Bilemiyorum bana hiç beni sevdiğini söylemedi neden söylemiyorsun diyorum ben söyleyemem yapım böyle diyor sevmesem evlenmezdim diyor ama sevdiğini hissettiğim en ufk birsey yapmıyorEn baştan beri böyleyse ya adamın huyu böyledir ya size ısınamamıştır, sevmiyordur. Üzgünüm ama başka açıklamaıs yok.
Cünkü hergün telefonu ortalarda evden dısarı cıkmaz coğunlukla yanımızda baska biri oldugunu sanmıyorum bu nedenleSizi sevmedigi için olabilir mi ? ( sizi üzmek istemezdim )
Ayrıca başka birisi olmadigindan bu kadar nasil eminsiniz ?
Ben onun davrandığı gibi davrandıgımda hiç umursamıyor kopuk 2 kişi oluyoruz daha cok üzülüyorum öyle oluncaO nasıl davranıyorsa bende öyle davranırdım , sonuçta sen elinden geleni yapmışsın ?
Evet aile ortamlarıda aynı kendisi gibi herkes birbirnden bağımsız ve kimsenin umrunda degilSevgisiz büyümüştür. Göstermeyi bilmiyodur
Senle ilgisi yok o zaman. Üzme kendini. Çok seviyorsan sen göster, öğrensinEvet aile ortamlarıda aynı kendisi gibi herkes birbirnden bağımsız ve kimsenin umrunda degil
Haklısınız sanırımGörücü usulü evlilikte sevgiden öte mantıkla evlenilir.
Eşin kendisine göre mantıklı olduğun için evlenmiş seninle.
Bu istekleriniz aşk evliliklerinde görülen şeylerdir.
Beklentilerinizi azaltın.
İnşallah öğrenirSenle ilgisi yok o zaman. Üzme kendini. Çok seviyorsan sen göster, öğrensin
Valla süslenir püslenir , işten sonra arkadaşlarımla dışarya çıkardım , 1 değil iki değil 3.sünde herifin aklı bende kalır. Ee napçan canım , sen kovalayım o hep kaçıcak mı , ben böyleyim demesi kolayına geliyor , bırak ödün verme kendinden sen kendini geri çek , bence tek taraflı bişeyler yapmak daha yıpratıcı. Yapmamda beklememde neye varıcak sonu seyrederdimBen onun davrandığı gibi davrandıgımda hiç umursamıyor kopuk 2 kişi oluyoruz daha cok üzülüyorum öyle olunca
Birde böyle deneyeyim tesekkür ederimValla süslenir püslenir , işten sonra arkadaşlarımla dışarya çıkardım , 1 değil iki değil 3.sünde herifin aklı bende kalır. Ee napçan canım , sen kovalayım o hep kaçıcak mı , ben böyleyim demesi kolayına geliyor , bırak ödün verme kendinden sen kendini geri çek , bence tek taraflı bişeyler yapmak daha yıpratıcı. Yapmamda beklememde neye varıcak sonu seyrederdim
Ben eşimi hiç anlamıyorum bazen benim yanımda gibi duruyo aman beni seviyor eşim diyorum bir bakıyorum sanki hala annesnn babasnn evinde bir birey ben öğretmenim 2 kızım küçük oldgu için calısamıyorm eşimin ailesi ise cok zengin her durumda iş paraya geliyor sanki ben onun sırtında yükmüşüm gibi davranıyor babası ev alıyor kosa kosa onlarla mutlulugunu yasıyor bize gelincede aman sanki bana mo aldı diye ne sevincem diyor onlar her ne yaparsa yapsın lafını bile etmiyor cok zorda kalsakta ben neden beni sevmiyor gibi davranıyorsun dersem yanımda yatmıyor anlam veremiyorum ben cocklarm yokken özel ders veriyordum smdi sanki kocamın ensesine yapısmıs bir kene durumındayımsende aynısını ona yap hissiz kütük ya agzina vurucan kürekle gorucek gununu sende oyle yap madem birşey al annene al bakalim ne yapicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?