yolun sonuna mı geldik :(

Abartılnız yok kendinizi kasmayın sakın. 40 beden nedir ki ? Biraz dikkat edince zate verirsiniz sizin hareketiniz de çok olur çocukların peşinde. Eşiniz bey kendisi Biskolata erkek sanırım sizi beğenmiyor. Adonisli mi acaba kendisi ? Siz de ona bunu sorun edin :D

ahahahah :) ne adonisiii

tepesi kel, 170 boyunda tipik Türk erkeği. hayır küçümsemek doğamda yok ama beni küçümseyince kendisi ister istemez ben de onun kusurlarını yüzüne vurmak istiyorum :)

bahsettiğim kortizonlu lavmanı kullandığım günün sabahı tartıda +2 kg görebiliyorum. aşırı şişkinlik yapıyor karın bölgemde özellikle. bu da elimde olan bişey değil malesef ki..

fatoş hanım onca söylenenlerin içinde bence en önemli kısım bu. biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz kadınlar olarak. evlenmeden önce ilişki yaşasak yada flört etsek evlenince suçluluk duyarız. erkek yapınca erkek olur ama.. siz ne yaşarsanız yaşayın kendiniz için hep değerli olun.. bizler toplumun baskılarından ön yargılarından kurtulalım ki bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasınlar. örneğin eşiniz iş arkadaşınız sizi gelse evden alsa rahatsız olur dimi genelde böyle olur çünkü. biz kadınlarda ya tabi haklı kocam deriz... ama aynı şeyi kendi yapınca sen kıskançsın sen paranoyaksın derler ..erkekler evlenmeden önce ilişkiye girince flört edince evliliği damatlığı hak ediyorlar da biz kadınlar bunu yapınca neden beyaz gelinliği hak etmediğimizi düşünüyorsunuz.. siz kendi değerinizi bilin ki insanlar sizi böyle üzmesinler..

ben o detayı kuzenimle bana yakıştırdığı cümleleri vurgulamak için yazmıştım açıkçası..

eşimin de hayatında benden öncesi olmamış o anlamda, benim de olmadı.

evet ben kendisine dedim benim iş yerindeki bi adam her sabah gelse alsa birlikte gitsek sen ne yapardın beni oracıkta ya gebertirdin ya da anında boşardın dedim. kendisi tahammül edemeyeceği şeyleri bana da yaşatmamasını söyledim. önce diretiyodu yok ablam yaşında yok bilmem ne diye ama dün çok şükür hata yaptığını kabul edebildi..

Yazilanlarin hepsini okuyamadim fakat bence bayan arkadasi ile ise gidip gelmesi cok kiskanilacak bir durum degil. Bir bayan ile bir erkek arkadasda olabilirler. İlla sizi aldatacagini niye dusunuyorsunuz? Esiniz ozel idare yada il cevre sehircilik bakanliginda calisiyor anladigim kadariyla. Hangi sehirde oldugunuzu bilmiyorum ama is yeri uzaksa birlikte gidiyor olmalari yakiti bolusmek adina olabilir. Benim esimide her sabah bayan arkadasi aliyor bazen de topluca gidiyorlar. Evleri yakin ve isyerleri ayni oldugu icin bana hic anormal gelmiyor. Esin aksam evine geliyor mu? Gece gezmesi bilmemnesi yoksa hangi ara sizi aldatiyor olabilir? Benim cok genis oldugumu dusunmeyin lutfen ama esiniz gunde 8 saatini is yerinde geciriyor ve o bayan ile beraber calisiyorsa evde de bahsinin gecmesi cok dogal. Kiskancligi abartmayin lutfen sanki ayni yatakta yakalamis gibi cildirmalar gosterip kavga cikarmayin. Ortada hicbirsey yok. Esinizi kizlarinizin babasini ne yerine koyuyorsunuz boyle dusunerek? Kaldi ki bayan da evliymis.. Kendinizi hic uzmeyin yazdiklarinizi okurken esinizin sizi aldattigini da hic dusunmedim. Kilonuzda da cok abarti yok bence. Hem kilodan cok kendinize guveniniz onemli. Siz iki cocuga annelik yapan ve tup bebek ile yavrularina kavusmus kim bilir o minik bebekleri beklerken ne acilar cekmis neler atlatmis olan kale gibi guclu bir kadinsiniz. Hic huzurunuzu bozmayin sizin huzurunuz bozuk oldugunda kizlarinizda hisseder. Zaten hicbir sorun yok ortada kiskancliginiza hakim olmaya calisin aksi halde kendinizi yipratmaktan baska birsey yapmazsiniz. .

