yolda yururken hic erkek bakmaz

ben neyi anlamadığınızı anlamadım kızlar. cidden anlamadım polemik değil derdim.

diyo ki eğer bende anormal bişey olsaydı kadın erkek herkes bakardı. ama erkeklee bakmazken kadınlar sürekli bakıyo. tek bir tarafın süzme sebebi ne yani öyle çok dikkat çeksem komple herkes bakar anlarım diyo.

allah aşkına neresini anlamadık?

ben neyi anlamadığınızı anlamadım kızlar. cidden anlamadım polemik değil derdim.

diyo ki eğer bende anormal bişey olsaydı kadın erkek herkes bakardı. ama erkeklee bakmazken kadınlar sürekli bakıyo. tek bir tarafın süzme sebebi ne yani öyle çok dikkat çeksem komple herkes bakar anlarım diyo.

allah aşkına neresini anlamadık?
supersin

:deli:eyyyyvallaaahhh:deli:

bu arada giyin tarzındandır. ya da çok mu gıcık tiplisin mesela? beni de tanımayanlar gıcık kaparmış hep öyle söylüyolar samimi olunca. tipim sert gıcık duruyorum ama konuşurken hiç öyle değilim. belki tipindendir ciddiyim.
tipim iyi be

Eğer çok dikkat cekici, güzel ve hoş olsaydiniz evet kadinlarda incelerdi ama sadece onlarda değil illa ki erkeklerinde dikkatini çekerdi bir anlik bile olsa.

Sadece kadinlar bakıp erkekler bakmıyorsa ortada bir güzellik olduğunu sanmıyorum muhtemelen ya garip goruyorsunuz yada uymayan biseyi filan giymissinizdir, rüküş gorunuyordur net.

Lise 1e giderken acık dolgu topuk ayakkabıyla koyu renk ten rengi corap giymistim. Hep kadınlar bakıyordu bende hiiih kıskanıyorlar diyordum icimden. Gercegi sonra ogrendim. Lise 1deki özguvenimden istiyorum. :KK70: hahaha.

Eğer çok dikkat cekici, güzel ve hoş olsaydiniz evet kadinlarda incelerdi ama sadece onlarda değil illa ki erkeklerinde dikkati çekerdi bir anlik bile olsa. Sadece kadinlar bakıp erkekler bakmıyorsa ortada bir güzellik olduğunu sanmıyorum muhtemelen ya garip goruyorsunuz yada uymayan biseyi filan giymissinizdir, rüküş gorunuyordur.

Lise 1e giderken acık dolgu topuk ayakkabıyla koyu renk ten rengi corap giymistim. Hep kadınlar bakıyordu bende hiiih kıskanıyorlar diyordum icimden. Gercegi sonra ogrendim. Lise 1deki özguvenimden istiyorum. :KK70: hahaha.
guzelim ben :110:

Yuz olarak demedim sadece, kiyafet, sac, makyaj birsuru etken olabilir. Bende o coraplarla guzel oldugunu saniyordum iste. :KK70:

Kusura bakma yani erkek milleti güzele, hoş gorunene, dikkat cekici sexy bir kadina bakar. Onlar bakmayip kadinlar bskiyorsa orada bir durup dusunmek gerek. :KK70:
fizigimde guzel iyi de giyinirim.erkekler bakmazsa bakmasin alla alla

Back
X