Yolun sonundayız artık

Senin adına çoook sevindim cnm.ALLAHIM IKIZLERİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VERSİN.darısı basıma

yanlışlıkla başka konuya yorum yaptım az önce.

abba

ne konuşacaksınız acaba

artistlik yapacak bakalım

terkedilmeden burnu sürtmeyecek tiplerden gibi duruyor ama belli olmaz

sonanda sen ne yaptın?

eşin senle görüşecekti. konuşalım demişti.
aramadı bir daha dedin?

var mı bir gelişme?

vallahi öyle

zaten ileri düzeyde narsistmiş belli.

işin kötüsü çocuk için yaptığı tüm fedakarlıklarını eşi farklı yorumluyor.

ezik olduğu için fedakarlık yapıyor diye düşünüyor belli ki.

ama umarım kim yaman anlayacak

ederse etsin.

ne farkedecek?

hiç yapmadığı şey mi?

ne kadar doğru yolda olduğunu gösterir.

ama narsistler aslında müthiş özgüvensizlermiş.

geri adım atarsa da şaşma

Yemin ederim qeri adım attı.kucaklamalar falanlar.iddet süresi 3aymıydı,birlikte olalım da 3ay daha benim ol,falan.dedim sen hastamısın.nasıl bir kafa bu ya.yemin ederim anlamıyorum.kapattım kendimi banyoya hüngür hüngür ağladım.adam baktı ciddiyim,bir yalvarmadığı kaldı.nefret ediyorum.belki havaalanından gitmem ama en geç 1 haftaya terk ederim evi.!!!!!bu masalları çoook dinledim

bak arkadaşım mesleğinle ilgili her konuda yardımcı olurum uzaktan ne kadar olabiliyorsa.ben hemen çalışmya başladım ve oldukça deneyimliyim.boşandım kendi çocuğuma kendim bakıyorum.,
herif seni yollamak için can atıyor sen yapışıp kalmışsın ona.arkadaşım sen çılgın mısın eline öyle bir mesleğin var ki havada karada iş bulursun iyi de kazanırsın. gül gibi yaşarsın..fıstık gibi de bir kadın olursun istersen arkandan bakar kalır.
güçlü dur biraz ya..

nasıl yani boşanmayalım mı diyor yoksa yatalaım kalkalım biraz daha mı diyor anlamadım ki.

Eğer kararımdan dönersem şerefsizim.defalarca toplandım gitmek için defalarca bu şekilde pişmanliklar falan filan.ben hadi tamam dedim.3gün sonra aynı hakaretler,rezillikler.ve gitmediğim için de ayrıca suçlandım.bu çekilirmi soruyorum size.mesleğimi yapıcam arkadas.kadın doğum'u kazanmak içinelimden geleni yapıcam İNŞAALLAH.ruscayı da öğrenip ilaç şirketlerinden birinde işe başlıycam.ben oğlumla mutlu olucam İNŞAALLAH

oha !

hasta ruhlu insan...

" aaa iyi olur bence de. Ben ayrı eve çıkarım. ama bir sevgili edinene kadar, iddet süresi bitse de arada birlikte oluruz.

ihtiyacım olduğunda gelirsin "

demek lazım ya neyse...

bu adama verilecek en güzel cevap onun gibi edepsizlik ya neyse..

asla ağlama...

gül geç..

hiç bir şeyin pazarlığını yapma...

Verilecek ne cevaplar var terbiyem müsaade etmiyor,ona havaalanından gitmeyceğimi söyledim,çunki bunu haketmiyorum.ama 4,5gune kadar tekrar İstanbula dönücek ve ben o yokken evden çıkacağımı söyledim

Bu erkekler niye böyle yaa... ne öldürüyor ne güldürüyor.. işini gören, hizmetini yapan,bir de üstüne stresini attığı kadını kaçırmak istemiyor sanırım..

Hakkında hayırlısı olsun canım.. sen dik dur yeter..

Hakaretin Kralı'nı yaptı aslında birlikte olmak istiyerek.kendimi paçavra gibi hissetdim

Canıma kıymak istiyorum.o kadar kınuşuyor şi herşey için.geri zekalı,beyinsiz,yarım akıllı,görgüsüz,aptal,kıllı,şahsiyetsiz,her şeyim ben

Evladınız var konuşmayın öyle lütfen, onun size ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olur inşallah...

Siz belki bir şekilde atlatacaksınız bunları ama çocuk bu durumdan fazlasıyla etkilenmişe benziyor. Böyle ailenin (özellikle babanın) çocuğu da ileride babasını taklit edecektir evlilik hayatında. Çok üzüldüm durumuna canım. Keşke herşey daha güzel olsa. Güçlü bir kadına benziyorsun, ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…