konunun hepsini okumadığınız için size hak veriyorum

her ilişki kendine özeldir, kimi ilişkiler de kadın da erkekte serbesttir, kadının erkek arkadaşları vardır, adamın kadın arkadaşları vardır..

bizim evliliğimiz ilişkimiz öyle değil. benim erkek arkadaşlarım olamaz (bu onun kuralıydı) ben de onun için aynısını istedim. senin de olamaz dedim.

işyerinde 50 tane erkek varsa ancak 10 tane bayan var.

onca adamın olduğu yerde eşimin kendine bayan birini arkadaş seçmesi, gereksiz muhabbetlere girmesi, kadının çocuklarının hangi okula gittiğini, okulunun aylık aidat ödemesine kadar bilmesini, kadının rimel markasına kadar öğrenmiş olmasına ve kadının adının ikide bir benim evimde geçmesini hazmedemedim.

eşim bana çok ilgili olsa, sevdiğini, değer verdiğini hissettirse bu kadar sinirlenip fevri davranmazdım emin olun. ama her an beni aldatıp tekmeyi basacak bi havası vardı son 6 aydır. ve 10 yıllık evliliğim boyunca hiç bi kadınla bu şekilde samimi olmadı.....

evet kızlarıma kavuşmam zor oldu, hatta doğumda plesenta previadan dolayı bi ara benden nabız alınamadı, yoğun bakımlarda kaldım. vucudumda 1,100 ml kan kalmış şoka girip ölmeme çok az kalmıştı... sonrasında iki prematüre bebeğe o halimle tek başıma baktım. ne kendi ailem ne de onun ailesi yoktu yanımda. gerçekten zor günler geçirdim... o yüzden tahammülüm azaldı bazı şeylere...

bu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..

10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....

yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.

son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...

ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...

eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.

X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar :KK43:

eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.

bu olayı ben abartıyor muyum sizce?

cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşimin :KK43: bunu yazmak ne acı :KK43:(((

yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?

dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......

kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım :KK43:((

okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.
canım esınle bu ılsıkının nıye boyle gıttıgını sor.
cınsel acıdan bıle sana dokunmadıgını
sonra en son cozum bosanmalısın
eve gec gelıyor mu mesajlasıyor mu evde .. konusuyorlar mı .. facebookta falan bunları ogren sohbetlerı ne yonde
kadını kocasını eve cagır samımıyetlerıne bak ama en son bosan OFKEYLE KALKP ZARARLA OTURMA

bundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..

aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..

bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......

cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........

boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..

ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......

Yok artık! :KK57:

öncelikle iyi geceler;

konunun hepsini okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.

eşimin beni aldatmadığından %100 emin olunca boşanma mevzularını kapattım.

kendisinden benimle olması gerektiği gibi ilgilenmesini, abarttığı kilomu ikide bir yüzüme vurup rencide etmemesini, vs.. söyledim. bir de artık o mimar X hanımın arabasıyla gitmeyecek işe. kendi aracı ile gidip gelecek.

tabiki ben ona kollarımı açıp herşeyi unutmadım. susup gözlemliyorum şuan..

bugün hep birlikte dışarı çıktık. açık havada uzun süre oturduk. iyi geldi....

öncelikle iyi geceler;

konunun hepsini okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.

eşimin beni aldatmadığından %100 emin olunca boşanma mevzularını kapattım.

kendisinden benimle olması gerektiği gibi ilgilenmesini, abarttığı kilomu ikide bir yüzüme vurup rencide etmemesini, vs.. söyledim. bir de artık o mimar X hanımın arabasıyla gitmeyecek işe. kendi aracı ile gidip gelecek.

tabiki ben ona kollarımı açıp herşeyi unutmadım. susup gözlemliyorum şuan..

bugün hep birlikte dışarı çıktık. açık havada uzun süre oturduk. iyi geldi....

