Yolda yürüyen kadınlardan kıskanmak.

bigarib

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
40
122
8
Çok kötü bir huyum var. Erkek arkadaşımla dışarı çıktık diyelim, yolda yürüyen şortlu etekli kadınların bacaklarına gözü kaydığı an tüm moralim bozuluyor ve eve dönmek istiyorum. Sakın yanlış anlamayın bende şort ve etek giyen biriyim, ki malum yaz. Saniyelik bir bakışı olup başını hemen çeviriyor, ama çok kez bakışlarını gördüm. Dikkatlice asla değil önümüze çıkan birine nasıl bakıyorsak öyle. Başı önde de gezemeyeceğine göre normal diyorum ama içim içimi yiyor. Tam önümüzde güzel bir hatun oluyor mesela bacaklar sütun. Bir de benimkiler... roberto carlos :) Dediğim gibi yazın bir rahat rahat huzurlu gezemiyorum bu saçma düşüncelerle uğraşmaktan. Kendisine hiç söylemedim, belli de etmedim. Galiba baktığı herhangi bir kişiyi beğenmesinden bile endişe duyuyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Ailesiyle de tatile gidecek yakın zamanda. Aman bendeki mutsuzluk, çökkünlük... Beni anlayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yapacak bir şey yok ki normal bir durum bu.
GüZel bacaklı birine eşim baksa ben de kıskanmam ama üzülürüm çünkü benim bacaklarım da güzel değil

Bunun normal olmadığının farkındasınız.. gözünü mu kapasın, tabi aşırı ve abartı bi davranış olmadığı sürece bi sıkıntı yok. Kendinize güvenin.

Sizde şort yada mini giydiğinizde başkaları da size bakıyor mu o bunu farkettiğinde nasıl tepki veriyor, aynı durum bence..çok takılmayın en bakmayacak erkek bile olsa açıkta bir şey görünce bakar hele de çok güzelse biz bile bakıyoruz..

Yok artık bilinçaltına mı müdahale edeceksin?
Emin’in mastürbasyon yaparken onları hayal ediyor sanıyorsun.
Senden daha güzelleri var, kabul et
Ama o seni seçmiş, bırakmıyor buna odaklan

Birak bu kadar kasma,gozunu seveyim.
Zamanla gecer zaten bu durum ama kendine guven azicik. Bi bacak gordu diye dibi dusecek degildir heralde, oyleyse isin olmaz

Yapacak bir şey yok ki normal bir durum bu.
GüZel bacaklı birine eşim baksa ben de kıskanmam ama üzülürüm çünkü benim bacaklarım da güzel değil
Aynen öyle, ben baktığına değil
Kendi halime üzülürüm, az ye de spor yap derim içimden kendime

Bu sene abartı derecede kısa şortlar moda ki benim bile gözüm takılıyor, bakıyorum valla

Sevgilimiz, eşimiz her güzel olana bakacak olsa oo evin yolu bulunmaz. Sonuçta tesadüfen bakıyorsa, aklında fesat düşünceler yoksa sıkıntı yoktur. Hem dış güzellik de geçici böyle şeyler düşünüp ilişkini yıpratma.

Bende esimle ilk sevgililik zamanlarimizda el ele yururken acaba onumuzdekine bakiyor mu diye egilip gozlerine bakmaya calisirken tokezlenip duseyazdim.
Cahit Zarifoglu ''Dustumse sana bakarken dustum'' dizesini bana yazmis heralde dedim. :)
Ve o gunde sonra bir dahada bakmadim bakiyormu bakmiyor mu diye. Aman sizde dikkatli olun benim gibi kaza gelmesin basiniza :)

Tatile denize de gitmiyor mu bu adam? At gozlugu takamayacagina gore, eger sapikca bakmiyorsa biraz rahat ol

Bir ben anormalim galiba. Mesela yoldan çok güzel alımlı bir kadın geçerse eşime baksana ne güzel kadinmis diyorum. Vay be maşallah ne hatunlar var bir de bana bak deyip gülüyorum. Eşim ovecek olsa sıs len önüne bak diyorum sonra benim kafa gidik

Şu şortlu etekli kadına bakmak sadece Ortadoğulu erkeklerde var normalleştirmeyin bence

Ben sokağa çıktığımda bakış atanlar Hintli, Arap bir tane Alman yok. İş için Japonya'ya gittim Japon kadınları çok güzel giyiniyor ama rahatsız eden, süzen, bakış atan yok erkekler çok efendi ve kibar. Kimse kadınları gözleriyle rahatsız etmiyor. Kadınlar süzülmeden rahatça insan gibi sokakta gezebiliyor yani. O günler bizim memlekete de gelir mi orası muamma ama. Maganda cennetinde yaşıyoruz.

Gözünü dikip içine düşmüyor değil mi? Öyleyse ayrılın derim.

Ama önünden geçen birine illa ki direk göze çarpar, kafasının yönünü değiştirip, dikkatlice süzmüyorsa normal. Rahat olun.
Yani karşıdan adam gelince istemsizce bakar insan, kafasını çevirir misal. Bakmak var bakmak var.

cidden gözüm bu yorumu aradı yoksa ben dalıp banlanacaktım daha ağır konuşup. bu normal değil ki, kadın baksa da değil erkek baksa da değil yani. erkek arkadaşımın saniyelik de olsa bakışını yakalasam kıskanmam tiksinirim kadını rahatsız ettiği için.

konu sahibi sizde özgüven eksikliği var, erkek arkadaşınıza yorumum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…