Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................26
serpil.................21
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
Toplam ...............80

benim koca kızıyo böyle sitelere girmemem akşamları onun yüzünden giremiyorum ya
kaynana valla başımdaaaa

Beklenmeyen adet gÜnlerımız

Mısra......................23 Hazıran

Serpıl..................... KAÇTI CNM?

Busecan...............14 Haziran

Kopyalayıp doldurun kızlar

Son düzenleme:
Serpilcim bilemiyorumki gözüm,göğüsteki hassasiyette hamişlik belirtisi ama otlar çöpler yapıyorda olabilir :))))))

bende giremiyorum zaten canım benim eşimde karşı :))

mısracımm ellerin dert görmesin inşallhh duamız süper

ne bunlar başımızda :) kaydirigubbakcemile3
herşeye maydonoz ne var dertelşiyoruz ilk geçen sene kaydolmuştum ay ne kızdı ne kzıdı kavga ettik
14 haziran cnm ekleyemedim ben

Serpilcim bilemiyorumki gözüm,göğüsteki hassasiyette hamişlik belirtisi ama otlar çöpler yapıyorda olabilir :))))))

iSTEDıĞıNıZ HERKESı ÇAĞIRIN KIZLAR BEN ALELACELE TOPıK AÇTIĞIM ıÇıN HERKESE HABER VEREMEDıM.
BıR KıŞı HARıÇ TABıklava:

mısracım inşallhh otla çöple kalmayı tercih ederim inşallhh keşke ama canım arkadşım tek atışla kaldıysammm iyi maşllahh hayıtı kullandığımdan beri ilk defa göğüsüm ağrıdı onun için sordum :)))

Beklenmeyen adet gÜnlerİmİz

Mısra......................23 Hazİran

Serpİl..................... KAÇTI CNM?

Busecan...............14 Haziran

Kumsal.................12-14 Haziran

geldim bile ama isterseniz çıkabilirm de...

ay aşkolsun cnm ya

iSTEDİĞİNİZ HERKESİ ÇAĞIRIN KIZLAR BEN ALELACELE TOPİK AÇTIĞIM İÇİN HERKESE HABER VEREMEDİM.
BİR KİŞİ HARİÇ TABİklava:

tmm cnm

inşşş bebektirrr

gizemm sana mesajj atmaya çalışıyordumm ama dolu bebeğim hoşgeldin gönül bahçemizee sen kalbimizn prensesiisin eee hele anlat adetinle alalklı senin bu aralr günün olmalıydı gizemmm

Ben sana hep söylüyorum hep birlikte hamişlik bombasını patlatacağız inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…