Konunuzu okudum, bu en son yazdığınız mesajınıza sevindim. Evliliklerde bıkma olur, gün gelir siz de bıkarsınız ama her şey diyalogla hallolur. Siz üzülmeyi hak etmiyorsunuz, eşinizin davranışları sizi üzmesin. Spor yapın ama kendiniz için, moralinizi ve öz güveninizi kazanmanız için.

ahahahah :) ne adonisiii

tepesi kel, 170 boyunda tipik Türk erkeği. hayır küçümsemek doğamda yok ama beni küçümseyince kendisi ister istemez ben de onun kusurlarını yüzüne vurmak istiyorum :)

bahsettiğim kortizonlu lavmanı kullandığım günün sabahı tartıda +2 kg görebiliyorum. aşırı şişkinlik yapıyor karın bölgemde özellikle. bu da elimde olan bişey değil malesef ki..

Eşim de kortizonlu ilaç kullanıyor.
Uzun zamandır birlikteyiz hep çok zayıftı.
Maksimum kilosu 70 olmuştu.
İlaca başladı 82yi gördük.
Özellikle ödem yapan tuz ve şeker gibi besinler daha da çok şişiriyor.
Biraz dikkat etmeye başladı.
Şimdi 75 kilo.
Tabi bizim bünyemiz erkeklerden bir hayli farklı.
Çok çabuk kilo verebiliyorlar.

konunun hepsini okumadığınız için size hak veriyorum

her ilişki kendine özeldir, kimi ilişkiler de kadın da erkekte serbesttir, kadının erkek arkadaşları vardır, adamın kadın arkadaşları vardır..

bizim evliliğimiz ilişkimiz öyle değil. benim erkek arkadaşlarım olamaz (bu onun kuralıydı) ben de onun için aynısını istedim. senin de olamaz dedim.

işyerinde 50 tane erkek varsa ancak 10 tane bayan var.

onca adamın olduğu yerde eşimin kendine bayan birini arkadaş seçmesi, gereksiz muhabbetlere girmesi, kadının çocuklarının hangi okula gittiğini, okulunun aylık aidat ödemesine kadar bilmesini, kadının rimel markasına kadar öğrenmiş olmasına ve kadının adının ikide bir benim evimde geçmesini hazmedemedim.

eşim bana çok ilgili olsa, sevdiğini, değer verdiğini hissettirse bu kadar sinirlenip fevri davranmazdım emin olun. ama her an beni aldatıp tekmeyi basacak bi havası vardı son 6 aydır. ve 10 yıllık evliliğim boyunca hiç bi kadınla bu şekilde samimi olmadı.....

evet kızlarıma kavuşmam zor oldu, hatta doğumda plesenta previadan dolayı bi ara benden nabız alınamadı, yoğun bakımlarda kaldım. vucudumda 1,100 ml kan kalmış şoka girip ölmeme çok az kalmıştı... sonrasında iki prematüre bebeğe o halimle tek başıma baktım. ne kendi ailem ne de onun ailesi yoktu yanımda. gerçekten zor günler geçirdim... o yüzden tahammülüm azaldı bazı şeylere...

Buradan da anlaşılıyor ki çok güçlü bir kadınsınız.
Maşallah size :nazar::nazar:

Eşim de kortizonlu ilaç kullanıyor.
Uzun zamandır birlikteyiz hep çok zayıftı.
Maksimum kilosu 70 olmuştu.
İlaca başladı 82yi gördük.
Özellikle ödem yapan tuz ve şeker gibi besinler daha da çok şişiriyor.
Biraz dikkat etmeye başladı.
Şimdi 75 kilo.
Tabi bizim bünyemiz erkeklerden bir hayli farklı.
Çok çabuk kilo verebiliyorlar.

