Yolum uzun banada destek olurmusunuz?

Pazartesiye az kaldı ve pazar mevlit okutcam misafir hazırlık Allah'ım korkuyorum bi atlatsam şu günü yemeden ne mutlu olurum

Mevlüt sabahı çok sıkı bir kahvaltı yapsan. O tehlikeyi azaltır belki :) hayırdır ne Mevlüt'ü bu?
Önceki gün sabah tartıda 99.7 gördüm sevinmiştim bu sabah yine 100 ü gördüm ..üfff Azıcık spor yapsam gidicek biliyorum bende ..ne mümkün..

Canım eşimin annesi ve babası birde kız kardeşim için yasin okutmak istedim. Ben bu hafta en iyi ihtimalle yarım kilo olur diye düşünüyorum nasip pazartesi hesaplaşacağız kendimizle ☺

Hergün tartılma bence keyfin kaçar yersin mutlu olur yersin bahane ederiz yani ben öyle yapıyorum☺

Hergün tartılma bence keyfin kaçar yersin mutlu olur yersin bahane ederiz yani ben öyle yapıyorum☺
Meraktan tartıldım :)
Mevlüdünüzü Allah kabul etsin.
Bu gün açlıktan yedim öğlen birtek salata yiyince akşam aç kurt gibiydim. Allahtan abartmadımhepsini de yiyebilirdim

Bende pazartesiyi bekliyorum kızlar sıkı bir diyet yapamıyorum annemde kalıyorum eşim şehir dışında habire yedirmeye çalışıyor malum direniyorum elimden geldiği kadar bakalım verebilecek miyim..

Bende pazartesiyi bekliyorum kızlar sıkı bir diyet yapamıyorum annemde kalıyorum eşim şehir dışında habire yedirmeye çalışıyor malum direniyorum elimden geldiği kadar bakalım verebilecek miyim..
Annede kalmak ve diyet bir araya gelmesi imkansız ikili benim için de
Bende pek spor yapamamıyorum ama başlıycak inşallah..

Beraber veririz inş canım oğlum hasta İki gündür mecburen dikkat edemiyorum ben sütüm azalır diye oğlumun süte daha çok ihtiyacı var şimdi

Beraber veririz inş canım oğlum hasta İki gündür mecburen dikkat edemiyorum ben sütüm azalır diye oğlumun süte daha çok ihtiyacı var şimdi
Çok geçmiş olsun. Dikkat et tabi ufaklığı.Anne ne yerse çocuğuda o gider .. Olsun aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok.

Günaydın sanırım kimse kilo bildirimi yapmıyor?
Bende yapmam o Zaman

Sporu bende sevmiyorum ama yürüyüş yapıcaz eşimle havalar az ısınsın ayrıca haftasonu diyetle alakalı hiçbiriyle yapamadım çok yoğundum dikkat edecek zamanım olmadı yarı aç yarı tok geçti doğal olarak kilo vermemi etkilemiştir. Ama kaldığım yerden devam bu gün tartılma günüm :))

8 Şubat 87 kg
15 Şubat 84,7 kg
22 Şubat 84,2 kg

Sadece 500 gr buna şükür napalım hiç yoktan iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…