- Konu Sahibi reyyannnnn
Hanimlar hic bitmiyor bu dertler cok bunaldim artik buyuk degil ama kucuk seyler birikti birikti artik patlama noktasindayim sasirdim ne yapacagim bilmiyorum. Gecenki konumda esimin bna kapa ceneni bna yemek hazirlamaya mecbursun demesi hemde kardeslerinin yaninda bn onu sadece uyandirmak istemistim zaten saat 1 di oglen. Beni baskalarinin yaninda rencide etmesi ilk degil boyle giderse sonda olmayacak. Bna yalan soyledi kac defa ilkini annemlere el opmeye gittigimizde ogrendim bn facemi kapattim o kapattirdi daha dogrusu kendisi de kapatmis guya iki yil bnden gizli kullanmis ogrendigimde badimdan kaynar sular indi tartistik ve bnm hakkim yokmus olayi buyutmeye . bi ara kotu arkadaslarla takiliyordu. Yalanlar devam etdi hep gecende iddia oynagini gordum ve onu da yalan soyleyerek yok bn yspmadim abimin onlar diyor hem bizim rizkimizi yiyor hemde yalan ustune yalan bni cocuk yerine koyuyor. Ailesiinin yaninda dalga geciyor bnle ugrasiyor neymis efendim bizim aramizin iyi oldugunu gosteriyormus . en zoruma gidenide bnle ilgilenmemesi ailesiyle arkadaslariyla muhabvetini bi gorseniz masalahh dersiniz bna gelince yok evde alir eline telofonu gecer tv karsisina cit cikmaz defalarca konustum bnle ilgilen sohbet edelim bir seyler yapalim yok ona gore bu dert degil serzenistmis . bnm icin cok buyuk bir dert oldugunu soylesemde umrunda degil . ve bugunde cuzdaninda banka makbuzunu gordum 10 bin kredi cekmis ve bnm haberim yok daha bunun gibi bir cok sey var ve bn ne yapacagim sasirdim erken yasta evlendigim icin cok pismanim alti aylik bebegim var ve bu sekilde bu evlilik yururmu bilmiyorum bn cok mutsuzum kendimi cikmazda hissediyorum ilk evlendigimizde boyle degildi gecen haftadan beridir kus bna bn sucluymusum gibi cabalamaktan biktim artik ne olur bi akil verin bana