Sıkılmak dersen ben nasıl sıkıldım anlatamam ama elimizden geleni yapıcaz inşallah mutluluk elimizdeSıkıldım bu halimden
Canım eşimin annesi ve babası birde kız kardeşim için yasin okutmak istedim. Ben bu hafta en iyi ihtimalle yarım kilo olur diye düşünüyorum nasip pazartesi hesaplaşacağız kendimizle ☺Mevlüt sabahı çok sıkı bir kahvaltı yapsan. O tehlikeyi azaltır belki :) hayırdır ne Mevlüt'ü bu?
Önceki gün sabah tartıda 99.7 gördüm sevinmiştim bu sabah yine 100 ü gördüm ..üfff Azıcık spor yapsam gidicek biliyorum bende ..ne mümkün..
Meraktan tartıldım :)Hergün tartılma bence keyfin kaçar yersin mutlu olur yersin bahane ederiz yani ben öyle yapıyorum☺
Çok şekersin yaa☺Meraktan tartıldım :)
Mevlüdünüzü Allah kabul etsin.
Bu gün açlıktan yedim öğlen birtek salata yiyince akşam aç kurt gibiydim. Allahtan abartmadımhepsini de yiyebilirdim
Annede kalmak ve diyetBende pazartesiyi bekliyorum kızlar sıkı bir diyet yapamıyorum annemde kalıyorum eşim şehir dışında habire yedirmeye çalışıyor malum direniyorum elimden geldiği kadar bakalım verebilecek miyim..
Annede kalmak ve diyetbir araya gelmesi imkansız ikili benim için de
Bende pek spor yapamamıyorum ama başlıycak inşallah..[/QUOT
kaç kilosun şimdi?
Çok geçmiş olsun. Dikkat et tabi ufaklığı.Anne ne yerse çocuğuda o gider .. Olsun aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok.Beraber veririz inş canım oğlum hasta İki gündür mecburen dikkat edemiyorum ben sütüm azalır diye oğlumun süte daha çok ihtiyacı var şimdi
Gitcek gitcek sabırCan'ım 100 kiloyum ve gitmiyor birtürlü kilolar..
Geçmiş olsun bende burdayım ☺Beraber veririz inş canım oğlum hasta İki gündür mecburen dikkat edemiyorum ben sütüm azalır diye oğlumun süte daha çok ihtiyacı var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?