Yolda yürüyen kadınlardan kıskanmak.

Sizinki biraz da kompleks galiba bacaklarım kalın demişsiniz. Bu kadar kıskançlıkla tatile nasil gönderiyorsunuz? Ben de tatile göndermezdim ama dışarıda bu kadar saplantili olmazdım. Durumunuz biraz garip.

Kadınların da et parçası değil, cinsel meta olarak değil insan olarak görüldüğü günler bu memlekete gelecek mi acaba...kadınlarımız saçmalıklara o kadar alışkın ki rahatsız edilmeme haklarından bihaberler. Konu sahibesi de sevgilisinin başka kadınları bakışlarıyla rahatsız etmesine kızacağına komplekse girmiş. Al birini vur ötekine yani.

Bende var bi anormallik ya, yanımızdan güzel kadın geçsin “vay be gördün mü yavruyu” diyip görmediyse gösteriyorum.

Hepimiz insaniz ya göz bu anlık,saniyelik bakışa ne anlam yüklemişsiniz öyle yok tiksinirim yok çıldırırım.

Sürekli göz hapsinde tutamazsınız adamı konu sahibi,böyle şeyler için kendinizi yıpratmaya değer mi?

Bakışları saniyelik olduğu için kadınları rahatsız ettiğini düşünmemiş olabilir miyim? Çünkü bende karşıdan gelen bir sürü adama doğal olarak bakıyorum başım önde yürümediğim için. Öyle pis bir bakışını veya uzun süreli bir bakışını yakalasam iğrenip ayrılırım anında. Fakat benim durumum saniyelik bile olsa rahatsız oluşum. Bu da kabul ettiğim gibi benimle alakalı bir sorun. Şu konuda hak veriyorum, bende dışarı çıktığımda bu bacaklara bile bakan o kadar çok ki. Rahat rahat yürümek artık imkansız...

Öz güven sorunu galiba sizinkisi olabilir mi?

O 'saniyelik' dediğiniz bakoşları hiç atmayan erkekler de var dünyada onu yazdım. Saniyelik dedikleriniz görülüyor, fark ediliyor, beni rahatsız ediyor başkasını bakarken yakalamak. Sizi etmiyor mu?

O 'saniyelik' dediğiniz bakoşları hiç atmayan erkekler de var dünyada onu yazdım. Saniyelik dedikleriniz görülüyor, fark ediliyor, beni rahatsız ediyor başkasını bakarken yakalamak. Sizi etmiyor mu?

Tabi ki ediyor, zaten o yüzden bu konuyu açtım. Ama ben inanın başı yerde yürüyen bir erkek şu yaşıma kadar görmedim yaşadığım yerde. Dümdüz yoluna bakan bir adam da illa ki saniyelik bakıyor. Keşke böyle olmasa, nasıl düzelir bu durum bende bilemiyorum.

Bende var bi anormallik ya, yanımızdan güzel kadın geçsin “vay be gördün mü yavruyu” diyip görmediyse gösteriyorum.

Su tavirlari sergileyen kadinlar "kiskaniyorum" diyen kadindan 182736647 kat ozguvensizdir.
Niye gosteriyorsunuz desem elle tutulur bi cevap bile veremezsiniz.
Esiniz sevgiliniz "noluyor?" Demiyor mu hic size? Ne cevap veriyorsunuz?

Esime su yavruya bak bilmem ne desem ustune bakmayan adami zorla baktirsam "Noluyor hic mi bisey gormedin, gormedik." Diyebilir muhtemelen.

Cidden hic mi gormediniz? Ilk kez gorupte gosterdiyseniz yine anlarim. Yavruya bak filan ne cirkin seyler. Sizin arkanizdan bu sekilde muhabbet donse ve zorla adamlari size baktirsalar rahatsiz olmaz misiniz?

Kiskanc degilim, ben gosteriyorum zaten olaylarini bi gecin. Bakacaksa da bakmasin diye yapiyorsunuz bunu veya ben gosterdim diye kendinizi filan rahatlatiyorsunuz. Ama gorseniz esiniz, sevgiliniz birinin icine duser gibi bakiyor en cok kiyameti siz koparirsiniz. :))))

Sonra gel de rahat yuru erkegi ayri sapik, kadini ayri degisik esine, sevgilisine zorla baktirir filan...

