Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Canlar benim gibi yaş itibariyle yolun yarısına gelmiş,hamile kalamamış,çalışmalara yeni başlamış veya derin tecrübeler kazanmış dostları topiğimize bekliyoruz.
İlk gelen dosta havuçlu kek ve kahve ikramımız var.

aaaaaaaaaaaaa:teytey::dance:hihoyyyt

canım benim ilk ben geldim yuppyy kekkei kazndımmı canım topiğn hayırlı olsun güzel dostluklara sevgiye paylaşımlara samimiyete merhaba

ama bende isterim kek yaaaaaaa :sinifsinif:

Canlarım hoş geldiniz kek ve kahveyi her ikinizde hak ettiniz bolca var merak etmeyin.ıkinci dilime ne dersiniz?:)))))

Fatoşcum ne aboneliği anlamadım cnm bilmiyorum

Busecim sende hoşgeldin tatlım.

Umarım yolumuz aydınlık olur,kimseyi kırmadan üzmeden uzun dosthane paylaşımlarda bulunuruz.

fatoözel mısra benim sol göğüsmde büyüme farkettim dokununcada acıyor ama biz hayıt kullanıyoruz hayıt bende göğüslerimdeki sancıyı hafifletmiş rahatlatmıştı regl günüme 10 gün var acaba ne ki

EKıN GEL CNM GEL ÖYLE UZAKTAN BAKMA,GÖNLÜMÜZ GENıŞ KATILIVER ARAMIZA.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar ben topiğe girmiyorum aylinte çılgına gizem79 za mesaj atarmıısnız nihalime en azından kızlara mesaj atın hpt honeye ben beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…