bu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..
10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....
yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.
son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...
ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...
eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.
X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar
eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.
bu olayı ben abartıyor muyum sizce?
cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşimin

bunu yazmak ne acı

(((
yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?
dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......
kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım

((
okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.