yolun sonuna mı geldik :(

fatos hanim

aynı saLkımda ayrı 2 üzüm
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
1.710
106
163
bu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..

10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....

yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.

son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...

ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...

eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.

X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar :(

eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.

bu olayı ben abartıyor muyum sizce?

cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşimin :( bunu yazmak ne acı :((((

yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?

dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......

kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım :(((

okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ilk cozum olarak neden bosanmayi dusundun? Emin misin o kadina asik olduguna? Sana dokunmamasinin baska sebepleri olabilir. Eger o kadinin arabasiyla sana gostere gostere gidiyorsa, muhabbet arasinda ondan bahsediyorsa saklayacak gizleyecek bir durum yok demekki ortada. Ben olsam o kadina asik oldugunu dusunmezdim. Sakin o kadinla iletisime gecme, cok yanlis olur.

Aaa eşinizin cevabını okuyana kadar "aman canım birşey yoktur söyletin gütmeyiversin falan dicektim ama cevabı beni şok etti. Ne demek yAhu nafaka 300 verirmiş de dul kadına iyi bakılmazmış. Çok sinirlendim valla Allah yardımcın olsun..

aşık olduğuna emin değilim ama bunca zamandır hiç bir kadınla bu şekilde samimi olmamıştı.

boşanmaktan başka çarem var mı sizce ne yapayım her sabah onların yan yana gidişini izleyip, akşam evimizdeki her konuda isminin geçişini mi dinlemeliyim..

ve bunca şey olurken ben bunca şey düşünürken eşime söylerken bunları da bana takındığı tavır ortada. dünden razı boşanmaya sanki.......

Boşanmaya bu kadar net cevap vermesi ilginç gercekten acaba bu catirdamalar yildirma politikası mi ? Hemen dava falan açma sakin bosammak istiyorsada evi ve saglam nafakayi almadan aska kabul etme ne demek 300 Tl nafaka sadakami veriyor ? Kadini arama al eşini bunlardan bunlardan rahatsizim sartlarimda şu şu kabul edersen ne ala yoksa surundururum de adamdaki rahata bak ya

neden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım

bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...

:((((((((((((((((((((((((((

eşini uygun bir zamanda karşına alıp sakince konuşmayı denemelisin başka kadınmı var diye sormak yerine sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalış

bi adam gelip her sabah seni evden alıp işe götürse eşin razı olur muydu acaba bi sor ona bunu..bence sonuna kadar haklısın ben olsam bende çok sinirlenirim müsade etmem.eşinin bu kadına aşık mı değil mi bunu bilemeyiz ama evde sürekli adı geçmeside çok saçma.kadını arama bence.kadın eşine söylerse aradığını eşin daha çok köpürür.eşinin nafaka konusunda ve dul kadınlara dediği söz çok ahlaksızca.benim ablamda eşinden ayrıldı.çok hassasım bu konuda.bu tür düşünen insanlardan nefret ediyorum.sanki boşanmayı kafasına koymuş adam 300 lira diyede etiketi yapıştırmış!

O kadinla konusmayim bence. Siz esinize soz geciremiyorken elin kadini ne yapsin? Esinizin durumu belli. Nafakayi da onun keyfine gore belirlemeyecekler. Bazi seyler bitmis sizde. Hani son bir kez deneyin diyecegim ama en basiti esiniz o kadinin arabasiyla gitmekten vazgececek mi? Boyle bir ihtimal bile yoksa arkaniza bakmayin.

aşık olduğuna emin değilim ama bunca zamandır hiç bir kadınla bu şekilde samimi olmamıştı.

boşanmaktan başka çarem var mı sizce ne yapayım her sabah onların yan yana gidişini izleyip, akşam evimizdeki her konuda isminin geçişini mi dinlemeliyim..

ve bunca şey olurken ben bunca şey düşünürken eşime söylerken bunları da bana takındığı tavır ortada. dünden razı boşanmaya sanki.......

Başka is arkadaşlarıyla samimi oolmadığına emin misin? Çünkü is yerinde olduğunuz ortamda ister istemez samimi bir hava oluyor saygı korunabiliyorsa sorun olmayabilir aslında?

Birde bütün gün aynı ortamda lar dolayısıyla bir süredir aranızda iyi değilmiş belki kendince muhabbet etmeye çalışıyordur? tabii anlatin tarzı da önemli ama bir erkek karısına aşık olduğu kadını neden anlatsın ki...daha çok konuşmamaya çalışmaz mi?

esin belki gurur yapmıştır o yüzden boşanmayi kabul etmiştir. Çünkü ağır bir itham da bulunmussunuz? Sinir aninda soylenenleri fazla kafana takma bence gercekten kocanin o kadinla iliskisi yoksa senin soylediklerin canini yakmistir ve o da senin canini yakmak istemis olabilir?

