• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu mu

Hayrayoruyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
3
0
1
29
Babam annemle istemeyerek evlenmiş ve bu yanlış evlilik bize pahalıya patlıyor. Ben 22 kardeşim erkek kardeşim 21 yaşında , üniversite okuyorum ve uzun zaman sonra ailemi ziyarete geldiğimde her şeyi dağılmış buldum annemin psikolojisi bozuk babam bizi bırakacağını artık çalışacak gücü olmadığını söylüyor , kötü şeyler olucak hissediyorum ev dağılacak en az hasarla nasıl kurtulacağız biz annem babam ya da kardeşim intihar edecek diye düşünmekten yatamıyorum.

Siz niye intihar edesiniz ki yani annen baban kardesinden biri nicin intihar etsin. Boyle olaylarda cozum belli. "Bosanmak". Sizler de buyumussunuz e neyi bekliyolar madem istemeye istemeye.

İntihara gidecek kadar ne var ki ? Tedavi olsa kardeşiniz.

Anneniz ve babanizda hatalı kendi aralarında sorunlarını çözmeleri gerekirdi.

Siz daha soğukkanlı davranin.

Birçok çift boşanıyor.Olaya normalleştirerek bakmayı deneseniz? Birini bir zamanlar sevmek onu ömür boyu seveceğiniz anlamına gelmez. Artık birbirlerini sevmiyor olabilirler,sevgi de öfke gibi nefret gibi bir duygu neticede değil mi? Ebeveynlerin kusursuz olduğunu sanmayın, onlar da insan ve hataları doğruları var. Yadırgamayın, sadece mutlu olmalarını sağlayın onlara yardımcı olun; aile demek bu değil midir?

Tersini düşünün, anneniz boşanmak isteseydi de babanız istemeyip tehdit etseydi sizi?
Şükür ki böyle psikopat bir babanız yok..
Yürümeyen bir evliliği intihar tehdidiyle devam ettirmek mantıksız.
Lütfen siz sağduyulu davranın ailenizi toparlayın. Annenizi bu duruma alıştırın.

İstemeyerek evlendiğini 2 çocuk yapıp üzerine 20 sene geçtikten sonra mı idrak etmiş babanız?
Niye şimdi yani?

Bunun altından başka bir şey çıkar söyleyeyim.
Boşanırsa varsın gitsin, ne intiharı allasen?
Siz malları bi güvenceye alın ne olur ne olmaz, işkillendirici bir hal.

Onlar sizin anne ve babaniz evet ama herseyden once onlar birer birey. Hayatlari boyunca birlikte olmak zorunda degiller. Sizin onunuzde kocaman bir omur var ancak geri kalan omurlerini istedikleri gibi gecirmek onlarinda hakki.

İntihara gidecek kadar ne var ki ? Tedavi olsa kardeşiniz.

Anneniz ve babanizda hatalı kendi aralarında sorunlarını çözmeleri gerekirdi.

Siz daha soğukkanlı davranin.
Annem intihar etti daha önce ucundan döndük babamda öyle. Kardeşim çalışıyo ama ben daha okuyorum babamdan başka destek yok nasıl devam edebilirim güçlü ilerlemeye
Mutsuz bir ortamda yaşamayı sürdürerek daha iyi bir psikolojiye sahip olurlar sizce?
Bırakın boşansınlar. Böylesi belki hepinize iyi gelir.
bende öyle düşünüyorum evet kardeşim ve ben hazır olabiliriz bunlara ama annemin kalacak yeri YÖK ve girmek istemiyor

Annem intihar etti daha önce ucundan döndük babamda öyle. Kardeşim çalışıyo ama ben daha okuyorum babamdan başka destek yok nasıl devam edebilirim güçlü ilerlemeye

bende öyle düşünüyorum evet kardeşim ve ben hazır olabiliriz bunlara ama annemin kalacak yeri YÖK ve girmek istemiyor

Sizin okuduğunuz şehre taşınsınlar. Ya da yaşı müsaitse bulunduğu şehirde bir iş bulsun. İş hayatıyla bir şekilde sosyalleşmiş olur. Bu ona iyi gelebilir.

Back
X