Yolun sonundayız artık

Her şeyi sineye çektim,yuttum tüm zehirlerini.nşye yaptım bilmiyorum .mazaşist falanım galiba

Bağımlı olduğu kşi tarafından terk edilmemek için her türlü acıya, aşağılanmaya katlanırlar. Kendilerine olan öz güvenleri düşük olduğundan bunu karşısındaki kişininki ile telafi etmeye çalışırlar. Bütün bunlardan dolayı her çeşit tavizi verebilirler. Bu kişiler bağımsız çalışacakları iş ortamlarında rahatsızlık yaşarlar ve başarısız olurlar. Sorumluluklardan kaçınırlar, ciddi karar vermeleri gereken durumlarda aşırı endişeli olurlar.

Ailesi olsun evi cocuklari olsun diye hevesle evlenen sansiz kadinlarin kendine koca diye sectigi odunun bilimsel aciklamasi
Insanin gozu korkuyo resmen

Kendi ayaklarının üstünde dur ve terket o adamı
Seni istemeyeni sen hic isteme
Ne demek degersizsin ! Her insan değerlidir , o öyle görmüyor diye niye degersiz olacaksın , sana önce Allah deger vermiş ve yaratmış , yaradana ve cocuğuna karşı sorumlulukların var , esin istemiyorsa yoluna mecbur tek devam edeceksin .
İntihari filan da cıkar aklından , çünkü yaparsan gideceğin yer bundan daha kötü olacak.
Zor ama güçlü olmalısın , Allah yardımcın olsun

güzel arkadaşım, sen işin içinde olduğun için muhtemelen göremiyorsun. eşin olacak vicdansız da anası da kafadan çatlaklar. bana abdest , namaz falan deme; bunların akıl sağlıyıyla karakterle ne ilgisi var. adamın akli dengesi bozuk, yanında dura dura senin psikolojin de nasibini almaya başlamış. o adamdan uzaklaş, psikologla görüş, biraz zaman geçsin , bak nasıl göreceksin nasıl bir malla evlilik yaptığını. Eşine de saydırıyorum kusura bakma ama hak ediyor hem de fazlasını. inan elimde imkan olsa gelir alırım seni o evden.

Az evvel dedim ki bugun evli olarak,pardon formalite evliliğimizin sın günü.hiç bişey demedi.umarım öyledir.İNŞAALLAH.oğlumu da artık ondan uzak tutmak istiyorum.sayesinde mızmız bişey oldu.benle iyi.onun yanında yemek yemez.her şeyden şikayet.sebep şu ki oğluna aşırı düşkün.her ufak şeyi fil kadar yaptı.oglum kafanı mı çarpdın,nereye çarpdın,nereye,nereye,bunaltır çocuğu,sonra beni çağırır,çocuk başını nereye çarpdı.eğer görmediysem bittim demektir.sen nasıl annesinden tut taaa sülaleme saydırır.haliyle 2 mizi de yıpratır.işte böyle böyle çocuğu da en ufak şeyden mızmızlanan bişeye döndürüyor

şimdi oğlun küçük , ağzı var dili yok. şöyle ergen olup palazlandığında eşinle yaşayacağı sürtüşmeleri tahmin bile edemiyorum.
yazık çocuğa da...bu arada oğluna aşırı düşkün falan olduğuna inanmıyorum eşinin. bana düşkünlük değil de müdahale etmeyi seviyor ve yine oğlunu kullanarak seni eziyor gibi geldi.

bu kadar hakaret ettiği kişiyle nasıl yatıyo bu adam onu anlamadım özel olacak ama cinsel hayatınızdamı böle

Canım sen kendine bu teşhisi koyuyorsan,çözümü de bulabilirsin.. Sen muhakeme yeteneği çok iyi, güçlü bir kadınsın..

Ben burada oğluna düşkün seven bir baba değil,Hastalıklı bir ruh hali görüyorum.. o ruh haliyle çocuğuna ve çevresine zarar veren bir baba görüyorum Pabucumun babası!!

Benim eşimde oğluna çok düşkün. Boşver bunları. Sen kendi kişiliğini kazanmaya bak. Gerekirde bir psikiyatriste git.Kendine yeni bir hayat kur artık. Hala geçmişle yaşıyorsun. O yaptıklarının bedelini ödeyecek zaten. Sen artık sadece kendini düşün. Kariyerine devam et. Göreceksin bir kaç ay sonra çok mutlu olacaksın ve ondan kurtulduğuna şükredeceksin.Kendine yönelmenin zamanı gelmiş artık.

Onunla nefes alıyor resmen.hastalık derecesinde ama.bugun kalbim çok hızlı atıyor,midem bulanıyor.tek üzüntüm onların ayrılması.ama ALLAH ŞAHİT Kİ BUNU BEN İSTEMEDİM.bu durumu da Yene bilsem keşke.onun bana açıldığı yok ben neden böyleyim .

ben bir doktorum.ve boşandım arkadaşım.hiç zor değil.bizim aldığımız o eğitimin o emeğin ardından sen nasıl evde oturuyorsun anlamadım.bizimki kadar para kazanmanın garanti olduğu bir meslek mi var.afedersin ama sana dünyanın hakaretini sayan biriyle hayatını geçireceğine poponu kaldır ve çalış.

bende boşandım özel bir şirkette çalışıyorum herkesten uzakta ikizlerimle yalnız yaşıyorum ve çok mutluyum bugüne kadar olmadığım kadar çok mutluyum
boşanmak hiç de zor bir şey değil birazcık kendine güvendikten sonra herşeyin üstesinden geliyosun..
siz doktorsunuz üstelik bizlerden çok daha güçlü olmanız gerekiyor..
boşanmanın zorluğu sadece karar vermekte zorlanıyosunuz onun haricinde bir bakmışınız ki bitmiş gitmiş..
Lütfen kendinize olan saygınızı ve oğlunuzun size olan saygısını yitirmeden o adamdan boşanın inanın hayatın o kadar güzel olduğunu anlayacaksınız ki bir kuru ekmek bile yeseniz mutluluğun ne demek olduğunu o an göreceksiniz...

adam gerim gerim geriniyodur bi doktoru eve kapatmış hizmetçilik yaptırıyor o gerinmesin de kim gerinsin..
bence senin güvenin kalmamış kendine.hemen tayin iste.al çocuğunu git.kaç lira maaş alacağını tahmin edebilirsin hiç de az almıyoruz arkadaşım.epilasyona git zayıfla güzel giyin kendine para harca.

Bana demişti ya döner dönmez havaalanından annenin evine dön diye.sonra dedi ki baban karşılasın götürsün seni.annemle konuştum onun yanında .annem çok sinirlendi.dedi ki kendi götürdü,kendi geri getirsin.babana nasıl söyliyim .oyuncakmı ?kimse size boşanmayın demiyor.gel adam gibi eşyalarını al evinden ,kapımız her zaman açık.ama bu ne demek.tatilden anne evine.kendisine söyledim,dedi annen haklı,düşünememiştim.tabi haklı dedim.ben bunu haketmedim çunki dedim.sadece oğlum içindi sabrım.ama artık dayanacak gücüm yok .o arada gittim plaj havlularını vermeye,dönüşte dedi ki zalimin zülmü varsa mazlumun da ALLAHı var dedi.kimmiş zalim dedim,ben dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…