300 tl nin hesabını bile yapmış düşünsenize...... davayı ben açacakmışım o uğraşamazmış.....

ben 10 senemi heba etmişim bugün daha iyi anladım bunu...

her fırsatta beni küçük düşürmeye çalışıyor, çok kilolu olduğumu bana hiç birşeyin yakışmadığını söylüyor... kendime olan güvenimi yitirdim onun yüzünden. altı üstü 6-8 kg fazlam var bana yaptığı muameleye bakın.....

başka birşeyler var kesin.....

ve eşim biliyor benim kıskanç olduğumu böyle şeylere izin vermeyeceğimi, çıngar çıkaracağımı, neden cami duvarına işemek istedi anlamıyorum......

kızlarım çok üzülüyor evde ses yükselince. susun anne nolur diyorlar :((

konuşmayı deniyorum ama bana bağırıyor, çağırıyor, kapıyı çarpıp gidiyor, hatta daha ileri gidip ben, evden kovdu ama gidemem bir yere kesinlikle konuşulmuyor ki.....

bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...

Sebep neymiş , ne olmuş ta birden soğumuş . Bunca senelik evliliğinizi sevmiyorum deyip bir kalemde silmek hic adil değil . Biraz sakinlesip etraflica evliliğinizi , sorunlarınızı konuşmalısınız .
Eşinizin sorumluluk duygusu normal şartlarda nasil ?Ani parlamaları , sinirli iken kontrolsüz konuşma gibi davranışları var mı ?

Ayrıca kadını aramayın bence , sebep o degilse gereksiz yere aile ilişkilerinize dahil edip , sorununuzdan haberdar etmiş olacaksınız .

Ayy boyle soyleyince ben esimi dusundum ne kadar aci surundur bacimmmmm bosanma ama bekar gibi ollll hih oda baka baka durdun sana

Başka is arkadaşlarıyla samimi oolmadığına emin misin? Çünkü is yerinde olduğunuz ortamda ister istemez samimi bir hava oluyor saygı korunabiliyorsa sorun olmayabilir aslında?

Birde bütün gün aynı ortamda lar dolayısıyla bir süredir aranızda iyi değilmiş belki kendince muhabbet etmeye çalışıyordur? tabii anlatin tarzı da önemli ama bir erkek karısına aşık olduğu kadını neden anlatsın ki...daha çok konuşmamaya çalışmaz mi?

esin belki gurur yapmıştır o yüzden boşanmayi kabul etmiştir. Çünkü ağır bir itham da bulunmussunuz? Sinir aninda soylenenleri fazla kafana takma bence gercekten kocanin o kadinla iliskisi yoksa senin soylediklerin canini yakmistir ve o da senin canini yakmak istemis olabilir?

eşim üniversitede çalışıyor, ben de tam 8 sene aynı birimde değil ama başka bir fakültede sözleşmeli memur olarak görev yaptım. biliyorum ortamları, insanın iş arkadaşıyla elbette sohbeti muhabbeti olur.. ama iş işte kalır...... çok samimi olmuş olmalılar ki "ablam izne ayrılmış beni 1 ay boyunca sen al evden" diyebilecek kadar samimi olmuşlar......

kadının çocuklarının hangi okullara gittiğini, hangi makyaj malzemelerini kullandığını, çocuklarının okullarına ödediği paralara kadar ayrıntıları bilmesine gerek var mı sizce..

bunlar bana ağzından kaçırdıkları.. kim bilir daha neler var söylemediği........

erkekler güven konusunu oldukça fazla abartır bir kere ona güvenmediğnizi ima ederseniz bunu dallandırır budaklandırır ve büyük bir sorun haline getirirler zaten kendi aralarında olan sohbetlerde de bu konudan sıkça bahsederler ve eşimin bana güveni sonsuzdur diyerek gururlanırlar bunlar bizzat şahit olduğum şeyler. siz ona güvenmediğinizi belirten bir cümle kurmuşsunuz eğer böyle bir durum yoksa bu sözünüz ona ağır gelmiştir. ancak sizin ilişkinizde başka sorunlarınzda var bence ilk önce onları çözmelisiniz

kusura bakmayın ama eşiniz gerçekten tam bir hıyar. fiyat biçmeler, bulunmaz hint kumaşı havaları falan.
hayır be adam senin kokan çoraplarını kim yıkıyor. her gece horlamanı kim çekiyor. sığır herif. bi aç da gözünü gör sen hastayken kim seni eliyle besliyor. be öküz!!!
o kadını gördünüz mü reelde?

bundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..

aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..

bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......

cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........

boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..

ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......

Back
X