- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
ahahah hayir yaDemek ki erkeklere hitap etmiyosunTöbe est. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah hayir yaDemek ki erkeklere hitap etmiyosunTöbe est. :)
modern parcalari klasik parcalarla harmanlamayi seviyorumkadın kadına daha çok bakar ne giymiş vs ama konu sahibinin giyım tarzını merak ettim belirttimi?
niye kapansin ya hu konumbana da daha cok kadinlar bakiyor galiba ya
cirkin sansi diyelim, konunun kapanmasini bekleyelim
niye kapansin ya hu konum
Yani ?modern parcalari klasik parcalarla harmanlamayi seviyorum
Erkek bakmaz mı?ama kadinlar bastan asagi suzer. erkekleein bakmamasi kadinlarin cok dikkatli bakmasi edendir ki sizce
ben daha nezih bi yerde yasiyorum sanirim turkiye nin geneline gore.bakani gormedim ole dikkatliErkek bakmaz mı?
Nasıl bakmaz,bakmakla kalmayıp laf atar,taciz eder. Aynı ülkede yaşamıyoruz herhalde sizinle.
Kadınlarda bakar evet ayakkabını beğenir bakar,saçının rengini beğenir bakar,giysini beğenir yada genel anlamda güzelsindir bakar ama bakmaktan öteye gitmez.
yani cok modern asimetrik salas bir hirkayi daracik mini elbisenin ustune oyle bir sararim ki be elbise klasik kalir ne hirka salas.ikisi de ozunu kaybeder.ayni elbiseyi giysek kimse anlsmaz.bende alindigi gibi durmaz cunkuYani ?
arkadasinla ayni olduguma eminsin yaniBelki de siz millete bakıyorsunuzdur ve onlar da etkiye tepki olarak size bakıyorlardır. Benim bi arkadaşım var, ne zaman dışarı çıksak neredeyse hep "şu çocuk da bana bakıp duruyor" muhabbeti yapar. Mekana otururuz, garson bana bakıyor der. Başka bir gün yan masadaki bakıyor der. Bazen yoldan geçen çocuk bakıyor der. Ne tesadüf ki bir kere bile ben görmedim o bahsettiği kişilerin bakışını. Bana kalırsa, o millete gözünü dikip bakıyor ve onlar da karşılık olarak ona bakıyorlar. Kaç kere söyledim gülerek, bakma sen de millete diye. Gülüp geçiyoruz o ayrı konu. Bi keresinde de bana dedi şu çocuk sana bakıyor falan diye. Kafamı çevirip bakmadım bile. Bana kimse bakmıyor ya da ben fark etmiyorum. Neyse bana söyledi böyle böyle sana bakıyor diye, baksın napayım dedim.![]()
demeyelim konumu seviyorum.ic güdü digelim
Hmm sanırım aklınızda olan gerçekte olmuyor ondan dolayı millet bakıyor napmış bu ya :) diyerek.yani cok modern asimetrik salas bir hirkayi daracik mini elbisenin ustune oyle bir sararim ki be elbise klasik kalir ne hirka salas.ikisi de ozunu kaybeder.ayni elbiseyi giysek kimse anlsmaz.bende alindigi gibi durmaz cunku
yoo oluyorHmm sanırım aklınızda olan gerçekte olmuyor ondan dolayı millet bakıyor napmış bu ya :) diyerek.