Yolda yürüyen kadınlardan kıskanmak.

Hah, aynı kafadayız.
Güzel görünce eşime bak diye göstermem ama ben çaktırmadan ufacık bi bakarım; estetik gelir.
Cinsel ya da tehditkar bir şey değil bu ya da kompleks de değil esasen, "Kusursuzluk" aramak gibi. Bu siteden resimlerimi gören bazı kişiler var ve bilirler, kadınları resmederim, kadın yüzleri, kadın figürü, kadın vücudu, duruşu...
Hayali çizerim ama bakarak malzeme de toplarım istemsizce, tik gibi. Bi hava sezersem birinde görüp, beğenirsem, çizimimi ona benzetirim, örnek gibi aklımda canlandırır üzerinde oynarım. Kıyafette de bu böyledir; severim yakıştırana bakar düşünürüm "Şu tarz bi kıyafet bana gider mi?" diye, ya da "Ne güzel yakıştırmış ya maşallah" derim.

Niye her şey hemen sapıkça bakmak olarak yorumlanıyor ki? Ben de bu önyargıyı anlamıyorum. Rahatsız edici bakış anlaşılır zaten.

Yavruya bak diye gostermek sapikcadir. Diger arkadas bu sekilde belirtmis. Masallah diye esine gostermenin de manasi nedir bilemiyorum. Yolda yuruyen kadin tablo veya heykel degil. Heykel gibi kadinsa adamda gorur heralde veya goruyordur zaten. Her disari ciktigimda esime elalemi gosterme geregi duymadim erkekler kadinlarin k kendim ben de bakarim abartmadan kiyafetine, sacina belki aksesuarina veya nebiliyim mesela fotografci bir arkadasim vardi ister istemez yuzlere cok dikkat ederdi. Hatta yillarca tanidigim insanlarin bile farketmesidi kucuk bir cizik var yuzumde o fotografci arkadas ilk goruste farkedip sormustu onu. Bunlar baska seyler kiskanclik konusun gelip “ ayyyhhh ben esime baktiriyorum” olayi farkli bisey. Bakmak isteyen bakar, kendi gorur zaten. Meslegi, hobisi bununla ilgili olan bir insansa kendi farkeder zaten.

Y ilişkiniz yeni sevgini tanıyıp güvenmiyorsun ya da özgüvenin yok

Siz benim eşimin bayan versiyonusunuz :) o sana mi baktı sana mi söyledi kimle konustun yok o ayakkabı olmaz yok parfüm sıkamazsin :) insani yaşarken öldürüyor :)

Valla taş hatunları ben de kıskanıyorum
Eşim de bakmaz ama önümizdyse ya da yanımızdan geciyorsa görür:)
Ama ben kıskanırım
Yas oldu 38 :)
Artık herkes bizden küçük
Ben tv deki güzel kadınları bile kıskanıyorum
Herkes pek bi güzel
Pek bi bakımlı
Pek bir seksi:)

Su tavirlari sergileyen kadinlar "kiskaniyorum" diyen kadindan 182736647 kat ozguvensizdir. :KK70:
Niye gosteriyorsunuz desem elle tutulur bi cevap bile veremezsiniz.
Esiniz sevgiliniz "noluyor?" Demiyor mu hic size? Ne cevap veriyorsunuz?

Esime su yavruya bak bilmem ne desem ustune bakmayan adami zorla baktirsam "Noluyor hic mi bisey gormedin, gormedik." Diyebilir muhtemelen.

Cidden hic mi gormediniz? Ilk kez gorupte gosterdiyseniz yine anlarim. Yavruya bak filan ne cirkin seyler. Sizin arkanizdan bu sekilde muhabbet donse ve zorla adamlari size baktirsalar rahatsiz olmaz misiniz?

Kiskanc degilim, ben gosteriyorum zaten olaylarini bi gecin. Bakacaksa da bakmasin diye yapiyorsunuz bunu veya ben gosterdim diye kendinizi filan rahatlatiyorsunuz. Ama gorseniz esiniz, sevgiliniz birinin icine duser gibi bakiyor en cok kiyameti siz koparirsiniz. :))))

Sonra gel de rahat yuru erkegi ayri sapik, kadini ayri degisik esine, sevgilisine zorla baktirir filan...

ne bbiçim bir coğrafyada yaşıyoruz ya, kadınlara bak bakmazsa ben gösteriyorum diyorlar.
hayret bir şey, adam bakmasa bile zorla baktıran eşler sevgililer var cidden ne oluor böyle olunca? garip eğilimleri mi var anlamadım ki
ben yolda eteğimle şortumla yürüyeceğim, hırtın birinin karısı beni göstererek şu yavruya bak diyecek!
çok sinirlendim.

Yavruya bak diye gostermek sapikcadir. Diger arkadas bu sekilde belirtmis. Masallah diye esine gostermenin de manasi nedir bilemiyorum. Yolda yuruyen kadin tablo veya heykel degil. Heykel gibi kadinsa adamda gorur heralde veya goruyordur zaten. Her disari ciktigimda esime elalemi gosterme geregi duymadim erkekler kadinlarin k kendim ben de bakarim abartmadan kiyafetine, sacina belki aksesuarina veya nebiliyim mesela fotografci bir arkadasim vardi ister istemez yuzlere cok dikkat ederdi. Hatta yillarca tanidigim insanlarin bile farketmesidi kucuk bir cizik var yuzumde o fotografci arkadas ilk goruste farkedip sormustu onu. Bunlar baska seyler kiskanclik konusun gelip “ ayyyhhh ben esime baktiriyorum” olayi farkli bisey. Bakmak isteyen bakar, kendi gorur zaten. Meslegi, hobisi bununla ilgili olan bir insansa kendi farkeder zaten.

