Ayy benim gozumun onüne cizgili pijamali bi patron geldi, gelde sonra adami ciddiye alBen evliyim ve bir eşim var beni evde bekleyen gider lobide uyurum dedim..hiç düşünmeden size bu cevabı verebilirim dedim kibarca(içimden:vay şerefsiz pislik bana asılıyor Allah belanı versin senin hayvan!! Öküz domuz ayı sayıyorum tabi...)
Neyse adamın cevap:Hibele hanım ama çalışmak istediğiniz pozisyon profesyonellik gerektiren bir pozisyon sizin böyle düşünmeniz beni üzdü!
Ben şok ben iptal
Uuuu kiralık aşkı bölüm 7bolum sayısini attim kAfacan ama bu konu islendi tabii ki. Yaa sanırım bu dizi sadece turk kadinlarini degil bu CEO görünümlü patron amcaları da etkiledi. Onlarda da bir beklenti bir beklenti.
Gelişmeleri bekliyorum, gidişat Garip, meraklanıyor insan
Dünya sizin küçücük dünyanızdan ibaret değil. Tüm ABD çapındaki en büyük ilk 10a giren bir yenidoğan yoğunbakım ünitesine mülakatsız alındım. Hayır, bunlar her başvuranı mülakatsız almıyorlar. Ama beni aldılar başvurumdan falan filan dolayı. Bilmem anlatabildim mi.Ya Allah aşkına bu iyimserliğinize hayran kalmamak elde değil. İşverenin ~neredeyse~ işe gir bak ölümü gör tarzında eleman aldığı nerede görülmüş ? Direkt patronun elemanı aradığı nerede görülmüş ? Toptancı Mehmet Efendi Limited mi burası ? Ünlü bir saat markası diyor. Benim çalıştığım bir şirket Türkiye Sanayiciler Birliği sıralamasında 20. ci şirketti mesela ve özellikle Beşiktaş camiasının iyi tamıdığı patronum mu arayacak sekreterini ? E o zaman 10 kişilik İK ne yapıyor ? Bir kere adamın zamanı olmaz ki buna.
Elbette tüm işverenler zan altında kalmamalı ama şu ilana bakan kadın erkek herkes aynı şeyi düşümür. Kusura bakmazsanız ben sizin sırf muhalefet olmak için her konuda böyle yaptığınızı düşünmeye başladım artık.
Bu saat firması maslakta mı?? Sahibinin adı da R ile mi başlıyor??
Birçok ünlü markanın Türkiye mümmesili ve parekende mağazalar zinciri var???
Çok tuhaf bir durum, koca şirketin İK departmanı yok mu? Hadi iş çok önemliyse basit personel değil İK müdürü görüşür çok çok, kabul, ama onda bile sizi direk İK müdürü bile aramaz. Asistanı arar, orada görüşürsünüz, sonra onay alırsanız son aşamada ancak yanında çalışacağınız şirket sahibi ile görüştürülürsünüz. Ama burada değil son aşamada görüşmek, bir de direkt arıyor adamkızlar merhaba, benim konularımı bilenler vardır. Şuan boşanma aşamasında oldugum bir evliliğim var. Şehir değiştirdim ve harıl harıl iş arıyordum.
Başvurularımdan bi tanesi az önce geri döndü. Ama bu iş yeri şuan bulunduğum şehirde değil istanbulda.
Türkiyenin en büyük saat firmalarından biri. Konum olarak ise yönetici asistanlığı.
Aslında istanbulda yaşamayı hic düşünmezdim ama bu iş ilanında aranan özellikler bana cuk oturuyodu bide ek olarak gözlerimi aynı şöyle yapanbi ifade vardı ' TATMİNKAR ÜCRETLE yöneticinin sağ kolu olabilecek bayan asistan'. Öyle işte.. Az önce arandım. Direkte firma sahibi aradı şaşırdım. Pazartesi günü uygunsanız uçak biletlerinizi aldırayım gelin, havaalanındanda alınacaksınız gelmekte tereddüt etmeyin şartlarımızın sizi memnun edeceğine eminim dedi. Bide nereli olduğumu ve babamın işini sordu :/ onu anlamadım. Belkide aile yaşantısına önem veriyordur ama ben boşanıyorum.oralara gidipte bu yüzden olmaz derlerse bide bana... Kendimi bi garip hissettim. Yada işe alındım diyelim Şimdi taa istanbula gidipte bu işi devam ettiremezsem ortada kalırmıyım diyede korktum.
Benim pek iş deneyimimde yok bi iki ay biyerde çalışmıştım sadece. Çünkü daha gecen yıl mezun oldum.
Bide dizilerde olurya hani patron asistanına asılır falan yada firmadaki herkes onların dedikodusunu falan yapar.
Öyle şeyler oluyormu gercekten? Siz ne düşünüyosunuz bu yönetici asistanlığı konusunda? Böyle bir iş yapanız var mı? Bide bu firma türkiyenin en büyüklerinden yani sahibi olan adamda bi Koçlar Sabancılar kadar tanınır sayılır. Zaten direk o arayıncada şoka girdim.
Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese. Gideyim mi gitmeyeyim mi?