öncelikle eşinize geçmiş olsun.

benim ilaçtaki kortizon çok fazla değil ama gece kullanıyorum ilacı sabah uyandığımda 2 kg almış oluyorum. özel bi tuz ya da şeker diyeti yapmıyorum. tuz aşırı kullanmam aza yakındır şeker ise hiç bir içeceğime şeker kullanmıyorum ama gün içinde bir iki kurabiye yediğim oluyo kahvenin yanında.
evet erkeklerin bünyesi çok hızlı kg veriyor. benim eşim de 1 ayda günde 3 km bisiklet sürerek 9 kg verdi... şok oldum. ben sürsem veremem eminim. 1 ay boyunca karatay diyeti ve hergün 45 k leslie yapmama rağmen 4 kg yu zor verdim :/

canım esınle bu ılsıkının nıye boyle gıttıgını sor.
cınsel acıdan bıle sana dokunmadıgını
sonra en son cozum bosanmalısın
eve gec gelıyor mu mesajlasıyor mu evde .. konusuyorlar mı .. facebookta falan bunları ogren sohbetlerı ne yonde
kadını kocasını eve cagır samımıyetlerıne bak ama en son bosan OFKEYLE KALKP ZARARLA OTURMA

eşim eve geç gelmez. zaten kamuda çalıştığı için çıkış saati belli. mesajlaşmaz kimse ile, telefonu hep ortada durur, sadece kavga ettiğimiz o gece sabah kadın aramasın diye kapatıp yastığının altına koymuştu.

eşim hiç bir sosyal ağı kullanmıyor,

ben o kadınınla da eşiyle de hiç bir şekilde muhattap olmam açıkçası. önce sinirlenip kadını aramayı düşündüm ama iyiki de aramadım..

eşim o kadınla iş dışında muhattap olmasın benim için yeterli..

Konunuzu okudum, bu en son yazdığınız mesajınıza sevindim. Evliliklerde bıkma olur, gün gelir siz de bıkarsınız ama her şey diyalogla hallolur. Siz üzülmeyi hak etmiyorsunuz, eşinizin davranışları sizi üzmesin. Spor yapın ama kendiniz için, moralinizi ve öz güveninizi kazanmanız için.

şuan kendimi motive etme aşamasındayım. hayatımda hiç diyetisyene gitmedim ama bu sefer onu bile düşündüm. diyetisyen eşliğinde diyet ve leslie düşünüyorum.. evet kesinlikle eşim beni zayıf görmek istediği için değil, bunu kendim için yapıcam...

ben o detayı kuzenimle bana yakıştırdığı cümleleri vurgulamak için yazmıştım açıkçası..

eşimin de hayatında benden öncesi olmamış o anlamda, benim de olmadı.

evet ben kendisine dedim benim iş yerindeki bi adam her sabah gelse alsa birlikte gitsek sen ne yapardın beni oracıkta ya gebertirdin ya da anında boşardın dedim. kendisi tahammül edemeyeceği şeyleri bana da yaşatmamasını söyledim. önce diretiyodu yok ablam yaşında yok bilmem ne diye ama dün çok şükür hata yaptığını kabul edebildi..

Erkekler malesef bizim gibi düşünemiyorlar onlara bişeyleri anlatmak için hep örnekleme yapmak gerekiyor.. erkek kadın eşit olamaz fiziksel olarak, hormonlar olarak , düşünce yapısı olarak ama duygular aynıdır. sizi nasıl kıskanırsa sizinde onu kıskanabileceğinizi bilmesi gerek.. konuşa konuşa örnekleme yaparak hatalar düzelir.. ben inanıyorum ki eşiniz kuzeniyle söylediği lafta belki kuzeninize güvenmedi ne bileyim erkek kafası işte.. ama şaçmalamış..

bi daha böyle konuşursa utandırın eşinizi sakin sakin inceden inceden .. yerin dibine sokmalı ki anlasın..

bide bazen ilişkilerde her anlamda heyecan bitebiliyor hayat koşuşturmacasından.. normal şeyler bunlar bunu farkettiğiniz an biraz değişiklik yapın kendinizde ilişkinizde cinsel yaşamınızda bile .. tam anlatamadım anlamışsınızdır beni..

Hatasını kabul ettiğinine sevindim..

Back
X