Yolun sonundayız artık

ALLAH RAZI olsun arkadaslar.siz Türkler çok iyisiniz.iyi bir arkadas,anne,abla,eş,evlat,kardessiniz.RABBİM HER İKİ DÜNYADA MUTLU ETSİN SİZLERİ.amin

Kahve içerken dedim ki annem babamla konuşmuş o da annem gibi o şekilde doğru olmaz demiş.ve ben ne yapacağımı biliyorum dedim.odaya geldiğimizde yanasmalar falan.midemi bulandırıyordedim seni hiç anlamıyorum

Aslında böyle olsun istemezdim ama eşimle yaşadıklarım bana çoook dost kazandırdı .beni tüm içtenlikle dinleyen ve canımın acısını kendi içinde hisseden arkadaslarım.hepsini çoook seviyorum.onlara layık oldumsa ne mutlu bana.

Yolun sonuna geldik diye lütfen üzülmeyin..

Allah bir kapıyı kapatmak ister ki eskisini unutturup yenisini versin..

Eşiniz de kocanız da olsa size, sizin kalbinize uygun değilmiş..

Belli ki insan değişmiş bu kişi...

Karısını hakir gören toplum içinde aşağılayan erkeklerin bir de eşlerine geceleri yanaşmalarını da anlamıyorum..

Bu daha iğrenç ve rezil bir durum..

Ben sadece bu nedenden dolayı eşini bırakmış bir sürü sefalete katlanmış kendini ayağa kaldırmış ve yaşama keyifle devam eden insanlar gördüm..

parasız parasız tutundular hayata ve küllerinden yeniden doğdular..

Eğer gerçekten ondan tiksindiyseniz ki size hakaret etmesi bile yeterlidir, lütfen gözünüz kara olsun..ne yapacağım ben parasız kalacağım diye düşünmeyin..aç da kalsanız sefil de olsanız bu adamdan kurtulun...

Belki sizin için daha hayırlı ve güzel bir yaşam vardır önünüzde..

Böyle beklerken buna ulaşmayı da engelliyor olabilirsiniz..

Lütfen toparlanın ve bu adama gününü gösterin!

İyilikler dilerim...

İNŞAALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR.artık onu eşim olarak görmüyorum.hiç asla .kaçıyorum.onunla konuşmuyorum.sevmiyorum.dokunduğunda hiç kılım da kıpırdamıyor

Kahve içerken dedim ki annem babamla konuşmuş o da annem gibi o şekilde doğru olmaz demiş.ve ben ne yapacağımı biliyorum dedim.odaya geldiğimizde yanasmalar falan.midemi bulandırıyordedim seni hiç anlamıyorum

beni yataktan kovan adam boşanma davası açtığımı öğrendiğinde yanaşmıştı, aynen sizinkinin yaptığı gibi. benim de midem bulanmıştı, sizi çok iyi anlıyorum. sevseydi yataktan kovmazdı beni. sizinki de sevseydi o muameleyi size layık görmezdi. şimdi gelgitleriniz olacak. bir an eşinizin aslında çok da kötü biri olmadığını söyleyecek beyniniz size, yanlış mı yapıyorum diyeceksiniz. AMA hepsi illüzyon, sakın kanmayın, o illüzyonların sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Caramello evet eşim oğlumun gösterisinden sonra konuşalım dedi. Sanırım hayatındaki kişi ile araları o an kötüydü. Sonra düzelttiler ki Pazartesi aramadı. O gün akşam oğlumu bana bıraktı. Kapıyı açtım. "ya bugün konuşacaktık. İşim çıktı. Arayamadım" falan demedi. Hiç bir şey dememiş gibi oğlumu paket gibi bana verdi ve gitti.
2 gün sonra ben onu aradım. Sen nasıl insansın? Oğlumun gözyaşalrının bedelini nasıl ödeyeceksin çok merak ediyorum dedim. Hiç bir adım atmadın, boşanmıyorsun da dedim. Sen dava açmayacaksan ben açacağım dedim. "aç" dedi. Son durum bu. Bundan sonra oğlumu istediğin zaman göremezsin dedim. Bana utanmadan mahkeme bitene kadar istediğim zaman görürüm, ondan sonra da mahkemenin belirlediği zaman görürüm dedi. Çocuğa eziyet ediyorsun dedi. Ben de oğlum alıştı bu duruma dedim.

