesela. Estetikle bir değil tabi de.
Candice büyük beden diye lanse edilen model mi? O da güzel tabi.
Neysem demek istediğim beğenilmek hoştur, fakat bunu gidip de erkek arkadaşımın avucuna yazmadım hiç.Aşkım bugün birisi bana çıkma teklifi etti demedim.
O ayrı bir boyut zaten, bazı şeyleri kendi içinde yaşamak lazım.Ahaha tercih meselesi tabii
Beğenilmek ayrı beğenildiğini zannedip triplere girmek ayrı herkes bana bakıyor herkes bana aşık diyen kızlar var aman allahım
He kk da da var öyleleri 'sen benim resmimi gördün mü?' Diyenleri gördükAhaha tercih meselesi tabii
Beğenilmek ayrı beğenildiğini zannedip triplere girmek ayrı herkes bana bakıyor herkes bana aşık diyen kızlar var aman allahım
var öyle basit insanlar
Konuyu dagitacagim ama sen bunu yazinca manyak bir anim geldi aklima.Ahaha tercih meselesi tabii
basitten kastım basit kızlar.Basitten kastınız nedir ?
Polemik için yazmıyorum gerçekten merak ediyorum şu günlerdir okuduğum ''basit'' kelimesinin anlamını ve tam olarak neyi kastettiğini...
Konu açıp detayları mı anlatsanız çok ilgimi çekti şu an hahahahBen eşime direk öpüşelim mi diye teklif etmiştimkabul etmemişti aylarca beni peşinden koşturmuştu o ayrı
Kabul etmedide ne oldu sanki evlendik
Taktik müthişmiş yalnız.Konuyu dagitacagim ama sen bunu yazinca manyak bir anim geldi aklima.
Universite son siniftayim, tramvayla okula gidiyoruz. Karsimdaki cocuk da bildigin kesiyor beni.Tam kampüsün girisi hani turnikeler falan, herkesin biriktigi yer.
Çocuk geldi , biraz konusabilir miyiz diye. Ben de gayet nazik bir sekilde reddettim, konusmak istemedigimi söyledim. Israr etti, hayir lutfen istemiyorum dedim.
Cocuk herkesin icinde bana bir bagirdi
Hayvan misin be hayvan, insan gibi konussana vs vs
Ben bildigin mal gibi kaldim orda
Muhtemelen cevredeki herkes benim onu taciz ettigimi falan dusunmustur, oyle bagirdi cagirdi cekti gitti sonra da
Dusununce iyi taktik aslinda
Yapamam ayıpKonu açıp detayları mı anlatsanız çok ilgimi çekti şu an hahahah
Ben eşime direk öpüşelim mi diye teklif etmiştimkabul etmemişti aylarca beni peşinden koşturmuştu o ayrı
Kabul etmedide ne oldu sanki evlendik
Sonra basit kız mı olsunlar benim gibiSen burdaki bekar kızlara taktik ver bibi,genç erkek nasıl tavlanır ders 1-2 diye anlat yararlansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?