Yönetici asistanı...

Internetden firmanin numarasini bulup IK ile konus ve onaylat bu durumu bana hic normal gelmedi nedense :/

Swarovski Magaza mudur aliminda adaylarini isvicreye davet edip masraflarida ustleniyor ama ilk once ucak biletini kendin aliyorsun sonra sana parasini veriyolarlar. Tabiki Swarovskide sizi swarovski ailesinden biri aramaz :))))) en fazla turkiye sorumlusu yada IK muduru o da coook sansliysaniz, yoksa ik dan herhangi biri:)

Bana hic tekin gelmedi lutfen dikkat et

Uc dil bilen yabanci dil lisans egitimi almis biri yonetici asistani olmak icin fazla degil mi?
Firma sahibi arar mi ,bence aramaz valla o kadar is guc arasinda gormedi tanimadigi etmedigi bi asistan adayini rica minnet davet etmesi tuhaf geldi.
Kendi imkanlarinizla gorusmeye gitmenin bi sakincasi olmaz bence ama yok ucak bileti yok havalimanindan aldirmak falan bence o islere hic girmeyin.

bence de bir gariplik var. ''tatminkar ücret'' çok da profesyonel bir tanım değil bence.
patronun direkt olarak görüşeceği kişiyi araması daha da bir garip.
birkaç yıl önce bana Ankara dan holding olduğunu iddia eden bir yerden telefonuma bir mesaj gelmişti.bir sitedeki cv mi incelemişler fotoğrafımı maille atacakmışım onlara sonra bana mesaj atılan numaradan arayacakmışım. mülakat yok hiçbir şey yok direkt işbaşı. Kayseri'de sadece kadınların kalacağı bir villada 3 ay eğitim vereceklermiş.miş de miş.
gitmedim. siz de dikkatli olun bence.
Yok bu öyle mesajla falan değil. Bizim bildiğimiz iş ilanı siteleri varya ordaydı ilan bende cv gönderdim. Hoş gerçi cv de de pek bişi yok benim, deneyimsizim. Sadece üni mezunuyum dil biliyorum o kadar.
Evet aynen öyle yazıyor tatminkar ücret yazınca, istanbulda çekilir ozaman bi şansımı deniyim başvuruyum demiştim. Adamın aramasına bende şaşırdım. Bide beni ikna etmeyede çalışır gibiydi. Merak etmeyin şartlarımız iyidir rahat edeceginizden emin olabilirsiniz falan dedi. Ben başka görüşmelerede gittim ama hiç böyle bi yaklaşımda bulunan olmamıştı. Çok şaşırdım.banada garip geldi ondan bi soruyum dedim. Ama hala aklım tatminkar ücrette:KK45:

Yok bu öyle mesajla falan değil. Bizim bildiğimiz iş ilanı siteleri varya ordaydı ilan bende cv gönderdim. Hoş gerçi cv de de pek bişi yok benim, deneyimsizim. Sadece üni mezunuyum dil biliyorum o kadar.
Evet aynen öyle yazıyor tatminkar ücret yazınca, istanbulda çekilir ozaman bi şansımı deniyim başvuruyum demiştim. Adamın aramasına bende şaşırdım. Bide beni ikna etmeyede çalışır gibiydi. Merak etmeyin şartlarımız iyidir rahat edeceginizden emin olabilirsiniz falan dedi. Ben başka görüşmelerede gittim ama hiç böyle bi yaklaşımda bulunan olmamıştı. Çok şaşırdım.banada garip geldi ondan bi soruyum dedim. Ama hala aklım tatminkar ücrette:KK45:

Tatminkar ücret derken başınıza iş açmayın dikkat edin.

beni sizi aradıkları şekilde arasalar da gitmezdim ben. :işsiz:

Uc dil bilen yabanci dil lisans egitimi almis biri yonetici asistani olmak icin fazla degil mi?
Firma sahibi arar mi ,bence aramaz valla o kadar is guc arasinda gormedi tanimadigi etmedigi bi asistan adayini rica minnet davet etmesi tuhaf geldi.
Kendi imkanlarinizla gorusmeye gitmenin bi sakincasi olmaz bence ama yok ucak bileti yok havalimanindan aldirmak falan bence o islere hic girmeyin.
Aaaah ahh iş yokki öyle diyosunuz ama:/ deneyimde deneyim diyolar. Zaten dil bilen adı altında çok çok az ilan var. Genelde ilanlar şöyle ' şu dili bilen mühendis, mimar, ithalatçı, satışçı.. Vb.. Vede deneyim arıyolar. O kadar yere başvurdum hiç ses yok. Ve benim şu dönemde psikolojik olarakta maddiyat olarakta işe baya ihtiyacım var.
Banada ama o adamın araması rica minnet etmesi aldırırım ettiririm demesi çok garip geldi ya.. Haklısınız.

