sizi kıskandırmak için uyduruyor da olabilir gerçek de olabilir.
ben mekanda beğendiğim çocukla tanışabilebilmek için kart bıraktığımı bilirim hey yavrum heeeeey.
Yapamam ayıp
Ben istiyorum evet evetSen burdaki bekar kızlara taktik ver bibi,genç erkek nasıl tavlanır ders 1-2 diye anlat yararlansınlar
Kartli martli adammış bir cay icse miydiniz kiTaktik müthişmiş yalnız.
Bir tane de bende var. Hatta daha geçen kış oldu. Lapa lapa kar yağıyor, eve varayım diye ekstra çaba sarf ediyorum zaten. Biri başıma ekşidi, illa tanışalım diye. Ben bir yandan yürüyorum, bu hala elindeki kartı uzatıyor bana. Yeminle paparazzilerden kaçan ünlüler gibi hissettim kendimi. Koskoca bir caddeyi yürüdü benle, en son ben de çığırtkana bağlamıştım. İstemiyorum diyorum, rahat bırak beni diye bağırınca fena olmuştu.
Fazla ısrarda her zaman bir şeyler ararım Esra.Kartli martli adammış bir cay icse miydiniz ki
Basit kiz sandiysa isteFazla ısrarda her zaman bir şeyler ararım Esra.
Yani bir kere sorup çekilse neyse, ama o kadar ısrar pek hayra alamet değil.
Fazla ısrarda her zaman bir şeyler ararım Esra.
Yani bir kere sorup çekilse neyse, ama o kadar ısrar pek hayra alamet değil.
Böyle bir çocukla zaten konuşmaya değmezmiş adam akıllı reddedilirsen çeker gidersin naz yaptığını mı zannetmiş acaba zaten türk erkeklerinin aklı böyle çalışıyor bir kadın hayır diyorsa aslında bu evettir ama naz yapıyordurKonuyu dagitacagim ama sen bunu yazinca manyak bir anim geldi aklima.
Universite son siniftayim, tramvayla okula gidiyoruz. Karsimdaki cocuk da bildigin kesiyor beni.Tam kampüsün girisi hani turnikeler falan, herkesin biriktigi yer.
Çocuk geldi , biraz konusabilir miyiz diye. Ben de gayet nazik bir sekilde reddettim, konusmak istemedigimi söyledim. Israr etti, hayir lutfen istemiyorum dedim.
Cocuk herkesin icinde bana bir bagirdi
Hayvan misin be hayvan, insan gibi konussana vs vs
Ben bildigin mal gibi kaldim orda
Muhtemelen cevredeki herkes benim onu taciz ettigimi falan dusunmustur, oyle bagirdi cagirdi cekti gitti sonra da
Dusununce iyi taktik aslinda
Sen benimkini gördün mü bak o Eyşan ahahaHe kk da da var öyleleri 'sen benim resmimi gördün mü?' Diyenleri gördük
Reddettim işte, zor kız oldum ya.Basit kiz sandiysa iste
Aman işte 2 dakikada neyimden etkilendiyse artık. Şüphe çeken tarafı o zaten. Ben biraz bütüncül bakarım, birini tam manasıyla beğenmem vakit alır. Yani azıcık tanımam, karakterini vs. tartmam gerekiyor. İlk görüşte aşk dönemlerini geçeli oldu bayağı.Adam nasıl etkilendiyse işte kaçırmak istememiş
Neler neler var başka anlatta bilelim :)Bu ara ilgisizsen ilgini çekmek seni kıskandırmak için yapıyordur.
He öyle kız var mı? Daha neler neler var olabilir de yani.
Öyle bir insan değil , yalan diyenler olmuş ama yalan olmadığını biliyorum. Bana anlatması da garip gelmedi başıma gelince ben de anlattım amacım kıskandırmak değil bak değerimi bil kapılırım demekti bir neviKızlarla kendi tanışmak istemiş de sizin duyma ihtimalinize karşı böyle bi yalan söylemiş olabilir mi acaba diğeri cok ütopik geldi bana
Cins cins kız var ağırlığını koyamayan, hoppa, gurursuz vs vs :)Neler neler var başka anlatta bilelim :)
Degerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?Öyle bir insan değil , yalan diyenler olmuş ama yalan olmadığını biliyorum. Bana anlatması da garip gelmedi başıma gelince ben de anlattım amacım kıskandırmak değil bak değerimi bil kapılırım demekti bir nevi
Dediğiniz gibi umarım çıkmaz ama 5 senede (2sene aynı evde) tanıdığımı düşünüyorumDegerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?
Kime o öyle bi insan değil dediysem öyle bi insanın alası çıktı,umarım sevgiliniz sizi yanıltmaz ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?