benide aranıza alırmısız
inşallaaaaaaaaaah canımvalla serpilcim anlayamadım gitti adetime yakın kurudum 4 gün kaldı ama baya ıslağım kaydirigubbakcemile3 göğüslerim çok acıyoo umutlanmakta istemiyorum
benide aranıza alırmısız
ne demek buyur gel hoşgeldinbenide aranıza alırmısız
kendine iyi bak busecan iyi akşamlar canımkızlar ben çıkcam az kaldı hepinizi öpüyorum canlarım yarına devam ederiz vereliniortakkaydirigubbakcemile5
ya yasin duamızı nasıl taşıyacağız burayakopyala yapıştır yapabilrmiyiz acaba?
ya yasin duamızı nasıl taşıyacağız burayakopyala yapıştır yapabilrmiyiz acaba?
serpil ben sende şüpheleniyorum walla. bana sanki hamileymişsin gibi geliyor. senide çok umutlandırmak istemiyorum ama sanki içime öyle doğuyorbusecan inşallhh pozitif sonuç alırız
hayıt kulanan değerli arkadşlarım akıntı varmı sizde bende akıntı var da :kedi:
Yapılır cnm en son hangi sayfadaydı acaba ben bir koşu alıp geleyim
canımmmmmmmmmm benim evet zerdal çıktıkumsalımmmmmmmmmm ayy zerdal çıktımı onun mesaisi bitmiştiryarın haberi olur inşallhh
hoşbulduk canım sanada sevgiler kucak dolusu öpücükler bir akdeniz ve ege hayranı olarakkumsal canım yüreğimize hoşgeldin akdenizin sıcvak şehrinden sıcak sevgiler bebebğim
hoşbulduk busecimhg cnm
mısracım hoşbulduk inşallah çok güzel paylaşımlarımız olur yeni topiğimizde hayırlı uğurlu olsunNe demek kuzum hoşgeldin sefalar getirdin
tamam canımiyi akşamlar bende öpüyorum kocamankızlar ben çıkcam az kaldı hepinizi öpüyorum canlarım yarına devam ederiz vereliniortakkaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canımmne demek buyur gel hoşgeldin
serpil ben sende şüpheleniyorum walla. bana sanki hamileymişsin gibi geliyor. senide çok umutlandırmak istemiyorum ama sanki içime öyle doğuyor
ama göğüs acısı adet belirtiside olabiliyor canım benim yafatoözel mısra benim sol göğüsmde büyüme farkettim dokununcada acıyor ama biz hayıt kullanıyoruz hayıt bende göğüslerimdeki sancıyı hafifletmiş rahatlatmıştı regl günüme 10 gün var acaba ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?