arkadasim boyle is gorusmesimi olur Allah askina,
boyle firmalarda insan kaynakalri olur, once onlar arar sizi, sonra yuzyuze gorusmede ki yine onlardan sonra yoneticiyle gorusursunuz.
ilani nerden bulup basvurdun bilmiyorum ama buyuk ihtimal bir olaylar donuyor orda.
gideceksende sakin yalniz gitme derim.
ayrica suda var kimse kalkip baska sehirden is gorusmesini yonetici asistanligi icin cagrilmaz.
bicok is ilaninda falanca sehirde ikamet yazar.
oldukca supheli bir durum bence.

geçenlerde beni de bizim barrack aradı.
barrack ya, şu esmer çocuk.
gel nolur falan, bi yağlar, iltifatlar.
ücretini sen belirle vs. dedi.
gitsemmi kızlar??

şaka şaka:KK53:
sevgili konu sağbisi, lütfen ayık olun.
bu işte bi cacık var kuzum, benden söylemesi.

geçenlerde beni de bizim barrack aradı.
barrack ya, şu esmer çocuk.
gel nolur falan, bi yağlar, iltifatlar.
ücretini sen belirle vs. dedi.
gitsemmi kızlar??

sevgili konu sağbisi, lütfen ayık olun.
bu işte bi cacık var kuzum, benden söylemesi.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Niye asilsinlar size yahu, amma abartiyorsunuz... Bu sadece bir is basvurusu, hemen hikaye yazmayin.
Buyuk firmalarin sehir disindan gelebilecek adaylarina bilet, konaklama vs destek saglamasi gorunen bir sey. Rahat olun, size asilan yok yani. Ama bu sekilde bir paranoyaniz varsa hic baslamayin bence. Her seyden killanip insanlarin gunahini alacakmissiniz gibi geldi bana. Bu kadar huylaniyorsaniz, genelinin kadin personeli oldugu alanlara, islere bakin. Daha simdiden profesyonel olarak bakmadiginiz belli oldu bu ise. Ben girseniz bile uzun omurlu bir is olacagini sanmiyorum. Adam sag kolu olabilecek bir yardimci ariyorsa ayaklari yere saglam basan, bu isi iyi kivirabilecek birini ariyordur. Yaninda yurutunce kendisine asildi mi sanacak bir kadini anlar ve istemez bile, soyleyeyim. Bu cok sig bir bakis acisi.

Niye asilsinlar size yahu, amma abartiyorsunuz... Bu sadece bir is basvurusu, hemen hikaye yazmayin.
Buyuk firmalarin sehir disindan gelebilecek adaylarina bilet, konaklama vs destek saglamasi gorunen bir sey. Rahat olun, size asilan yok yani. Ama bu sekilde bir paranoyaniz varsa hic baslamayin bence. Her seyden killanip insanlarin gunahini alacakmissiniz gibi geldi bana. Bu kadar huylaniyorsaniz, genelinin kadin personeli oldugu alanlara, islere bakin. Daha simdiden profesyonel olarak bakmadiginiz belli oldu bu ise. Ben girseniz bile uzun omurlu bir is olacagini sanmiyorum. Adam sag kolu olabilecek bir yardimci ariyorsa ayaklari yere saglam basan, bu isi iyi kivirabilecek birini ariyordur. Yaninda yurutunce kendisine asildi mi sanacak bir kadini anlar ve istemez bile, soyleyeyim. Bu cok sig bir bakis acisi.
Hahahha ya bende bena asıldılar demedimki durun bi sakin olun. Direk büyük bi firma olunca sahibinin araması garip geldi sadece niye asılsın görmedi etmedi adam beni. Bide ilan direk bayan asistan. Hani bende deneyimsizim iş konusunda. Dizilerde falan olurya patronla sekreterin dedikodusunu yaparlar gercektende öyle şeyler oluyormu diye sordum. Çünkü şimdi bana huyluda diyebilirsiniz ama ben kötü bi boşanma sürecindeyim yaşımda genç böyle şeylerde ayrı bi hassasım şuan

Ben niye insan kaynaklari degil de kendisi aramis, buna takilmadim. Bu bir prensip meselesi olabilir. Kendine en yakin calisabilecegi insani kendisinin basvurulardan secip direct cagirmasi bana gayet olagan geldi.

Danca mı çince mi biliyorsunuz

Bir de seviyesi ne

Tamam arar yönetici asistanını patron vs ama ilk sefer için yine de fazla bir randevu ayarlayalım der

Şu aşamadaki asistan arar uzaktadınız sıkılmayın biz uçak bileti aldırır oraya da araç göndeririz vs der

Ben bize seminer vermeye gelen arkadaşıma da şöförü göndermiştim hiç yanında gitmek de aklıma gelmemişti mesela

Kötü düşünmemiştir değil mi

Back
X