Ben "Estetik olarak göze hoş gelen kadın" anlatımı üzerine yoğunlaştım ve bunun üzerine konuştum, bakmak genellendiği için.

Bu açıklamayı bana yapmanıza gerek yok. Kim, eşine neyi ne sebeple gösterdiğini kendi bilir, beni de enterese etmiyor kendi sorunudur, yazdığım yorumlarda da bunu destekler bir ibare yok farkındaysanız; güzel bir kadın görünce eşime gösterme gereği duymuyorum ve fakat kendi ilgi alanımca hoş hanımları süzüyorum; bu kadar. Yani sizin polemiğinizden bağımsız yazdığım şeyi tekrar yazıp açıklamak durumunda bırakılmam da çok ilginç şu an.

Son düzenleme:
Yavru hoş bir tabir değil
Bende güzelse bakarım seviyorum estetik olan herşeyi estetik derken sanatsal anlamında söyledim
Ayrıca bende gösteririm ne gizel diye

dünyayı güzellik kurtaracak=) dostoyevski

Yavru hoş bir tabir değil
Bende güzelse bakarım seviyorum estetik olan herşeyi estetik derken sanatsal anlamında söyledim
Ayrıca bende gösteririm ne gizel diye

dünyayı güzellik kurtaracak=) dostoyevski
Açılın kurtarmaya geliyorum :KK49:

Ben "Estetik olarak göze hoş gelen kadın" anlatımı üzerine yoğunlaştım ve bunun üzerine konuştum, bakmak genellendiği için.

Bu açıklamayı bana yapmanıza gerek yok. Kim, eşine neyi ne sebeple gösterdiğini kendi bilir, beni de enterese etmiyor kendi sorunudur, yazdığım yorumlarda da bunu destekler bir ibare yok farkındaysanız; güzel bir kadın görünce eşime gösterme gereği duymuyorum ve fakat kendi ilgi alanımca hoş hanımları süzüyorum; bu kadar. Yani sizin polemiğinizden bağımsız yazdığım şeyi tekrar yazıp açıklamak durumunda bırakılmam da çok ilginç şu an.

Benim yorumuma cevap yazilmis yorumu alintilayip sonunda " bakmanin illa sapikca olmasi gerekmiyor" dediginiz icin ustume alinmistim, buyuzden acikladim sadece.
Bakmanin sebeplerini bu kadar acikladiniz ya. Kimse her bakis kesin sapikliktir dememisti zaten.

Kendinize güveniniz yok maalesef bi tür aşağılık kompleksi sizinki ve psikolog yardımı olmadan geçmez

Benim yorumuma cevap yazilmis yorumu alintilayip sonunda " bakmanin illa sapikca olmasi gerekmiyor" dediginiz icin ustume alinmistim, buyuzden acikladim sadece.
Bakmanin sebeplerini bu kadar acikladiniz ya. Kimse her bakis kesin sapikliktir dememisti zaten.

Burada denmesi mi gerekiyor fikrimi yazmam için acaba? Bir ızlenim bu. Ve kendimi açıklamaktan da sıkıldım. Israrla seni yanlış anlamak istiyorum diyorsanız keyfiniz bilir artık.

Konuyu sanki ben açmışım gibi geldi. Gel sarılalım bigarib bigarib seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim eşimin senin erkek arkadaşından farkı saniyelik bile bakıp görmez. Ama ben yine de dayanamıyorum. Aynı ben de şort mini giyen biriyim ama, çok kıskanıyorum. Sanki o kızları bir gün fark edecek ve beni istemeyecek gibi geliyor. Benim öyle kalın bacaklarım da yok ama kıskançlık huy işte. Psikoloğa gitsem bizim burda da çok masraf, gidemiyorum. Aldım bir eliptik bisiklet eve ona biniyorum selülitlerim gitsin diye napim:eek: Herkesin kıskançlığının farklı bir sebebi var. Onun üstüne gidip aşmak lazım aslında ama hiç kolay değil. Benim kıskançlığım yurt dışında olduğum için sürekli buradaki Türk arkadaşlardan ay ne kızlar var laflarına her gün maruz kalmamla başladı. (Türkiye'de hiç kıskanmam, hatta eşim bakmaz ama ay ne güzel kızlar var desin isterim, gurur duyarım Türk kızlarıyla ,eşim yabancı )Kaldı ki bize çok benzeyen bir millet, biz daha bile güzeliz. Ama sahil olduğu için her yer genç kızlar biraz daha açık giyiniyor. Ben de açık giyerim dediğim gibi ama kompleks yaptım. Umarım düzelir bir gün.

Hafif bı kıskançlık duymak doğal bisiy. Ama gününü mahvetmesi çok lüzumsuz. sevgilimle yürürken yere eğilip tamamiyle göbeğe kadar dekolte veren kadınlar olmuştu. Aman plajda da bikinili çok insan var farketmez diyip teselli etmiştim kendimi fndnfjf

daha güzelin de daha güzeli var. Biraz anın tadını çıkarmaya çalışın bence kendinize işkence ediyorsunuz. Her şey fizik değil.

Back
X