Ben ben benn ☺☺Bu arada bizden başkası da yok galiba
Ben yaptım sıra sende haftasonu telaşından giremedim nete ama şimdi burdayım durmak yok devamGünaydın sanırım kimse kilo bildirimi yapmıyor?
Bende yapmam o Zaman
Ben yaptım sıra sende haftasonu telaşından giremedim nete ama şimdi burdayım durmak yok devam
İyi ki varsın canım bende tartıldım bugün 60.1Ben ben benn ☺☺
Aynen öyle hiç yoktan iyidir tam hız devam:)Sporu bende sevmiyorum ama yürüyüş yapıcaz eşimle havalar az ısınsın ayrıca haftasonu diyetle alakalı hiçbiriyle yapamadım çok yoğundum dikkat edecek zamanım olmadı yarı aç yarı tok geçti doğal olarak kilo vermemi etkilemiştir. Ama kaldığım yerden devam bu gün tartılma günüm :))
8 Şubat 87 kg
15 Şubat 84,7 kg
22 Şubat 84,2 kg
Sadece 500 gr buna şükür napalım hiç yoktan iyidir :)
Öncesi kaçtı canım hatırlamıyorum daİyi ki varsın canım bende tartıldım bugün 60.1
Canım evlenmeden önce 53 kiloydum doğumla birlikte şimdi 60.1.Aslında geçen hafta başladım dikkat etmeye 61.2 ydimÖncesi kaçtı canım hatırlamıyorum da
Çok fazla değil doğum sonrası çok normal 1 sene sürer eskiye dönmen oldukça iyisin canımCanım evlenmeden önce 53 kiloydum doğumla birlikte şimdi 60.1.Aslında geçen hafta başladım dikkat etmeye 61.2 ydim
Ben daha çabuk olsun istiyorum eski kıyafetlerim olmayınca sinirim bozuluyo hele de eski fotoları görünceÇok fazla değil doğum sonrası çok normal 1 sene sürer eskiye dönmen oldukça iyisin canım
Bebek emziriyorsun sağlıklı beslen ayrıca kim ne derse desin salla gitsinBu arada akşam yemeği nesfit yedim ikindi çayla bişeler ufaktan bişeler yediğim için akşamı geçiştirdim.
Selam ben geldim küçük oğlum biraz hasta gibiydi onla ilgilendim diyet iyi gidiyor bakalım☺Kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?