Yolun sonuna geldim

Tebdilimekan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
443
757
103
Iyi geceler kk. Yaklasik 3 4 saattir sakinlesemiyorum. Esimle basit bir konudan tartistik. Sunu anladim ki, kimse icin fedakarlik yapmayacaksin, bir lafi bir insana bir kez soyleyeceksin, kimsenin yaralarini sarmayacaksin. Esimin ailesine ve esime ne kadar verici olduysam o kadar kalp kırıklığı yasadim. Orda burda biz cok iyiyiz cok merhametliyiz cok vicdanliyiz kötülük nedir bilmeyiz diyen adamlar benim burda aylarca anami aglatti. Bu evde bana sevgi gosterilmez, saygi gosterilmez, oysa ben gun boyu ayakta esek gibi calisir eve para getiririm, bizim ve onlarin borclari odensin bitsin diye. Kv bir tartisma esnasinda neden mudahele eder, oglunu savunur? Bu evlilik bitse mutlu olacak demek ki. Evde yalnizken sus pus olan kadin esim evdeyken yurek yemis gibi bana laf sokuyor. Ee arkasi saglam. Oğlunun beni savunmayacagini bal gibi de biliyor. Ya ben de bir annenin babanin evladiyim. Bir insana bu kadar eziyet çektirilir mi? Hiçbirine hakkimi helal etmiyorum. Maddi manevi cok hakkim var hepsinde. Allaha havale ediyorum ve artik ciddi ciddi bosanmayi dusunuyorum. Cocuk da yok, olmasini da istemiyorum, ki zaten olmuyor. Cok sogudum esimden, bu evde 1 dk bile durmak istemiyorum. Bundan sonra sadece kendim icin yasayacagim, kimsenin gözünün yasina bakmayacagim, aman o kırılır bu uzulur demeyecegim, karsimdakinin aglayacagini da bilsem icimden ne gelirse diyeceğim. Bu dunya kotulerin mutlu oldugu bir dunya olmus. Bu dunyada iyi insanlara yer yok. Icimi doktum, ciddi kararlar aldim, yarin benim icin yepyeni bir gun olacak. Bu yazdiklarim da burda dursun.

Bunca zaman neden o kadar omuzladınız ki her şeyi?
Kararınızın arkasında durun lütfen.

iyilikten maraz doğar demisler. kimseye ederinden fazla değer vermeyin.

hakkınızda hayırlısı olsun. alabileceğiniz herşeyi alın bosanirsaniz. hic bi hakkinizi ignenizi bırakmayın

Iyi geceler kk. Yaklasik 3 4 saattir sakinlesemiyorum. Esimle basit bir konudan tartistik. Sunu anladim ki, kimse icin fedakarlik yapmayacaksin, bir lafi bir insana bir kez soyleyeceksin, kimsenin yaralarini sarmayacaksin. Esimin ailesine ve esime ne kadar verici olduysam o kadar kalp kırıklığı yasadim. Orda burda biz cok iyiyiz cok merhametliyiz cok vicdanliyiz kötülük nedir bilmeyiz diyen adamlar benim burda aylarca anami aglatti. Bu evde bana sevgi gosterilmez, saygi gosterilmez, oysa ben gun boyu ayakta esek gibi calisir eve para getiririm, bizim ve onlarin borclari odensin bitsin diye. Kv bir tartisma esnasinda neden mudahele eder, oglunu savunur? Bu evlilik bitse mutlu olacak demek ki. Evde yalnizken sus pus olan kadin esim evdeyken yurek yemis gibi bana laf sokuyor. Ee arkasi saglam. Oğlunun beni savunmayacagini bal gibi de biliyor. Ya ben de bir annenin babanin evladiyim. Bir insana bu kadar eziyet çektirilir mi? Hiçbirine hakkimi helal etmiyorum. Maddi manevi cok hakkim var hepsinde. Allaha havale ediyorum ve artik ciddi ciddi bosanmayi dusunuyorum. Cocuk da yok, olmasini da istemiyorum, ki zaten olmuyor. Cok sogudum esimden, bu evde 1 dk bile durmak istemiyorum. Bundan sonra sadece kendim icin yasayacagim, kimsenin gözünün yasina bakmayacagim, aman o kırılır bu uzulur demeyecegim, karsimdakinin aglayacagini da bilsem icimden ne gelirse diyeceğim. Bu dunya kotulerin mutlu oldugu bir dunya olmus. Bu dunyada iyi insanlara yer yok. Icimi doktum, ciddi kararlar aldim, yarin benim icin yepyeni bir gun olacak. Bu yazdiklarim da burda dursun.
Yolunuz acik olsun.sirtinizdaki kamburlari atmaniza çok sevindim.