11 sayfayı okumadım tabii ki. Sizin "tecrübesiz işe giren tüm kadınlar kadınlık tecrübesiyle girdi, bunları işe alan da kadınlık tecrübesinden dolayı aldı" minvalindeki "genellemenizin" empati yapılacak yanı yok. Ben size böyle şey olmaz demiyorum, sadece abartmayın, hepsi böyle değil diyorum. Genellemenize tepki gösterdim, bilmem anlatabildim mi. Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz, bu empati meselesi değil. Siz bu kadın sitesindeki çalışan kadınları bile zan altında bıraktınız. Sanki tecrübesiz işe girenler başka türlü girmiş gibi. Ne dediğinizin ne anlama geldiğinin bile farkında değilsiniz.Konuyu takip etmemişsin belliki.
Konu sahibi iş ilanını yayınladı ve firmayı tanıyan bir kaç kişi çıktı ve ilan çok şahşalı göz boyayıcı akıl çelici şekilde yazılmış.
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş
Size bişey bilmediğinizi ima etmedim ama yaşamadan bizleri anlamanız mümkün değil.
Kim zan altında kalırsa kalsın bir çok konuda kendini aşamamış AÇ insanlardan bahsediyoruz.
Şahsen hedef aldığım bir işyeri yok sadece olanı yazıyoruz.
Yaşamayan anlayamaz ama empati kurabilir tabi isterse.
İş görüşmelerini bilmesem inancam sana. Hiç tecrüben yok adın duyulmamış ama firma sahibi! Arıyor... yalan duydumda bu kadarını duymadım. Kiralık aşkı izleyipte burada milletle kafa bulmayın. Boşanmak Beyninizi işlevsiz hale getirmişkızlar merhaba, benim konularımı bilenler vardır. Şuan boşanma aşamasında oldugum bir evliliğim var. Şehir değiştirdim ve harıl harıl iş arıyordum.
Başvurularımdan bi tanesi az önce geri döndü. Ama bu iş yeri şuan bulunduğum şehirde değil istanbulda.
Türkiyenin en büyük saat firmalarından biri. Konum olarak ise yönetici asistanlığı.
Aslında istanbulda yaşamayı hic düşünmezdim ama bu iş ilanında aranan özellikler bana cuk oturuyodu bide ek olarak gözlerimi aynı şöyle yapanbi ifade vardı ' TATMİNKAR ÜCRETLE yöneticinin sağ kolu olabilecek bayan asistan'. Öyle işte.. Az önce arandım. Direkte firma sahibi aradı şaşırdım. Pazartesi günü uygunsanız uçak biletlerinizi aldırayım gelin, havaalanındanda alınacaksınız gelmekte tereddüt etmeyin şartlarımızın sizi memnun edeceğine eminim dedi. Bide nereli olduğumu ve babamın işini sordu :/ onu anlamadım. Belkide aile yaşantısına önem veriyordur ama ben boşanıyorum.oralara gidipte bu yüzden olmaz derlerse bide bana... Kendimi bi garip hissettim. Yada işe alındım diyelim Şimdi taa istanbula gidipte bu işi devam ettiremezsem ortada kalırmıyım diyede korktum.
Benim pek iş deneyimimde yok bi iki ay biyerde çalışmıştım sadece. Çünkü daha gecen yıl mezun oldum.
Bide dizilerde olurya hani patron asistanına asılır falan yada firmadaki herkes onların dedikodusunu falan yapar.
Öyle şeyler oluyormu gercekten? Siz ne düşünüyosunuz bu yönetici asistanlığı konusunda? Böyle bir iş yapanız var mı? Bide bu firma türkiyenin en büyüklerinden yani sahibi olan adamda bi Koçlar Sabancılar kadar tanınır sayılır. Zaten direk o arayıncada şoka girdim.
Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim herkese. Gideyim mi gitmeyeyim mi?
bişey diycem. bu saat firması distribütör firma mı?kızlar merhaba, benim konularımı bilenler vardır. Şuan boşanma aşamasında oldugum bir evliliğim var. Şehir değiştirdim ve harıl harıl iş arıyordum.
ne biçim konuşmuşsunuz milletle öyle?????İş görüşmelerini bilmesem inancam sana. Hiç tecrüben yok adın duyulmamış ama firma sahibi! Arıyor... yalan duydumda bu kadarını duymadım. Kiralık aşkı izleyipte burada milletle kafa bulmayın. Boşanmak Beyninizi işlevsiz hale getirmiş
İşlevsiz bir beyin daha... milletle mi yoksa konu sahibiyle mi konuşmuşum önce bunu anla:)ne biçim konuşmuşsunuz milletle öyle?????
kimden bahsettiğini anladım böyle bi adam var ve evet gördüğünüz gibi hemen de tanıdım.
işlevsiz beyin görmesek biz de size inanıcaz da neyse gördük deneyimledik şimdi.
sen kimseyle konuşamazsın. beynin çok işlevl olsa millet derken konu sahibinden bahsettiğimi analrdın zaten.İşlevsiz bir beyin daha... milletle mi yoksa konu sahibiyle mi konuşmuşum önce bunu anla:)
İşlevsiz bir beyin daha... milletle mi yoksa konu sahibiyle mi konuşmuşum önce bunu anla:)
Ban gelmiş hoş gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?