Bu erkeklerin hukuktan anladığı yok. Boşanma davası açıldıktan sonra çocuğun baba ile görüşme günleri için mahkemece karar veriliyor (ama sanırım bunun için de mahkemeye başvurmak gerek)
Ne demek istediği zaman görecekmiş. Ben haftada en az 1 kere gösterirken çocuğu, benimki "her gün görmek istediğini " belirterek başvuruda bulunmuş mahkemeye. Karar çıktı : Ayda bir hafta sonu 8 saat toplam.

sonanda eşinin arkadaşının eşi ile ilişkisi var mı?

sadece face özel mesajları var diye biliyorum ben.

yoksa yeni birisini bulduğundan mı şüpheleniyorsun?

bence bu günleri günlüğüne yaz.

not et...

ayrıca "istediği zaman görebilirsin ama benim düzenimi bozmadığın sürece" de

senin çocuğu getirmeni bekleyemem de.

hayatım var benim de de..

bir de sen kaç yaşındasın?

Abba daha genç...

dışarı çıksana biraz?

hatta sen telefon et bakalım" bir akşam için çocuk sen de kalabilir mi"de.

çocuğu da senden almasın. Sen teslim et. süslen püslen..

ama çocuğu verip eve geri dönme...

gerçekten çık dışarı. katıl kalabalığa..

güzel bir yaz akşamı eğlen

Ben 40 yaşındayım. Ama 25 gösteriyorum, herkes öyle diyor. O dediklerini yaptım ama eşimin gözü beni görmüyor şuan. Oğlumun da onda kaldığı zamanlar oldu. Oğlum onda kaldığında evimize götürüyormuş oğlumu yani kendi tuttuğu eve değil. Diğer zamanlar kendi tuttuğu evde kalıyor. 5 aydır temizlenmeyen evimize götürüyor oğlumu. Bilmiyorum arkadaşının karısıyla mı yoksa başka birisiyle mi? Ben onu takip edemem, çalışıyorum. Cumartesi bile tam gün çalışıyorum. Pazar günleri de oğlumla görüşüyor zaten. Saat 11'den akşam 7'ye kadar.
Elimde mahkemeye sunacak delilim yok. Şahitliğe gelince de kimse şahitlik yapmaz, sen de biliyorsun. Önce olur diyenler sonra mahkemeye gelmezler. Tek bildiğim o kadın eşimi işte iken sürekli arıyordu. (çünkü bir kaç kez gündüzleri görüştüklerini yakaladım) Face'deki mesajı var gördüğüm ama başka mesajları da varsa bile silmiştir eşim. Hala kadının verdiği resim eşimin profilinde. Geçen kadının eşi kalp krizi geçirmiş, eşim hastaneye ziyaretine gitmiş yani hala görüşüyorlar ama aralarındaki durumu tam olarak çözebilmiş değilim. Belki de başka biri vardır hayatında. Çok mutlu eşim, çook mutlu, çok da bakımlı.
Kiminle beraber bilmiyorum ama kesinlikle birisiyle. Çünkü pembe bulutlarda. Kadına gelince kadının suçu çooook. Eşim belki onunla değil başkasıyla beraber ama kadının eşime askıntı olduğu kesin. Öyle olmasa sürekli eşimi aramaz. Sürekli fotoğraflarını çekmez. Daha anlatmadığım bir sürü şeyler var. Kadının hareketleri kesinlikle evli bir kadının yapacağı şeyler değildi ama kadının kocası da işin tuhafı kaburgası genişlerden. Bir söz var ya "time unveils the truth" (zaman herşeyi ortaya çıkarır) diye... Bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek.
Burda herşeyi yazamıyorum ben çalışıyorum ama asıl işimi yapmıyorum. Şu an üniversitelerde öğretim üyesi kadrosu bakıyorum. Haber beklediğim yerler var. İşim olduğunda oğlumla yeni bir hayat kuracağım ve eşime BYE diyeceğim.

Son düzenleme:

Evlenirken yardımcı olan çok kişi boşanırken yardımcı olmuyor maalesef
telefon dökümü azda olsa hakime bi fikir verir ama adam yapıp edicek sırf ıspatlayamıyorsun diye haklarını alamayacaksın ne kadar adil....
aslında maddi gücün olsa bu işle uğraşan yasal firmalar var öyle bi resmedip getiriyolarki

O bayanlarla evlenmeyi düşünmedikten sonra neden boşansınki böyle nafaka vermiyor , hala üstündeki hakları koca hakları , çocuğa kısıtlama yok hem sıkılırda barışmak isterse zora girmeyecek

Son düzenleme:
Canım ya mesaj kutusunda açtıgın topigi gördüm de girdim.şok oldum 20 sayfayı okudum tek tek.