Selam kahraman.
Yalnız değilsin :)

Hatta ben senden daha iyiliğin b.kunu çıkarmışımdır muhtemelen.
Evlatlarının sustuğu yerde, kp'e karşı kv min hakkını koruyan kişiyim ben.

Ne oldu?
Oğluyla sorun yaşadığım yerde haklı, haksız bakmadan durduğu yer oğlunun yanıdır.

Böyle düzenin içine ..... Anladın sen beni:işsiz:

:KK51:

Kv Emin’in eğitim seviyesi düşük, günlük hayatta silik bir kadın. Acıların kadını, içinde çok büyük ukte erkeği yönetmek, amacına araç da eşin.

Senden üstün olduğunu düşünüyor,
Çünkü o doğurdu
Hem de erkek
O erkek çocuk doğurup büyüttü
Ve hayatının geri kalanında, oğlunu kulllanarak intikam alacak geçmişinden, pasifliğinden.

Seni kıskanıyor, çünkü hayalini bile kuramadığı evliliği yaşıyorsun, bozmak istiyor

Çünkü oğlu sana eş olursa, siz çift olursanız, o amacına ulaşmak için oğlunu araç gibi kulllanamayacak.

Özel şoförü olsun diye, pohpohlansın, prenses olmak için yıllarca bekledi.

Seni üzmeli ki, harcanan gençliğini kötülükle zevklendirsin.

Eğitim önemli.

Keşke her kadın verbilse bu kararı ne acı çekenler kadinlar elalem ne der demekten ben nasıl mutlu olurum demiyorlar ins kararinizin arkasinda durursunuz hiç eyvallah etmeyin öyle somurucu insanlara Hayati tekte olsa istediğiniz gibi mutlu yasayin

Allah yolunu açık etsin inşallah iyi insanlar dediğin gibi hep ediliyor neden bu düzen böyle bozuk acaba.

Selam kahraman.
Yalnız değilsin :)

Hatta ben senden daha iyiliğin b.kunu çıkarmışımdır muhtemelen.
Evlatlarının sustuğu yerde, kp'e karşı kv min hakkını koruyan kişiyim ben.

Ne oldu?
Oğluyla sorun yaşadığım yerde haklı, haksız bakmadan durduğu yer oğlunun yanıdır.

Böyle düzenin içine ..... Anladın sen beni:işsiz:

:KK51:
Sen erkek, eşin kadını olsaydı bu ilişkinin
Bu defa yine ufak sorunda, kv kp in safında olacak.
Erkek yanı güçlü
Erkek yanı haklı
Erkek yanında hiç değilse yalnız kalmam yaşlı başıma

Hayatta hickimse için gereksiz fedakarlık yapmanin bir anlamı ve karşılığı yok. Eşler birbirine omuz verir, yardımcı olur ama bu hep tek taraflıysa bir sıkıntı var demektir. Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmaya varır mı konu bilmiyorum ama kendinizin önüne kimseyi koymadığınız bir hayat yaşayın.

Canım önce senden sakinleşmeni istiyorum. Olayın kızgınlığı üstünde sakinleşip karar alman daha uygun olur bence. Basit bir konu olduğunu söylemişsin belliki bir ağız dalaşı olmuş. Bizim için kv ama en nihayetinde anne. Keşke bu tartışma onun önünde olmasaymış. Haklı olduğunu düşündüğün yerleri tekrar baş başayken eşinle konuş. En güzeli tartışmaların yaşanacaksa kv kp haricinde olması.

Siz elinizden gelen her şeyi yapmışsınız. Maalesef insanlar aç gözlü hep daha fazlasını istiyorlar. Yapılan hiçbir şeyi görmüyorlar şükür etmiyorlar ki siz bu kadar fedakarlık yapmak da zorunda değilsiniz.
Ayaklarınızın üzerinde zaten duruyormuşsunuz umarım iyi insanlarla sizi anlayan insanlarla karşılaşırsınız.
Gelen gideni aratır onlar da bunu unutmasınlar:super:

Ne oldu kuzum sakin ol.Kızgınlıkla büyük hayalar yapma.

Çocuk da yoksa hiç düşünmeyin.
Sizi mutsuz edenleri mutlu etmeyin.
Ahh çok kötüyüm bugünlerde...
Kimseye eyvallahım olmasa çekip gitsem izimi bulamasalar...
Yeni başlangıçlarınız hayırlar getirsin.
Ne dilerseniz o olsun artık sizin için.

Biraz sakinleş, bu geceyi bir atlat sabah olsun hayr olsun.

Kararında kesinsen ve sence karşı taraf aklını başına almıyacaksa yıkıp dökmeden, çamura batmadan kurtulmaya çalış. İnan seni öyle iyi anlıyorum ki...

Back
X