Kaybetme korkusu yaşıyorsunuz sanırım.
Ama zaten adam yolda gördüğü güzel bacaklı kadının peşinden gidecek değil.
Gideceği varsa da zaten gider. İsterseniz dünyanın en güzel kadını olun farketmez.

Bu arada nerede yaşadığınızı ben de merak ettim.Tatil yerleri hariç şort, etek gibi şeylerle dolaşıcak yer kalmadı.Ben daha millet bakmadan bakarlar diye kendim vazgeçip giymiyorum.Allah sonumuzu hayretsin.

anlık, saniyelik bakış mevzusuna inanmıyorum. ben de erkek arkadaşım da kimsenin bacağına bakmayız, kafamız önümüzde de yürümeyiz. normal insanlar gibi yürürüz. o bir erkek gördüğünde nasıl gözleri kaymıyorsa kadına da kaymaz çünkü fark hissetmez, çünkü yoldan geçen insana bakmanın tam bir hayvanlık olduğunu bilir, ben de bilirim. geçiniz bu anlık bakışı, saniyelik bakışı. o bakış normal bir bakış olsa bahse konu kişi fark edemezdi bile.

Zaten her erkek bakar , her erkek yapar diye diye erkeklerin her ahlaksizligini normallestirdik resmen. Sonra neden kadın cinayeti, neden tecavüz , neden taciz , neden etraf sapık dolu? Neden acaba?

Hiç normal değil sevgilinizin saniyelik te olsa gözü kayması , örneğin karşıdan bi kadın geliyor kolsuz bişey giymiş, sevgilinizin gözü kaymıyor , sonra kısa /mini bişey giymiş ama her ne hikmetse gözü kayıyor..... sizde diyorsunuz ki başımız öde yürüyemeyiz !

Ha sonra üstüne siz anormal siniz te yarebimmm

Eksik anlatmışım biraz. Her insana saniyelikte olsa baktığını görüyorum. Ama özellikle bir kadın olursa çok rahatsız oluyorum. Yani şortlu, etekli, kısa kollu diye ayırmıyor elbette. Mevzu bu yani. Bir de şöyle bir huyu var. Bir adam geçiyor diyelim kıyafetini vs inceliyor. Giyimi sevdiği için.. Kuşa, böceğe, ağaca, evlere öyle dikkatli bakıyor ki. Her şeye yani. Benim için rahatsız edici olduğunu biliyor ama bu kadar. İcraat yok..

Vavvv değişik de olduk iyi mi. Güzel bir kadın dünyanın en güzel varlıklarından biridir. Yanimdan geçen güzel bir kadına hayranlıkla bakarım. Takdir de ederim. Güzel bir kadın tablosu veya heykeli de çok hoşuma gider. Giyinmeyi bilmek ve bir kadının gösterişli havası görülmeye değer bir durumdur. Rahatsız edici şekilde öküzün trene baktığı gibi bakmıyoruz herhalde. Özgüvenim de yerindedir çok şükür. Eşim öküz gibi bakarsa carparim o doğrudur. Kimsenin kimseyi rahatsız edecek şekilde davranmaya tabi ki hakkı yok. Laf falan da atmam ama birini beğenmek neden suç olsun?

Denmeki siz abartıyorsunuz, size bişey söyleyim mi kimseyi bu kadar sevmeyin ve erkekler kıskanılmaktan hiç hoşlanmaz :)

Bizde de ben bakarimguzele bakilir yahu,biz kadinlar bile bakiyorsak erkekler korebemi oynasin
Bakislari anliksa hic bir sorun yok bence insanlik hali..

Kompleks yapmışsınız bacaklarınızı.
Popo ya da göğüs demiyorsunuz illa bacak diyorsunuz.
Pilates yapın bence özgüveninizi kazanarak bu sorunu aşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…