• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu

Zaten evi ben tuttum esyalari ben aldım sen hiç birsey almadın diye sen git diyor bana .Evdeki eşyaların hepsini o aldı. Ben saha yeni işe başlamıştım onun parası vardı 5 6 senelik çalışandı.O aldı herseyi Allah var .Ama sürekli söylüyor sürekli.
Daha önceki konunuzu hatırladım ve çok sevindim boşanma kararınıza. Boşanma konusunu eşinizle ciddi bir şekilde konuştunuz mu? Ortak yaptığınız birikimi paylaşmak konusunda da sıkıntı çıkaracak biri gibi duruyor aynı eşyaları kendisinin almış olmasını öne sürerek utanmadan sizin evden gitmenizi istediği gibi

Daha önceki konunuzu hatırladım ve çok sevindim boşanma kararınıza. Boşanma konusunu eşinizle ciddi bir şekilde konuştunuz mu? Ortak yaptığınız birikimi paylaşmak konusunda da sıkıntı çıkaracak biri gibi duruyor aynı eşyaları kendisinin almış olmasını öne sürerek utanmadan sizin evden gitmenizi istediği gibi
Birikimi o yaptı kalan maaşıyla benim katkım yok güya .İstemiyorum o birikimden hiçbir şey

Birikimi o yaptı kalan maaşıyla benim katkım yok güya .İstemiyorum o birikimden hiçbir şey
Nasıl isteyecegim ki adam kendi maaşımla yaptım doktor
Bana sürekli isine gelmiyorsa git bu evden diyor neyi konuşayım ki

Yatak odasını kız tarafı alır onu bile almadın her şey benim etrafa bir bak senin neyin var diyor

Yatak odasını kız tarafı alır onu bile almadın her şey benim etrafa bir bak senin neyin var diyor
kendisi neden boşanmıyor madem bu kadar mağdur da? sordunuz mu bunu?

ev içi işleri bedavaya getiriyor bir de üstüne para alıyor. oh ne ala.

Çok bitkin hissediyorum ne yapacağım nereye gideceğim bilmiyorum.
ailenizin yanına gidin kafanızı toplayın. telefonda da engelleyin. avukat tutun her şeyi onunla yapın. inanın o kapıdan çıkınca onunla bir daha muhatap olmayacağınızı bilmek size güç verecek. yuva bozmak hoş değil ama bu yuva değil arkadaşım. bu dümdüz sömürü. köleler bilr bu kadar aşağılanmaz. bir adım atın gerisi gelir.

Nasıl isteyecegim ki adam kendi maaşımla yaptım doktor
Her ay ona para gönderdiğinize dair dekont yok mu? Mobil uygulamadan gerekirse gösterebilirsiniz. Neden hakkınızı almayasınız, sakın öyle bir şey yapmayın.

Siz çalışmıyor olsaydınız nasıl yapacaktı o kadar birikimi acaba? Evlilik içinde alınan mallar birikimler ortak sayılırken size birikimden bir pay vermemesi çok iğrenç. Bu adamın düşünce yapısı hiç normal değil ve maalesef sizi bunun normal olabileceğine ikna etmiş. Eşyalar konusunda da birikim konusunda da asla haklı değil.

Yolun sonu değil sizin için. Yolun başlangıcı. Ayrılık zor bir süreç olabilir ama ayrılık sonrası ne kadar güzel bir hayatınız olabileceğini görünce neden katlanmışım bunca zaman bu duruma diyeceksiniz. Umarım bir an önce kurtulursunuz ve her şey hak ettiğiniz gibi gönlünüzce olur.

İnternet bankaciligindan yolladim her ay kayıtlıdır umarim
Onları şimdiden indirin telefonunuza ya da mail atın kendinize. Bu adamı lafınızla, tavrınızla üzemezsiniz. Ne zaman parası eksilecek o zaman canı yanacak. Tuttuğunuz avukata verin dekontları da, o yapacağını bilir.

Onları şimdiden indirin telefonunuza ya da mail atın kendinize. Bu adamı lafınızla, tavrınızla üzemezsiniz. Ne zaman parası eksilecek o zaman canı yanacak. Tuttuğunuz avukata verin dekontları da, o yapacağını bilir.

bence de, ben olsam gram altin kuruna sabitler oyle isterim versin p.st

Artırıp aldığım altinimi bu ay katkı sunamadim diye verince dokundu ağlamaya başladım. Çok üzüldüm. Umurunda olmadi aldı koydu cebine
Tek başına yaşasanız yaşam kalitenin Z ve huzurunuz şimdikinden çok daha üst seviyede olur, bu ne böyle haraç alır gibi her ay...

Back
X