• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolumu çizemiyorum

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
O kadar berbat bir dönemden geçiyorum ki. 2 yıl işsiz kaldım. 4 ay önce işe girdim ama şimdide 2 aydır maaş alamıyorum. Başka iş baksam lojistik Bölümü bitirdim ama alanımda iş bulmak çok zor. Yabancı Dil vs yok. Kpss denesem 4 ay kaldı imkansız yetişmez. Başka iş baksam hangi alanda iş aramalıyım bilmiyorum. Çok bunaldım yardım edin bana

Kpssye yetisirsin , isinide bırakma benim hocam kanalından calis

O kadar berbat bir dönemden geçiyorum ki. 2 yıl işsiz kaldım. 4 ay önce işe girdim ama şimdide 2 aydır maaş alamıyorum. Başka iş baksam lojistik Bölümü bitirdim ama alanımda iş bulmak çok zor. Yabancı Dil vs yok. Kpss denesem 4 ay kaldı imkansız yetişmez. Başka iş baksam hangi alanda iş aramalıyım bilmiyorum. Çok bunaldım yardım edin bana
Yolunuzu çizememek değil bu, sağlam bir hedef koymamışsınız önünüze, yok bölümüm iş bulmak konusunda sıkıntılı yok şurada 4 ay kaldı, inanın bunlar sebep değil, önce şuna karar verin sınavı kazanmayı ne kadar istiyorsunuz ve gecenizi gündüzünüze katacak kadar çalışacak mısınız, hem 4 ay kaldı hazırlandınız ve olmadı diyelim diğer kpss sınavı için asılın, ama en önemlisi lütfen önce ne istediğinizi bilin.

Kpssye kesinlikle yetişirsin. İse gitmiyorsun muhtemelen maaşını alamadigina göre. Memurluk öyle güzel ki. Bugünden itibaren hedefini koy ders çalış :KK76:

Back
X