- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Ben de öyle söyledim. "Bakmıyorum ama farz edelim ki bakıyorum, sen ne sebep arıyorsun bunun altında" dedim. Beni de korkuttu bu düşüncesi. Ve benim birçok erkek arkadaşım olmuştur. Bir evlilik de yaşadım ama kimseden böyle birşey duymadım. Sonra düşündüm acaba başka kadınlar nasıl, yolda yürürken kimseye bakmıyorlar mı diye...O yüzden buraya yazma gereği duydum. Demek ki ona bir kız yolda gayriihtiyari baksa bunu yanlış anlayacak.bence sevgiliniz ruh hastası.
ne var bakıyorsan da yani ne olabilir bakıp ne düşünebilirsin kimsenin alnında numarası adı soyadı yazmıyor ki.
yürürken herkes bakar birbirine.
yarın bi gün tecavüze uğrasan bu adam sana kuyruk sallamasan olmazdı der bak söyleyeyim sana aşırı tehlikeli düşünceler bunlar. ben olsam çoktan posta koymuştum.
Ben de öyle söyledim. "Bakmıyorum ama farz edelim ki bakıyorum, sen ne sebep arıyorsun bunun altında" dedim. Beni de korkuttu bu düşüncesi. Ve benim birçok erkek arkadaşım olmuştur. Bir evlilik de yaşadım ama kimseden böyle birşey duymadım. Sonra düşündüm acaba başka kadınlar nasıl, yolda yürürken kimseye bakmıyorlar mı diye...O yüzden buraya yazma gereği duydum. Demek ki ona bir kız yolda gayriihtiyari baksa bunu yanlış anlayacak.
Evet bunu deneyeceğim gerçekten o zaman anlar belkiuzun bayan görünce ben de incelerim. hatta kim daha uzun acaba diye dikkatli bakarım niye yapıyosamyerinde olsam yürürken sevgilimin yüzüne bakarım hep. diyelim farketmeden kıza falan baktı hemen "ne baktın ilgilini mi çekti ne bakıyon elaleme" diye çemkiririm. bunu 5-10 kere yap niye bakıyon diyemez sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?