Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

sizi kıskandırmak için uyduruyor da olabilir gerçek de olabilir.

ben mekanda beğendiğim çocukla tanışabilebilmek için kart bıraktığımı bilirim hey yavrum heeeeey.

Ayy sonuç ne oldu çok merak ettim :)

Kartli martli adammış bir cay icse miydiniz ki

Böyle bir çocukla zaten konuşmaya değmezmiş adam akıllı reddedilirsen çeker gidersin naz yaptığını mı zannetmiş acaba zaten türk erkeklerinin aklı böyle çalışıyor bir kadın hayır diyorsa aslında bu evettir ama naz yapıyordur

Basit kiz sandiysa iste
Reddettim işte, zor kız oldum ya.
Şaka maka bu sene ufak bir flörtüm oldu, ondan numarasını isteyen bendim ilk başta. Yani sokakta tanımadım tabi de, yine de ilk adımı atan bendim sonuçta. Pişman değilim bir daha olsa bir daha yaparım.
Adam nasıl etkilendiyse işte kaçırmak istememiş
Aman işte 2 dakikada neyimden etkilendiyse artık. Şüphe çeken tarafı o zaten. Ben biraz bütüncül bakarım, birini tam manasıyla beğenmem vakit alır. Yani azıcık tanımam, karakterini vs. tartmam gerekiyor. İlk görüşte aşk dönemlerini geçeli oldu bayağı.

Erkek arkadasiniz sizi kiskandirmak.icin yalan uydurmus..
Tanimadigi erkege cay icmeyi teklif edeni hic duymadim inanmam da acikcasi boyle egolu hayallere..

Yok böyle bir dünya!

Palavra palavra palavra....

Erkekler nasıl ilk gördüklerinde teklifte bulunuyorsa kadınlar da bulunabilir , hangi devirde yaşıyoruz . Sevgilin seni kıskandırmak için anlatmışta olabilir.
Benim sevgilime öyle teklifte bulunmasınlar da kötü olur

Kızlarla kendi tanışmak istemiş de sizin duyma ihtimalinize karşı böyle bi yalan söylemiş olabilir mi acaba diğeri cok ütopik geldi bana
Öyle bir insan değil , yalan diyenler olmuş ama yalan olmadığını biliyorum. Bana anlatması da garip gelmedi başıma gelince ben de anlattım amacım kıskandırmak değil bak değerimi bil kapılırım demekti bir nevi

Degerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?
Kime o öyle bi insan değil dediysem öyle bi insanın alası çıktı,umarım sevgiliniz sizi yanıltmaz ne diyelim

Degerimi bil kapılırım demek kıskandırmak oluyor zaten?
Kime o öyle bi insan değil dediysem öyle bi insanın alası çıktı,umarım sevgiliniz sizi yanıltmaz ne diyelim
Dediğiniz gibi umarım çıkmaz ama 5 senede (2sene aynı evde) tanıdığımı düşünüyorum

Saçmalık..
Benim erkek arkadaşım bir yerde garson olarak çalışırken çay bardağının altına numarasını yazmış hanımefendi.ler.. Ve bu bir kere olmadı. Üstelik sevgilimin parmağında yüzük de vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…