bende boşandım özel bir şirkette çalışıyorum herkesten uzakta ikizlerimle yalnız yaşıyorum ve çok mutluyum bugüne kadar olmadığım kadar çok mutluyum
boşanmak hiç de zor bir şey değil birazcık kendine güvendikten sonra herşeyin üstesinden geliyosun..
siz doktorsunuz üstelik bizlerden çok daha güçlü olmanız gerekiyor..
boşanmanın zorluğu sadece karar vermekte zorlanıyosunuz onun haricinde bir bakmışınız ki bitmiş gitmiş..
Lütfen kendinize olan saygınızı ve oğlunuzun size olan saygısını yitirmeden o adamdan boşanın inanın hayatın o kadar güzel olduğunu anlayacaksınız ki bir kuru ekmek bile yeseniz mutluluğun ne demek olduğunu o an göreceksiniz...
adam gerim gerim geriniyodur bi doktoru eve kapatmış hizmetçilik yaptırıyor o gerinmesin de kim gerinsin..
bence senin güvenin kalmamış kendine.hemen tayin iste.al çocuğunu git.kaç lira maaş alacağını tahmin edebilirsin hiç de az almıyoruz arkadaşım.epilasyona git zayıfla güzel giyin kendine para harca.
Çocugu uyut gel konuşalım dedi.hakaret etmeyeceksen tamam dedim
ederse etsin.
ne farkedecek?
hiç yapmadığı şey mi?
ne kadar doğru yolda olduğunu gösterir.
ama narsistler aslında müthiş özgüvensizlermiş.
geri adım atarsa da şaşma
Verilecek ne cevaplar var terbiyem müsaade etmiyor,ona havaalanından gitmeyceğimi söyledim,çunki bunu haketmiyorum.ama 4,5gune kadar tekrar İstanbula dönücek ve ben o yokken evden çıkacağımı söyledimoha !
hasta ruhlu insan...
" aaa iyi olur bence de. Ben ayrı eve çıkarım. ama bir sevgili edinene kadar, iddet süresi bitse de arada birlikte oluruz.
ihtiyacım olduğunda gelirsin "
demek lazım ya neyse...
bu adama verilecek en güzel cevap onun gibi edepsizlik ya neyse..
asla ağlama...
gül geç..
hiç bir şeyin pazarlığını yapma...
Eğer kararımdan dönersem şerefsizim.defalarca toplandım gitmek için defalarca bu şekilde pişmanliklar falan filan.ben hadi tamam dedim.3gün sonra aynı hakaretler,rezillikler.ve gitmediğim için de ayrıca suçlandım.bu çekilirmi soruyorum size.mesleğimi yapıcam arkadas.kadın doğum'u kazanmak içinelimden geleni yapıcam İNŞAALLAH.ruscayı da öğrenip ilaç şirketlerinden birinde işe başlıycam.ben oğlumla mutlu olucam İNŞAALLAH
Bu erkekler niye böyle yaa... ne öldürüyor ne güldürüyor.. işini gören, hizmetini yapan,bir de üstüne stresini attığı kadını kaçırmak istemiyor sanırım..
Hakkında hayırlısı olsun canım.. sen dik dur yeter..
Canıma kıymak istiyorum.o kadar kınuşuyor şi herşey için.geri zekalı,beyinsiz,yarım akıllı,görgüsüz,aptal,kıllı,şahsiyetsiz,her şeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?