Bunun normal olmadığının farkındasınız.. gözünü mu kapasın, tabi aşırı ve abartı bi davranış olmadığı sürece bi sıkıntı yok. Kendinize güvenin.Çok kötü bir huyum var. Erkek arkadaşımla dışarı çıktık diyelim, yolda yürüyen şortlu etekli kadınların bacaklarına gözü kaydığı an tüm moralim bozuluyor ve eve dönmek istiyorum. Sakın yanlış anlamayın bende şort ve etek giyen biriyim, ki malum yaz. Saniyelik bir bakışı olup başını hemen çeviriyor, ama çok kez bakışlarını gördüm. Dikkatlice asla değil önümüze çıkan birine nasıl bakıyorsak öyle. Başı önde de gezemeyeceğine göre normal diyorum ama içim içimi yiyor. Tam önümüzde güzel bir hatun oluyor mesela bacaklar sütun. Bir de benimkiler... roberto carlos :) Dediğim gibi yazın bir rahat rahat huzurlu gezemiyorum bu saçma düşüncelerle uğraşmaktan. Kendisine hiç söylemedim, belli de etmedim. Galiba baktığı herhangi bir kişiyi beğenmesinden bile endişe duyuyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Ailesiyle de tatile gidecek yakın zamanda. Aman bendeki mutsuzluk, çökkünlük... Beni anlayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Aynen öyle, ben baktığına değilYapacak bir şey yok ki normal bir durum bu.
GüZel bacaklı birine eşim baksa ben de kıskanmam ama üzülürüm çünkü benim bacaklarım da güzel değil
Yok valla ben de dal gibi boylu poslu hatunum bana bakan da çoktur eminim ama Allah eğri vermiş bacağı naparsınAynen öyle, ben baktığına değil
Kendi halime üzülürüm, az ye de spor yap derim içimden kendime
Bana da doğuştan portakal kabuğu vermiş popoma :)Yok valla ben de dal gibi boylu poslu hatunum bana bakan da çoktur eminim ama Allah eğri vermiş bacağı naparsın
Canımız sağolsunBana da doğuştan portakal kabuğu vermiş popoma :)
Şu şortlu etekli kadına bakmak sadece Ortadoğulu erkeklerde var normalleştirmeyin bence
Ben sokağa çıktığımda bakış atanlar Hintli, Arap bir tane Alman yok. Kimse kadınları gözleriyle rahatsız etmiyor. Kadınlar süzülmeden rahatça insan gibi sokakta gezebiliyor yani. O günler bizim memlekete de gelir mi orası muamma ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?