Sen de psikolojik hastalık felna yok.aklından çıkart şunu...

senin eşin hasta hemde çoook hasta...

yıllardır bu adamla ve hakaretleriyle yaşamaktan duyguların,aklıniruhun darmadagın...

ve o kadar normal ki...sistemli ve sürekli psikolojik şiddet görmüşsün...

kendini toparla...sen her şeyin üstesinden gelirsin.O ADAMDA BUNUN FARKINDA Kİ SANA TIP TRENİ KAÇTI ÇALIŞAMAZSIN,BAŞARAMAZSIN VS deyip duruyor.

Neden? Çünki kendine güvenin tam olursa arkana bakmadan gideceksin.BAŞARACAKSIN...Mutlu olacaksın...O biliyor da sen İNANAMIYORSUN CANIM ...
İnan ... NEDEN GERİ ADIM ATTI?Seni elinden kaçıracak ve arkandan bakakalacak?Kendi psikopatlığını çekecek başka bir ZAVALLI YARATMAK onun için bile çok zor.Çünki senin kadar çile çekecek kadın kalmadı ortamda...Bal gibi farkında kendi hastalıgının...

Lütfen geri dönme artık.Sakın tehdit,şiddet,yalvarma,gözyaşı, ne yaparsa yapsın ikna olma!!!

Dediğin gibi ilaç firmalarına bak REPRAZANTÖR ol .İngilizcem iyi diyorsun EVDE ÇEVİRİ YAP.Yeminli tercümanlık bürolarına bak GOOGLE dan.Arar konusur gider görüşürsün:Çocugun uyuyunca METİN ÇEVİRİR ekmek paranı çıkartırsın.TIP DERGİLERİNE BAŞVUR.TIP MAKALELERİNİ İNGİLİZCEDEN ÇEVİRİEBİLİRSİN.

Aile polikliniklerinde AİLE HEKİMİ olarak çalışabilirsin.Ambulanslarda PARAMEDİK olarak çalışabilirsin.

İSTERSEN ALLAH SANA TEK TEK KAPILARI AÇAR ...Dualarım seninle...Kalk ayağa arkadaşım.Durma ,düşünme bile bir an kendin PSİKOLOJİK OLARAK RAHATSIZSIN DİYE...iyi bile dayanmışsın...

Haber ver...Güzel haberler inşallah...

bu adamdan kurtulduğunda keşke daha önceden gitseymişsim diyeceksin..
değerli vaktini bu adam için harcama değmez, mutlu olucaksın ondan vazgeçtiğin an..

kuzum sen güçlü bir bayansın atlatacaksın ben biliyorum
üzülme ve o adama asla yüz verme sen yüz verdikçe tepene çıktı
her şey güzel olacak inşallah
o adam kendi haline yanacak
seninle birlikte her şeyini kaybedecek

Canım arkadaslarım ALLAH RAZI OLSUN.eşim gitmemem için elinden geleninyapıyor.fikrimden dönmek niyetim yok ama o öyle bir hassaslıkta ki gitsem ölecek sanki.ramazan ayı hatrına şimdilik buradayım.ama"çirkefim"tam olarak.:)ama bir yandan da dualarımı eksik etmiyorum.el FETTAH esmasını dilimden düşürmüyorum.kapı aç bana ya RABBİM.ya artık düzelsin ya da gideyim.

Merhaba canım benim.eşimin narsist olduguna eminim artık.bense psikoterapiste gitmek için uygun fırsat kolluyorum.hem böyle birisiyle nasıl davranmam hem de özgüvenimi telafi etmem için.kendimi ispat etmeliyim artık.dün kızkardeşine diyor ki öğluma Eylül'de ingilizceye başla.onlar yurtdışındaydıkar yıllarca.sen ilk ,oğlun 2.öğretmeni olur dedi.baynim döndü,kalktım mutfağa.nasıl ya.beni nasıl bu kadar hiç saya bilir ya.1 .çocugun ilk öğretmeni annesidir 2.ben öğretiyorum zaten.onunki Pakistan ingilizcesi ,benimki Amerikan ingilizcesi üstelik.beni o kadar hiçe sayıyor ki.

adam da haklı. egolarını siz olmasanız nasıl tatmin edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…