Yönetici asistanı...

Konuyu ilk okudugumda anladim bir seyler oldugunu. Hangi sirketin patronu ozellikle arayip yalvarircasina ne olur ise baslayin der? Bu kadar iyi niyetli ya da saf olmayin lutfen. Adamin derdi belli. Zaten kac kisi bu firma hakkinda yorumda da bulunmus.

Ayy benim gozumun onüne cizgili pijamali bi patron geldi, gelde sonra adami ciddiye al

Valla benim Patron Ömer Iplikci gibi olsa bebegim ben sana maas+ssk+nutella veriyorum otur benim evde der ben ona sapiklik yaparim

Bu saat firması maslakta mı?? Sahibinin adı da R ile mi başlıyor??

Birçok ünlü markanın Türkiye mümmesili ve parekende mağazalar zinciri var???

Bu saat firması maslakta mı?? Sahibinin adı da R ile mi başlıyor??

Birçok ünlü markanın Türkiye mümmesili ve parekende mağazalar zinciri var???

Dünya sizin küçücük dünyanızdan ibaret değil. Tüm ABD çapındaki en büyük ilk 10a giren bir yenidoğan yoğunbakım ünitesine mülakatsız alındım. Hayır, bunlar her başvuranı mülakatsız almıyorlar. Ama beni aldılar başvurumdan falan filan dolayı. Bilmem anlatabildim mi.
Benim hakkımda ne düşündüğünüzle ilgilenmiyorum, bu bir. İkincisi, 10 yıllık tecrübe filan deyince tutturamadınız da gidip başka yorumundan mı tutunmaya çalışıyorsunuz ? Hahaha. Kimin muhalefet olduğu belli yani. Ama bu da tutmadı bee. :)))

Çok tuhaf bir durum, koca şirketin İK departmanı yok mu? Hadi iş çok önemliyse basit personel değil İK müdürü görüşür çok çok, kabul, ama onda bile sizi direk İK müdürü bile aramaz. Asistanı arar, orada görüşürsünüz, sonra onay alırsanız son aşamada ancak yanında çalışacağınız şirket sahibi ile görüştürülürsünüz. Ama burada değil son aşamada görüşmek, bir de direkt arıyor adam
Üstelik yeni mezun sayılırsınız, hani bir holdingte uzun yıllar yönetici asistanlığı yapmış olsanız derim ki sizi kapmak istiyorlar da uçak ücretinizi karşılayacaklar... Ama bu haliyle bu iş hiç içime sinmedi benim.

Bir diğer çelişki büyük şirketlerin çok yüksek ücretler verdiğinin sanılması. Aslında bu gerçekten konuma göre değişen bir durum. Zaten başlangıçta ilana ücret bilgisi bu şekilde verilmez asla, başlangıçta istediği kadar büyük şirket olsun deneyimsiz birini yönetici asistanlığında yüksek ücretten de başlatmazlar, hele ki tatminkar lafı hiç bir kurumsal şirket tarafından ilanlarda kullanılmaz. Bugün küçücük aile şirketleri bile böyle bir tavra girmiyor.

Kısacası direk araması, babanıza kadar sorması, "tatminkar ücret" ibaresi, uçak biletinizi aldırıyorum denmesi, tereddüt etmeyin diye ikna etmeye çalışması çok tuhaf. Siz çok aranan bir eleman olsanız dahi sizi arayan kişiler böyle tavırlara girmez hiçbir zaman.
Bu senaryoda aklıma gelenlerin yanında asılmak bile çok masum kaldı Ben değil dikkatli olmak, hiç gitmeyin derim, burnuma çok pis kokular geldi ne yazık ki

11 sayfayı okumadım tabii ki. Sizin "tecrübesiz işe giren tüm kadınlar kadınlık tecrübesiyle girdi, bunları işe alan da kadınlık tecrübesinden dolayı aldı" minvalindeki "genellemenizin" empati yapılacak yanı yok. Ben size böyle şey olmaz demiyorum, sadece abartmayın, hepsi böyle değil diyorum. Genellemenize tepki gösterdim, bilmem anlatabildim mi. Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz, bu empati meselesi değil. Siz bu kadın sitesindeki çalışan kadınları bile zan altında bıraktınız. Sanki tecrübesiz işe girenler başka türlü girmiş gibi. Ne dediğinizin ne anlama geldiğinin bile farkında değilsiniz.

İş görüşmelerini bilmesem inancam sana. Hiç tecrüben yok adın duyulmamış ama firma sahibi! Arıyor... yalan duydumda bu kadarını duymadım. Kiralık aşkı izleyipte burada milletle kafa bulmayın. Boşanmak Beyninizi işlevsiz hale getirmiş

Fergul123 yorum yaptıktan sonra gördüm, vazgeçmişsiniz mülakata gitmekten zaten, bence de iyi etmişsiniz..
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir iş bulursunuz. İşe ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz ama umutsuz olmayın, elbet bir yerden bir kapı açılır, umarım çabuk olur

bişey diycem. bu saat firması distribütör firma mı?

benim arkadaşım görüşmüştü adam kendisiyle farklı şehirlere gidebilcek bi asistan arıyo eğer oysa haberin olsun

arkadaşım ailem şehirdışına gitmeme izin vermez diyince yalan söylersin tarzında bi cevap gelmiş

ne biçim konuşmuşsunuz milletle öyle?????

kimden bahsettiğini anladım böyle bi adam var ve evet gördüğünüz gibi hemen de tanıdım.

işlevsiz beyin görmesek biz de size inanıcaz da neyse gördük deneyimledik şimdi.

İşlevsiz bir beyin daha... milletle mi yoksa konu sahibiyle mi konuşmuşum önce bunu anla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…